Withings Thermo

In bestelling, leverbaar binnen 2 à 3 weken
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 99,99
met gratis verzending!

De Withings Thermo is een revolutionaire vooruitgang in vergelijking met de originele thermometers. Data wordt automatisch opgeslagen en kan bijgehouden worden in een dagboek. Een lichte aanraking van het apparaat is alles wat nodig is: Withings Thermo levert kleurgecodeerde temperatuur feedback die relevant is voor de leeftijd van de gebruiker, zodat de verkregen informatie makkelijk te begrijpen is. Doordat u met de Withings Thermo geen contact meer hoeft te maken met oorsmeer, speeksel of ander lichaamsvloeistof is de Thermo veruit de meest hygiënische manier om de temperatuur op te laten meten.

€ 99,99
met gratis verzending!

Withings Thermo

De Withings Thermo is een revolutionaire vooruitgang in vergelijking met de originele thermometers. Data wordt automatisch opgeslagen en kan bijgehouden worden in een dagboek. Een lichte aanraking van het apparaat is alles wat nodig is: Withings Thermo levert kleurgecodeerde temperatuur feedback dat relevant is voor de leeftijd van de gebruiker, zodat de verkregen informatie makkelijk te begrijpen is.

Met 16 infrarood sensoren en de gepatenteerde HotSpot Sensor, zoekt de Withings Thermo de warmste plek op en zorgt daarnaast voor een zeer nauwkeurige temperatuurmeting in slechts 2 seconden.

De Withings Thermo synchroniseert automatisch met de speciale app via Wifi of Bluetooth. In de app vindt u een dagboek waarin de temperaturen wordt bijgehouden, hier worden simpele analyses gemaakt en krijgt u relevantie informatie over bijvoorbeeld medicatie en symptomen. De gegevens kunnen eenvoudig gedeeld worden met uw arts door middel van één klik op ieder moment van de dag.

Kenmerken:
- Hygiënisch 
- Automatsche synchronisatie 
- Te gebruiken met handige app
- Automatisch bijhouden van alle temperatuur
- Snelheid meting 2 seconden 

 

Artikelnummer SBB401
Fabrikantcode SCT01-ALL-INTER
EAN-code 3700546702464
Merk Withings
Kleur Wit