ZAGG Slim Book case/keyboard iPad Mini 4 / 5 zwart

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
QWERTY
€ 99,99
met gratis verzending!

Deze ZAGG Slim Book case/keyboard iPad Mini 4 / 5  is het meest slanke en meest veelzijdige, draadloze tablet QWERTY keyboard tot nu toe. De slanke case is gemaakt van sterk policarbonaat en biedt bescherming tegen het alledaagse gebruik van de Apple iPad Mini 4 / 5. Een uniek en magnetisch scharnier, dat werkelijk stevig vast blijft zitten, houdt uw tablet veilig in welke hoek u de case houdt. Er zijn 4 verschillende manieren hoe u de Slim Book kunt gebruiken: Keyboard, Video, Case en Book mode. Daarnaast heeft het Bluetooth keyboard een ingebouwde super batterij die tot wel 2 jaar lang blijft werken zonder tussendoor op te laden! Dit bij normaal gebruik van 1 uur per dag en gebruikt u de verlichte toetsen dan kan dit invloed hebben op de batterij duur.

Geschikt voor: Apple iPad Mini 4 (2015), Apple iPad Mini 5 (2019)
€ 99,99
met gratis verzending!
  • Koop 30 voor € 93,99 per stuk. en bespaar 7%

ZAGG Slim Book case/keyboard iPad Mini 4 / 5 zwart (QWERTY)

Deze ZAGG Slim Book is het meest slanke en meest veelzijdige, draadloze tablet QWERTY keyboard tot nu toe. De slanke case is gemaakt van sterk policarbonaat en biedt bescherming tegen het alledaagse gebruik van de Apple iPad Mini 4. Een uniek en magnetisch scharnier, dat werkelijk stevig vast blijft zitten, houdt uw tablet veilig in welke hoek u de case houdt. Er zijn 4 verschillende manieren hoe u de Slim Book kunt gebruiken: Keyboard, Video, Case en Book mode. Daarnaast heeft het Bluetooth keyboard een ingebouwde super batterij die tot wel 2 jaar lang blijft werken zonder tussendoor op te laden! Dit bij normaal gebruik van 1 uur per dag en gebruikt u de verlichte toetsen dan kan dit invloed hebben op de batterij duur.

Keyboard mode
De keyboard houding is de meest bekende mode die iedereen kent. Tover uw tablet om in een luxe laptop. Met de verlichte toetsen kunt u zelfs in het donker of schemering de juiste toets vinden. Dit Bluetooth keyboard heeft toetsen met een zogenoemde "eiland stijl" en geeft u 30% meer ruimte om te typen dan de meeste andere Bluetooth toetsenborden.

Video mode
Wanneer u de case andersom in het keyboard klikt creëert u een perfecte kijkhoek en een comfortabele houding om video's te kijken. En vanwege het robuuste magneet blijft uw tablet perfect in dezelfde hoek, veilig en overal waar u wilt.

Case mode
Gebruik alleen de beschermhoes zonder keyboard en geniet van optimale bescherming. Het sterke policarbonaat kan wel tegen een stootje en geeft uw tablet een stijlvolle uitstraling.

Book mode
Klik uw tablet andersom in het magnetisch scharnier en vouw het geheel dicht voor een comfortabel boek houding. Houdt uw tablet en het keyboard veilig terwijl u leest of een presentatie geeft.

Kenmerken:
- ZAGG meest slanke en stijlvolle Bluetooth keyboard case
- Veelzijdige beschermhoes met 4 modes: Keyboard, Video, Case en Book mode
- Sterk policarbonaat beschermhoes voor optimale bescherming!
- Uniek en ultra sterk magneet scharnier, houdt uw tablet werkelijk vast op de plaats
- 2 jaar batterij, geniet tot wel 2 jaar lang zonder tussendoor op te laden
- Ingebouwde lithium polymeer batterij, bij normaal gebruik van 1 uur per dag is de duur 2 jaar
- Bluetooth keyboard met verlichte toetsen
- 30% meer ruimte om te typen
- Perfecte pasvorm en geschikt voor de Apple iPad Mini 4 / 5
- Inclusief Bluetooth keyboard met slank ontwerp en magnetisch scharnier
- Inclusief bescherm case met slank ontwerp en ingebouwde magneetstrip
- Inclusief microUSB naar USB oplaad kabel
- Kleur: zwart
- 48 gram

Artikelnummer SBB255
Fabrikantcode IM4ZF2-BB0
EAN-code 0848467036312
Soort Folio case, Met houder
Geschikt voor: Apple iPad Mini 4 (2015), Apple iPad Mini 5 (2019)
Merk Zagg
Kleur Zwart
Materiaal Hard plastic (Polycarbonaat)