Reviews en beoordelingen ✓ jouw betrouwbare partner

Reviews-ervaringen-en-beoordelingen-van-SB-Supply

Voor SB Supply is klanttevredenheid belangrijk. Wij proberen de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht er wellicht een keer iets misgaan, laat het ons dan weten. Wij proberen het dan zo goed mogelijk om te lossen. 

Hoe geef ik mijn mening over SB Supply?

SB Supply is al ruim 10 jaar de specialist in accessoires en gadgets, en is aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel organisatie en bij Trusted Shops. Wij worden jaarlijks gecertificeerd.

U ontvangt een e-mail van SB Supply met het verzoek uw beoordeling van het door u ontvangen product te plaatsen. De reviews die wij ontvangen komen volledig van onze klanten die onze producten hebben gekocht of gebruik hebben gemaakt van onze diensten. Er worden geen reviews geplaatst door SB Supply personeel en wij betalen ook geen mensen om namens ons reviews te plaatsen. Het zijn de klanten die ons voorzien van feedback zodat wij onze service en website kunnen verbeteren.

Thuiswinkel lid SB Supply
Trusted Shops partner SB Supply

Het is bij ons mogelijk om een review achter te laten. Wij werken in Nederland en België samen met verschillende partijen zoals:

Thuiswinkel lid SB Supply
Trustpilot
Google reviews

Wat onze klanten over SB Supply zeggen

De ervaringen van onze klanten