4iiii

4iiii-Innovations

4iiii (Innovations) is er voor de fanatieke wielrenners en fietsliefhebbers. De innovatieve oplossingen van 4iiii stellen je in staat om belangrijke gegevens van jouw fietsrit te meten. Zo krijg je inzicht in jouw inspanningen en wordt het makkelijker om jouw energie over een rit te verdelen. Trainingen worden effectiever en prestaties worden verbeterd. 

Populair: 4iiii Precision Left Side Power Meter D. Ace 9100 172.5mm4iiii Precision 3 Power Meter RX810 GRX NDS 172,5mm

 

Aanbieding
4iiii Precision 3 Power Meter Ultegra 8000 175mm

Normale prijs: € 399,99

Aanbieding prijs € 369,95

Aanbieding
Aanbieding
4iiii Precision 3 Power Meter RX810 GRX NDS 175mm

Normale prijs: € 399,99

Aanbieding prijs € 369,99

Aanbieding
4iiii Precision 3 Power Meter XT M8100 175mm

Normale prijs: € 399,99

Aanbieding prijs € 379,99

Aanbieding
Aanbieding
4iiii Precision 3 Power Meter RX810 GRX NDS 170mm

Normale prijs: € 399,99

Aanbieding prijs € 384,99

Aanbieding
Item 1 tot 32 van 37

Veelgestelde vragen over 4iiii

Lees het hier

Over 4iiii

4iiii (innovations) ontwikkelt technologieën voor atleten en topsporters. De producten zijn ervoor bedoeld om meer inzicht te creëren tijdens lichte en intensieve trainingen. Doordat je een beter beeld hebt van jouw training kun je makkelijker en sneller je eigen prestaties verbeteren. Breek jij straks jouw eigen record?

Wat is een vermogensmeter / power meter?

Een vermogensmeter, ook wel vermogensmeter of wattagemeter genoemd, registreert het aantal wattages dat je trapt tijdens je inspanning. Dit is de hoeveelheid energie die je levert tijdens het fietsen. De vermogensmeter geeft je een zeer compleet overzicht van je training. Analyse van je vermogensgegevens laat precies zien hoe je conditie zich ontwikkelt en wanneer je piekt. Zo voorkom je over- of ondertraining. Een vermogensmeter geeft je ook inzicht in het energieverbruik tijdens een training of wedstrijd. Zo kun je tijdens het fietsen precies zien of je te veel energie hebt verbruikt of niet. Verliep je training of wedstrijd niet zoals gepland? Geen goede eindsprint meer over? Door je prestaties goed te analyseren, kun je aan de geleverde kracht zien wanneer je jezelf misschien hebt opgeblazen, zodat je je energie beter kunt verdelen tijdens de volgende activiteit.

Wat zijn de grootste voordelen van trainen met een vermogensmeter?

Het gebruik van een vermogensmeter brengt veel voordelen met zich mee. Bewustwording en inzicht in jouw fietsprestaties speelt daarbij een belangrijke rol.

– Je krijgt een duidelijk beeld van je inspanning
– Jouw training en wedstrijd kan je gemakkelijk indelen op basis van intensiteit
– Je kunt goed zien hoe jouw conditie zich ontwikkeld
– Jouw verbeterpunten worden zichtbaar en meetbaar
– Over- of ondertraining wordt voorkomen

Compatibele apps met de 4iiii power meters

  • CateEye Cycling
  • Endomondo
  • Strava
  • Wahoo Fitness: Workout Tracker
  • TrainerRoad

4iiii vermogensmeters / power meters 

4iiii wordt vaak geroemd om zijn geavanceerde power meters. Niet alleen bieden deze vermogensmeter meerdere meetpunten, maar zijn ze ook te verbinden met verschillende fietscomputers (zie FAQ-pagina, knop onderaan). Dit is voor de prestatiegerichte wielrenners en fanatieke hobbyisten. 

4iiii Precision powermeters

De 4III Precision Power Meter is een enkelzijdige vermogensmeter met hoge nauwkeurigheid. Breng jouw trainingen naar een hoger niveau en zie jouw prestaties verbeteren. De vermogensmeter wordt gemonteerd geleverd op een crankarm welke vervolgens aan een crankstel bevestigd kan worden. Een kwestie van even de linkercrankarm omwisselen, verbinden met de 4IIII app, aansluiten op een geschikte fietscomputer en de power meter is klaar voor gebruik.

Zie: 4iiii Precision Left Side Power Meter Ultegra 8000 170mm4iiii Precision Left Side Power Meter 105 R7000 175mm

4iiii Precision 3 powermeters

De nieuwe 4iiii Precision 3 Power Meter is een flinke verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Door middel van een power meter krijg je een zeer nauwkeurig en betrouwbaar beeld van het vermogen dat je levert tijdens het fietsen. Naast het vermogen geeft de Precision 3 ook nauwkeurig de cadans weer. Met een batterijduur van 800 uur gaat de Precision 3 maar liefst acht keer langer mee dan zijn voorganger. Een sterkere antenne zorgt tevens voor een betere verbinding met jouw fietscomputer. De 4iiii Precision 3 is daarnaast een stuk dunner geworden. Dit voorkomt dat de sensor tegen je frame of achterband gaat zitten.

Zie: 4iiii Precision 3 Power Meter RX810 GRX NDS 170mm4iiii Precision 3 Power Meter 105 FC-R7000 172,5mm

4iiii Precision Pro powermeters

De 4iiii Precision Pro Power Meter is een totaaloplossing voor de fietsers die het maximale van hun prestaties eisen. De dubbele power meter (tweezijdige meting) maakt dat gegevens extreem nauwkeurig zijn. Het stelt je zelfs in staat om het verschil tussen kracht in het linker- en rechterbeen te meten. Op basis van dit gegeven weet je vrijwel zeker dat wat er wordt getoond op jouw fietscomputer ook daadwerkelijk overeenkomt met jouw eigen inspanningen. De Precision Pro levert real-time vermogen in watt, cadans data en is zowel ANT+ en Bluetooth Smart compatibel. De Precision onderscheidt zich ook met zijn gemakkelijk te bereiken knoopcelbatterij en online upgrades via zowel iOS en Android. Dankzij de vertanding kan er direct een ketting op worden bevestigd. 

Zie: 4iiii Precision Pro Power Meter FC-R8000 52-36T 170mm4iiii Precision Pro Power Meter 105 R7000 53-39T 172,5mm