AirTag

AirTags zijn kleine trackers met Bluetooth die je kan gebruiken om verloren voorwerpen te vinden. Er zijn verschillende vergelijkbare producten op de markt, maar deze Apple-tracker zal dieper geïntegreerd zijn met Apple-apparaten. AirTags hebben ingebouwde chips waarmee ze verbinding kunnen maken met een iPhone en de positie van apparaten waarop ze zijn aangesloten doorgeven. 

Aanbieding
Apple Leren AirTag Sleutelhanger baltisch blauw

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 37,50

Aanbieding
Apple leren AirTag sleutelhanger zadelbruin

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 38,99

Aanbieding
Apple AirTag leren hanger baltisch blauw

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 19,99

Aanbieding
Apple AirTag hanger zadelbruin

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 34,99

Aanbieding
Apple AirTag hanger donkermarineblauw

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 19,99

Aanbieding
Apple Leren AirTag Sleutelhanger midnight

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 37,99

Aanbieding
Apple Leren AirTag Sleutelhanger (PRODUCT) RED

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 37,99

29 artikel(en)

Vind voortaan alles terug met de AirTag!

De AirTag is een klein, knopvormig volgapparaat met een glanzend witte voorkant die kan worden aangepast met een gravure en een zilveren achterkant. AirTags zijn ontworpen rond de CR2032-batterijen die erin zitten en hebben extra accessoires nodig om aan een item te bevestigen.

Hoe werkt het?

AirTag is een supereenvoudige manier om je spullen nooit meer te verliezen. Bevestig er je sleutels aan, stop er nog een in je rugzak en zo staan de voorwerpen op je radar in de Zoek mijn-app. In de Zoek mijn-app kun je ook al je Apple-apparaten opsporen en contact kunt houden met vrienden en familie. Geen paniek als je in de buurt bent van een AirTag maar je kunt hem nogsteeds niet vinden. Je kunt een geluid afspelen op de ingebouwde luidspreker door naar het nieuwe tabblad Items in de Zoek mijn-app te gaan of "Hé Siri, zoek mijn (item)" te zeggen. Als het zich in de buurt verbergt, zoals onder de bank of in de volgende kamer, volg dan gewoon het geluid en je zoektocht is voorbij.

Specificaties van de AirTag 

Het is niet nodig of om een AirTag op te laden, omdat Apple ze heeft ontworpen met door de gebruiker vervangbare CR2032-batterijen. Het bereik van de AirTag ligt rond het het maximale bereik van Bluetooth dat rond de 100 meter ligt, dus een AirTag zou op zijn minst tot die afstand traceerbaar moeten zijn. Er zal meer geëxperimenteerd moeten worden om meer specifieke bereikinformatie te vinden. De AirTag heeft een IP67-classificatie voor water- en stofbestendigheid, wat betekent dat hij bestand is tegen onderdompeling in water tot een meter gedurende 30 minuten. Dat betekent dat de AirTag goed bestand is tegen blootstelling aan vloeistoffen door regen of onbedoeld morsen. Net als bij AirPods, kan het instellen van een AirTag worden gedaan met een gebaar met één tik nadat het is uitgepakt. Elke AirTag kan worden aangepast met een naam van het item waaraan deze is bevestigd.