Twelve South HiRise Apple Watch zilver

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 59,99
met gratis verzending!

Laad uw Apple Watch op met de zilveren HiRise Stand van Twelve South. De metalen stand is ontworpen om elke stijl van Apple Watch te ondersteunen, ongeacht het type band of materiaal. De Hirise Stand is verhoogd en heeft een schuine hoek zodat u uw horloge op bed kunt bekijken. De functionaliteit blijft gewaarborgd wanneer de Apple Watch op de Stand aangesloten is - U kunt het beeldscherm blijven gebruiken, waarschuwigen zien of de tijd in een oogopslag bekijken.


Door de achterkant van uw horloge te connecten met het oplaadstation wordt uw Apple Watch opgeladen. Daarnaast is de Hirise voorzien van een zachte, lederen landingsplaats. Om het opladen mogelijk te maken is de HiRise voorzien van een siliconen uitsparing, ontworpen om een apart verkrijgbare opladen schijf aan te sluiten op de achterkant van uw horloge. Daarnaast is de HiRise is voorzien van een zachte, lederen landingsplaats voor uw Apple horloge om op te rusten en een stevige rubberen basis om de stand op zijn plaats te houden.

Geschikt voor: Apple Watch 38mm, Apple Watch 40mm, Apple Watch 42mm, Apple Watch 44mm
€ 59,99
met gratis verzending!

Twelve South HiRise Apple Watch zilver

De Twelve South HiRise is een mooie manier om uw Apple Watch gemakkelijk op te laden. De stand werkt met behulp van de magnetische Apple Watch oplaadkabel. Ook is de Apple Watch te gebruiken als deze wordt opgeladen.

Kenmerken

- Brushed Metalen Stand
- Compatibel met alle Apple Watch Band
- Behoudt volledige toegang tot het scherm

Afmetingen: 13 cm x 4,5 cm x 20,3 cm
Gewicht: 254 gram

Artikelnummer SBB230
Fabrikantcode 12-1503
EAN-code 0811370020389
Geschikt voor: Apple Watch 38mm, Apple Watch 40mm, Apple Watch 42mm, Apple Watch 44mm
Merk Twelve South
Kleur Zilver
Materiaal Aluminium