Catalyst

catalyst

Als je aan Catalyst denkt, denk je automatisch aan waterproof cases, het kenmerkende product van Catalyst en hetgene waarmee ze marktleider zijn geworden. En met waterproof, bedoelen we ook echt fully waterproof. De Catalyst case heeft een uniek design wat de case waterdicht maakt tot op een nominale diepte van 2 meter van meer dan IP-68, de hoogste "internationale bescherming" rating. Catalyst werkte samen met Griffin en Apple dus de kwaliteit is altijd gewaarborgd. Leg je avonturen vast met de Catalyst waterproof case!

Populair: Catalyst iPhone X / XS waterproof case | Catalyst AirPods waterproof | Catalyst waterproof Apple watch

Aanbieding
Catalyst waterproof case iPhone 7 Plus zwart

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 89,99

Aanbieding
Catalyst Waterproof Case iPhone XR zwart

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 64,99

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Catalyst Waterproof Case iPad Mini 5 zwart

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 89,00

Aanbieding
Catalyst waterproof case iPhone 11 Pro zwart

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 89,99

Aanbieding
Aanbieding
Catalyst waterproof case iPhone 11 zwart

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 94,99

Aanbieding
Catalyst waterproof case iPhone 12 Mini zwart

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 89,99

Aanbieding
Catalyst waterproof case iPhone 12 Pro zwart

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 89,99

Aanbieding
Catalyst waterproof case iPhone 12 Pro Max zwart

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 89,99

Aanbieding
Catalyst waterproof case iPhone 12 zwart

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 79,99

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Catalyst Waterproof Case iPhone 15 Pro Max

Normale prijs: € 99,00

Aanbieding prijs € 79,00

Aanbieding
Catalyst Waterproof Case iPhone 15 Pro

Normale prijs: € 99,00

Aanbieding prijs € 79,00

Item 1 tot 32 van 54

Waterdichte telefoonhoesjes van Catalyst

De cases van Catalyst streven naar bescherming van het hoogste niveau. Waar een normale telefoonhoes vaak alleen bescherming biedt tegen stoten en vallen, gaat Catalyst verder. Zo kun je zelfs gebruik maken van jouw iPhone in de meest extreme weersomstandigheden en omgevingen. De installatie van de case is vrij eenvoudig en werkt via een klik-systeem.

Installatie Catalyst waterproof case

Het installeren van de Catalyst waterproof case is in tegenstelling tot andere waterdichte cases gemakkelijk. Je klikt de iPhone in de voorkant van de case - klikt de achterkant in de case en sluit de sluiting aan de onderkant van de case. Maak voor installatie altijd gebruik van een watertest en volg de instructies!

Waartegen beschermd Catalyst mijn iPhone?

Water: De Catalyst case heeft een uniek design wat de case waterdicht maakt tot op een nominale diepte van 2 meter van meer dan IP-68, de hoogste "internationale bescherming" rating. 
Zand: De Catalyst case is continu en permanent in het afdichten van jouw smartphone tegen blootstelling aan modder, zand, grind, stof en zonder beperkingen van het gebruik van jouw smartphone. 
Schokken: De Catalyst case is ontworpen om tegen een hoge mate van schokken te kunnen en deze bescherming is getest op militaire specificaties MIL-STD-810G. 

Heb ik een waterdichte / waterproof hoesje nodig voor mijn iPhone?

In het begin lijkt het misschien niet nodig, want alle nieuwe iPhones zijn immers waterdicht, nietwaar? In feite zijn alle iPhones (vanaf de iPhone 7) beschermd tegen een permanente onderdompeling tot een diepte van 1 meter. Met jouw iPhone in de regen lopen moet daarom geen probleem zijn. Onthoudt wel dat dit meer spatwaterdicht is. Wil je echter gaan diepzeeduiken met jouw iPhone en de meest bijzondere beelden schieten? Dan heb je toch wel echt een waterdichthoesje nodig.

Vergoedt Apple waterschade aan mijn iPhone?

Naast dat je het zekere voor het onzekere wil nemen, vergoedt Apple helaas nooit waterschade. In de binnenkant van jouw iPhone zit hiervoor zelfs een speciaal labeltje. Wanneer deze nat wordt is jouw garantie direct verlopen. Met de waterdichte hoesjes van Catalyst is jouw iPhone tot wel 2 meter beschermd tegen waterschade. Heb jij al een selfie met exotische vissen gemaakt?

