ZAGG invisibleSHIELD Galaxy S6 Edge Plus Screenprotector

Snel overzicht

ZAGG invisibleSHIELD Galaxy S6 Edge Plus Screenprotector
€ 17,90
Zet op verlanglijst

Gegevens

Zeer stevige protector

Je zoektocht naar de perfecte screenprotector voor de Galaxy S6 Edge Plus is voorbij! Want met de ZAGG invisibleSHIELD heldere en onverwoestbare folie ziet je display er altijd als nieuw uit. De folie is praktisch onverwoestbaar en zelfs de meest extreme krassen maken geen kans. Voorkom lelijke beschadigingen op het display van je Galaxy S6 Edge Plus met de Zagg Invisible shield screen protector!

Technologie uit het leger

Dezelfde folie wordt ook gebruikt in het leger, daar beschermt deze de helikopterwieken tegen vuil, puin en stof. Bescherm nu zelf je display met deze militaire technologie!

Zeer dunne folie

De invisibleSHIELD is maar 0.2 millimeter dik. De folie heeft een nano-geheugen met zelfherstellende eigenschappen die een ongelooflijke weerstand tegen krassen en beschadigingen bieden. En mocht je de folie willen verwijderen dan is dat geen probleem want deze laat geen plakkerige substanties achter!

Over ZAGG

Zagg is al jaren een van de meest toonaangevende fabrikanten van screen protectors voor smartphones en tablets. Ook de keyboards van ZAGG zijn erg populair en er zijn in de loop der jaren dan ook miljoenen van hun producten verkocht. De Screenprotectors van ZAGG zijn geliefd om hun kwaliteit, de gebruikte folies zijn zeer sterk en bieden een zeer goede krasbestendigheid.

Kenmerken

  • Kras bestendige gepatenteerde folie
  • Sterk en duurzaam
  • Voldoet aan militaire eisen
  • Verbeterde grip op je toestel
  • Vrijwel onzichtbare bescherming
  • Eenvoudig aanbrengen
  • Voelt aan als het originele scherm

Extra informatie

Artikelnummer SBK616
Fabrikantcode G6POWS-F00
EAN-code 848467040470
Apparaten Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Merk Zagg
Kleur Transparant
Materiaal Nee
Inch-maat n.v.t.
Kabellengte Nee