Klantendienst

Verzending & Levering
Verzending
Onze bestellingen worden door BPost en PostNL verstuurd. U ontvangt een email als uw bestelling die dag verzonden is. In de mail vindt u ook een track and trace nummer waarmee u uw zending kunt traceren.

Levering 
Alle artikelen in onze winkel die op voorraad zijn, kunnen de volgende dag worden geleverd mits u voor 22:00 heeft besteld op een werkdag (wij leveren op zaterdag, indien u vrijdag bestelt / wij leveren op maandag, indien u zaterdag of zondag bestelt). Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Aangegeven bezorgtijden zijn te allen tijde indicatief; het kan namelijk zijn dat de bezorging van uw bestelling vertraging oploopt.

Besteld op: Bezorgd op:
Maandag      voor 22:00   Dinsdag
Dinsdag        voor 22:00   Woensdag
Woensdag    voor 22:00   Donderdag
Donderdag   voor 22:00   Vrijdag
Vrijdag          voor 22:00   Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag        voor 22:00   Maandag

SB Supply levert niet in België op de volgende dagen:
- Nieuwjaar, 1 januari
- Paasmaandag, de dag na Pasen
- Dag van de arbeid, 1 mei
- Onze-lieve-heer-Hemelvaart, veertig dagen na Pasen
- Pinkstermaandag, de dag na Pinksteren
- Nationale feestdag van België, 21 juli
- Onze-lieve-vrouw-Hemelvaart, 15 augustus
- Allerheiligen, 1 november
- Wapenstilstand, 11 november
- Kerstmis, 25 december
 
Verzendkosten
Onze verzendtarieven
Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL. Alle producten worden hiermee verzonden ongeacht het aantal artikelen per bestelling. Deze verzendmethode kost € 4,99. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden.
Privacy & Veiligheid
SB Supply respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. SB Supply zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
Voor SB Supply is veiligheid erg belangrijk en wij behandelen uw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. 

Met onderstaande richtlijnen kunt u ons helpen uw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk te beveiligen:
- Geef uw wachtwoord nooit aan iemand anders.
- Maak bij uw bestelling(en) gebruik van SSL
- Verspreid geen URL's van pagina's die u bekijkt wanneer u uw profiel heeft geactiveerd.

SB Supply gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
- Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
- Om het winkelen bij SB Supply zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens, de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u producten aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.  
- Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u dat aangeven in uw eigen SB Supply Dashboard.
- Als u bij SB Supply een account aanmaakt, bewaren wij uw gegevens op een beveiligende server. In uw Mijn SB Supply Dashboard slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
- Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
- Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken wij om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op onze marketingsacties te meten.

Trusted Shops Trustbadge

Om ons Trusted Shops-keurmerk, de eventueel verzamelde beoordelingen en het productaanbod van Trusted Shops na een bestelling te kunnen tonen, is op deze webpagina de Trusted Shops Trustbadge geïntegreerd.

Na afweging van onze verschillende belangen, beschermt dit de legitieme heersende belangen voor optimale marketing van ons aanbod. De Trustbadge en de daarmee geadverteerde diensten zijn een product van TRUSTED SHOPS GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Keulen, Duitsland. Wanneer een Trustbadge wordt opgevraagd slaat de webserver automatisch een zogenaamde server-logfile op waarin uw verzoek met bijvoorbeeld uw IP-adres, de datum en tijd van het verzoek, de verzonden hoeveelheid gegevens en de naam van uw internetprovider (toegangsgegevens) wordt gedocumenteerd. Deze toegangsgegevens worden niet verwerkt en uiterlijk 7 dagen na uw laatste bezoek aan de pagina automatisch overschreven. Andere persoonsgerelateerde gegevens worden uitsluitend aan Trusted Shops doorgegeven wanneer u na het plaatsen van een bestelling ervoor kiest om de Trusted Shops-producten te gebruiken of al bent aangemeld voor het gebruik daarvan. In dat geval geldt de tussen u en Trusted Shop contractuele overeenkomst.

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch noch uw domeinnaam, noch uw e-mailadres. 
Bij een bezoek aan onze website bewaren wij: 
- uw e-mailadres als u boodschappen/vragen plaatst op deze website- uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert
- alle informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie)

Deze informatie wordt gebruikt voor intern gebruik en wordt daarna verwijderd. De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Op deze site gebruiken we cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek) 
- om uw voorkeuren te registreren- om informatiesessies te registreren, zoals informatie over hetgeen u toevoegt aan uw boodschappenlijst- om uw vroegere activiteiten op de site te registreren, om u bij uw volgend bezoek een betere dienstverlening te bieden

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties inzake verkoop van persoonsgegevens met derden op internet.
Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

Hieronder vindt u informatie over het retourneren van bestellingen en het omruilen van producten

Retouradres voor (zicht)retouren

SB Supply Europe afdeling retouren
Parallelweg 9
7141DL GROENLO  
Nederland

Hieronder vindt u informatie over het retourneren van defecte artikelen of van artikel die u wilt retoursturen.

