Apple Watch cases

Je Apple Watch in veilige handen

Onze cases beschermen niet alleen je Apple Watch tegen vuil en krassen maar zijn ook een prachtig accessoire om je Apple Watch een uniek en persoonlijk uiterlijk te geven, het design krijgt zo een extra impuls. Zo beschikken wij over waterproof case en Hardcases van merken zoals SpigenGriffin en Catalyst Laat je inspireren door onze Apple Watch cases. Aarzel niet en bekijk snel onze Apple Watch cases van hoge kwaliteit!

Aanbieding
Aanbieding
3 artikel(en)

Bescherm jouw Apple Watch

Griffin

Griffin staat bekend om zijn Survivor-cases en onze klanten zijn al jaren tevreden met de goede kwaliteit. Maak je niet langer zorgen om je dure Apple Watch, want je kunt op de hoge kwaliteit van Griffin rekenen. Wil je ook jouw iPhone of iPad met een Griffin case beschermen? Dan klik hier voor alle Griffin producten.

Catalyst

Met een hoesje van Catalyst zijn jouw devices eindelijk ook tegen water beschermd. Met zo een hoesje kun je jouw Apple Watch dus op elk moment van de dag omhouden, zelf als je gaat zwemmen! Catalyst is een absolute favoriet van onze klanten bij SB Supply. De cases voor jouw Apple Watch kun je heel simpel ook met een bijpassen iPhone-hoesje combineren. Ontdek hier alle producten van Catalyst.