Withings Home HD-camera

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Aanbieding

Normale prijs: € 199,99

Aanbieding prijs € 159,00

met gratis verzending!

De Withings Home babyfoon is een beveiligingscamera met tweewegaudio van de nieuwe tijd. De Withings HD-camera heeft sensoren die omgevingswaarden meten. U kunt de Withings Home ook als babyfoon gebruiken en automatisch een Home Diary aanmaken, een dagboek van alles wat in huis gebeurt. U ontvangt notificaties als er bepaalde gebeurtenissen zijn, bijvoorbeeld als er iemand thuiskomt, als er een raam wordt geopend of als een kind huilt. Withings presenteert het niet als een creepy systeem dat uw hele leven in de gaten houdt, maar om speciale momenten te herinneren. “Weet u nog dat papa een uur eerder thuiskwam van zijn werk? Nou, dat is de dag dat hij ontslag heeft genomen.” We noemen maar wat. De Withings Home app is gratis te downloaden en zo kunt u uw huis overal in de gaten houden.


De Withings Home is de eerste netwerk camera die niet alleen kijkt, maar ook luistert én de kwaliteit van de lucht meet.


De Withings Home is nu ook compatibel met Apple Watch en Android apparaten.

Normale prijs: € 199,99

Aanbieding prijs € 159,00

met gratis verzending!

Withings Home HD camera

Het Withings Home babyfoon apparaat zelf bevat al veel functies die onder ‘smart home’ vallen, zoals een temperatuursensor, luchtvochtigheidssensor en een VOC-sensor. Die laatste afkorting staat voor Volatile Organic Coumpounds en geeft aan hoeveel vervuiling er in de lucht zit. De Withings Home is de opvolger van de Withings Smart Baby Monitor en heeft nog meer opties van zijn voorganger.

De Withings babyfoon kan HD-beelden tot 1080p opnemen, filmt onder een hoek van 135 graden en is altijd bereikbaar via de app. De camera geeft ondersteuning voor nachtmodus (nachtzicht), heeft nachtverlichting en een ePTZ met 4x zoom. De Withings Home is makkelijk te installeren in huis via WiFi, Ethernet of Bluetooth. 

U kunt instellen dat u automatisch waarschuwingen ontvangt op uw apparaat als de Withings Home camera bewegingen, geluiden of personen detecteert. De video-opnames kunnen worden beveiligd en in de cloud worden opgeslagen.

Het is mogelijk om een dagelijkse timelapse (korte video met alle tijdstippen van de dag) van uw huissituatie te maken. Daarnaat bevat de Withings Home een speaker om te kunnen communiceren en 2 microfoons.

Specificaties:
5 MegaPixel CMOS Sensor (beeld: 1080p30)
135° (diagonaal) beeldreikte
Nachtbeeld met IR mechanisch filter
Luchtkwaliteitmeter (Volatile Organic Compound)
Triple axis accelerometer
Ambient lichtsensor
2 digitale microfoons
Hoge kwaliteit 2W luidspreker
12 uur terugkijken

Afmetingen:
Hoogte: 8,7 cm
Breedte: 7,5 cm
Gewicht: 295 g
Lengte: 7,5 cm

Inhoud van de doos:
- Tafelstandaard
- Snelstartgids
- Gratis Withings  account
- Micro-USB-voeding 5v

Werkt met iOS apparaten (iOS 7 of hoger)
Werkt met Android apparaten (Android 4.4 of hoger)

Artikelnummer SBA748
Fabrikantcode WBP02-ALL-INTER
EAN-code 3700546702594
Merk Withings
Kleur Bruin