Klik hier om het retourformulier (niet voor garanties of defecten) te downloaden

Retourneren van een product

Als u uw aankoop wilt retour sturen kan dat zonder opgaaf van reden binnen 14 kalenderdagen. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te sturen (vergeet niet het retourformulier toe te voegen). Artikelen zoals oordopjes en in-ear-headsets kunnen om hygienische redenen niet geruild worden (indien de verzegelde verpakking geopend is). Producten dienen in best mogelijke staat retour gestuurd te worden (bij beschadigingen kunnen kosten in rekening worden gebracht) en in de indien redelijkerwijs mogelijk originele verpakking retour gestuurd te worden. Het product mag niet dusdanig beschadigd zijn dat de werking van het apparaat verminderd is.

Omruilen van een product

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een verkeerd artikel heeft besteld en dit wilt omruilen, dit is natuurlijk geen probleem. U stuurt uw bestelling retour met het retourformulier. U kunt zelf het juiste artikel via de site bestellen. Zo heeft u snel het juiste product in huis. Bij ontvangst van uw retourzending in ons magazijn, wordt het bedrag inclusief verzendkosten van uw eerste bestelling teruggestort. De retourkosten (de verzendkosten naar ons magazijn) zijn voor uw eigen rekening.

Verkeerd product ontvangen

SB Supply heeft een hoge leverbetrouwbaarheid. Wij streven om foutloos onze bestellingen te versturen, maar helaas kan het in uitzonderlijke situaties voorkomen dat we een verkeerd product hebben opgestuurd. Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of email: helpdeskBE@sbsupply.eu. Wij willen u vriendelijk vragen om een foto te maken van de pakbon en het verkeerd ontvangen product. Wij lossen het dan zo spoedig mogelijk voor u op. Momenteel wordt 99,8% van onze bestellingen foutloos bezorgd.

De retourkosten naar SB Supply worden in geval van retoursturen (zichtretour) zonder klacht of reden niet vergoed. Ook valt oneigenlijk gebruik niet onder de garantie, zie Garantie. Heeft u een defect product of een garantie artikel, volg dan de garantie-procedure.

Terugstorttermijnen na een retourzending of annulering

Indien u de bestelling heeft betaald, dan kunt u het betaalde aankoopbedrag (inclusief verzendkosten voor de heenzending en betalingskosten indien van toepassing) zo spoedig mogelijk teruggestort zien, maar uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na de aanmelding van uw retour of annulering op uw rekening verwachten (hiervoor wordt een creditnota aangemaakt). Uw aankoopbedrag inclusief verzendkosten wordt door onze Stichting Derdengelden teruggestort.

Ondanks de kwaliteit van de artikelen die wij in ons assortiment hebben, kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat defect is. SB Supply is te allen tijde het eerste aanspreekpunt en garandeert uw wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijze gewekte verwachtingen. In dat geval voorzien wij u zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van uw artikel, door vervanging of reparatie. Daarnaast gelden voor bepaalde producten fabrieksgaranties, deze kunnen verschillen per product. Voor een garantieaanvraag of meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice per telefoon of per e-mail: helpdeskBE@sbsupply.eu.

Vervangend exemplaar

Wanneer u een artikel heeft geretourneerd, ontvangt u automatisch een vervangend exemplaar (indien op voorraad).

Oneigenlijk gebruik

Als het defect val-, stoot- of waterschade heeft, het artikel oneigenlijk gebruikt is of het defect binnen het verwachtingspatroon bij normaal gebruik van het artikel ligt, kunt u geen aanspraak maken op gratis reparatie of vervanging. U ontvangt dan een vrijblijvende prijsopgave voor de kosten van herstel. U kunt daarna aangeven of u akkoord gaat met reparatie tegen het aangegeven bedrag of dat u afziet van verdere afhandeling. In het laatste geval kunt u uw artikel terugkrijgen. De transportkosten voor de retourzending komen hierbij voor uw eigen rekening.

Betalingmethodes & Veilig betalen
Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u bij ons kiezen uit verschillende, veilige betaalmethodes. SB Supply biedt u gemakkelijke betaalmethodes waarmee u vanuit iedere situatie veilig en snel kunt betalen.
Betaal achteraf, op rekening (AfterPay)

Met betaal achteraf kunt u uw online bestelling op rekening na ontvangst van uw bestelling betalen. Deze achteraf betaalmethode is door SB Supply uitbesteed aan AfterPay B.V.. U ontvangt na uw aankoop een mail met een factuur. U dient deze factuur binnen 14 dagen aan AfterPay te voldoen met de betaalgegevens zoals vermeld op de factuur. U ontvangt dus van AfterPay een factuur met hierop de betaalgegevens.
AfterPay B.V. voert voor SB Supply het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een factuur (digitale acceptgiro) van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen. U kunt bij SB Supply betalen met een acceptgiro tot een maximum bedrag van € 300,00. Bestelt u voor het eerst bij via AfterPay, dan kunt u tot een maximaal bedrag € 150,00 bestellen. 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacybeleid. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U wordt automatisch teruggeleid naar onze kassa.
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betaal achteraf (AfterPay)-betalingen worden na goedkeuring voor ons gereserveerd waardoor wij in staat zijn om uw bestelling zeer snel te verwerken.
Wij vragen een vergoeding van € 0,99 voor het gebruik van achteraf betalen, op rekening.
Bancontact


Wij ondersteunen betalen door middel van Bancontact. De online betaalmethode werkt voor onze bezoekers welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank. Kies bij uw aankoopproces voor de optie Bancontact en vul uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met uw authentificatiemiddel. Afhankelijk van uw bank is dat een kaartlezer of een paswoord.
PayPal
 
Om gebruik te kunnen maken van PayPal heeft u een PayPal-rekening nodig. Met PayPal wordt uw bankrekening gekoppeld aan uw PayPal-rekening waar u vervolgens een tegoed op kunt storten of direct betaalt. Nadat u de bestelling goedkeurt, wordt het bedrag automatisch afgeschreven van het tegoed op uw PayPal-rekening. Betalen met PayPal is zeer snel en uiterst betrouwbaar.
PayPal-betalingen komen direct bij ons binnen waardoor wij in staat zijn om uw bestelling zeer snel te verwerken.

Meer informatie over PayPal
DIRECTebanking
 
Met DIRECTebanking.com betaalt u snel, eenvoudig en veilig uw aankopen op het internet. U hoeft zich niet te registreren, betaal gemakkelijk en veilig met uw online banking-gegevens. DIRECTebanking.com voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online banking en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens.
Meer informatie over DIRECTebanking

Creditcard

Wanneer u betaalt met uw creditcard - Mastercard, Visa en Diners Club - wordt u doorverwezen naar de beveiligende omgeving van PayPal, een van onze partners die de betalingen verzorgt. Vervolgens kunt u er binnen een beveiligde omgeving voor kiezen om de betaling per creditcard te voldoen. De uiteindelijke afrekening zal uiteindelijk gewoon door de betreffende creditcardmaatschappij worden verricht. 
Vooruit overmaken per bank (OverBoeking)
 
Wanneer u kiest voor een overboeking per bank, maakt u het desbetreffende bedrag zelf over onder vermelding van het kenmerkt dat u per mail wordt toegestuurd. Wij hebben de de verwerking van uw overboeking uitbesteed aan onze betalingspartner. Informatie over het te betalen bedrag en het ordernummer is te vinden in de orderbevestiging die u per email wordt toegestuurd. Betaling door middel van overboeking duurt ongeveer 1 à 2 werkdagen. Zodra het betreffende bedrag op onze rekening is bijgeschreven, krijgt u automatisch een orderbevestiging toegemaild.

Contact
Geen antwoord gevonden op uw vraag? Neem dan contact op met onze klantendienst per e-mail of telefoon
E-mail: helpdeskBE@sbsupply.eu
Telefoon: 02/808.71.97 (lokaal tarief).
Distributiecentrum & hoofdkantooradres:
SB Supply Europe B.V.
Parallelweg 9
7141DL GROENLO
Nederland 

KvK-nummer: 65916034
BTW-nummer: NL856315217B01
Online bestellen
Ons complete productaanbod vindt u in de online winkel. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en recupel. U kunt in onze winkel producten zoeken, bekijken en vergelijken. Om een product te bestellen klikt u op de knop ‘Bestel’. Wilt u meerdere producten bestellen klik dan op de knop ‘verder winkelen’. 

Als u alle producten heeft toegevoegd aan uw winkelwagentje, kunt u uw bestelling thuis of op uw werk laten bezorgen. Vervolgens vult u uw naam en adresgegevens in. Kies daarna een betaalmethode en bevestig uw bestelling om deze te plaatsen (klik "order plaatsen"). 

Ook kunt u zich inschrijven voor de SB Supply Nieuwsbrief.