Hoesje voor bescherming tegen stof, zand & vuil (voor in de bouwsector)

De cases van Catalyst zijn continu en permanent in het afdichten van jouw iPhone tegen blootstelling aan modder, zand, grind, stof. Vooral bij beroepen die in een stoffige / vuile omgeving werken, is volledige bescherming enorm belangrijk. Stof is namelijk net zo schadelijk als vloeistoffen en kan de levensduur van jouw iPhone flink naar beneden halen. Ondanks dat onze smartphones steeds geavanceerder worden, zijn deze niet ontworpen voor het zware leven op de bouwplaats. Vallen, nattigheid, klappen, stof en gruis zijn aspecten van de bouw waar de smartphone niet tegen bestand is zonder de nodige bescherming. De cases van Catalyst zijn volledig stofdicht en laten jou je iPhone gebruiken zonder enige beperkingen. Geen enkele andere case biedt een bescherming zoals deze.

Kan een iPhone overleven in de sneeuw?

Je telefoon is onmisbaar tijdens de wintersport. Je maakt er de mooiste foto’s mee, zorgt ervoor dat je niet verdwaald en uiteraard is het handig als je in nood iemand kan bereiken. Tijdens een wandeltocht of skiafdaling verlies je echter je telefoon, waardoor deze een halve dag of langer in de sneeuw ligt begraven. Het kan ons allemaal gebeuren. Je zou zeggen dat de iPhone 7 en hoger wel bestand is tegen een beetje sneeuw. In principe is het natuurlijk gewoon water. Echter bevat sneeuw een hoog gehalte aan minerale en andere stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je telefoon. Dit kan tot corosie leiden in de iPhone, waardoor deze onbruikbaar wordt. Kies daarom altijd voor een waterdicht hoesje, zodat je zeker bent van volledige bescherming in de sneeuw. Daarnaast is het belangrijk om je iPhone goed warm op te bergen tijdens de koude winterdagen. Een smartphone is namelijk niet bestand tegen extreem lage temperaturen.

In het onderstaande overzicht is te zien wat de gevolgen zijn van lage temperaturen.

Bij -10 graden zal je smartphone sneller leeg raken.
Bij -20 graden zal je smartphone uit vallen.
Bij -30 graden zal je smartphone accu- en lcd-problemen ondervinden.
Bij -40 graden of nog lager zal je smartphone niet meer werken.

Extreme iPhone bescherming tegen schokken & stoten

De Catalyst case is ontworpen om tegen een hoge mate van schokken te kunnen. Om deze bescherming te kunnen garanderen is het hoesje getest naar militaire normen (MIL-STD-810G). De cases van Catelyst hebben zelfs het laagste breek-percentage in de markt! Dit betekent dat jouw iPhone ten alle tijden is beschermd, zelfs als je deze laat vallen op een betonnen ondergrond (tot een hoogte van twee meter). 

Zijn mijn Airpods (Pro) waterdicht?

Je Airpods zitten nog in je broekzak en gaan per ongeluk de wasmachine in of je wandelt buiten tijdens een flinke regenbui en jouw Airpods worden nat. Het overkomt de beste. Maar helaas is de kans groot dat jouw draadloze Apple oortjes dit niet hebben overleefd. De Airpods (Pro) zijn namelijk niet waterdicht of zelfs spatwaterdicht. Vooral bij de openingen van de Airpods moet je oppassen dat er geen vocht in komt.

Maak je Airpods (Pro) waterdicht

Geen zorgen, met de waterdichte hoesjes van Catalyst zijn zelfs jouw Airpods (Pro) volledig waterdicht en beschermd tegen stoten / vallen. Let wel op dat je hiermee de Airpods alleen beschermd wanneer deze in de case zitten, niet tijdens gebruik.

Uitgekozen door onze productspecialisten: Catalyst AirPods waterproof Case zwart

Tablet hoesjes voor in medische omgevingen

Tablets zijn tegenwoordig onmisbaar in ziekenhuizen / klinieken en in de zorg. Ze kunnen worden gebruikt voor een efficiëntere en snellere zorgafhandeling en ontnemen wat druk op het zorgpersoneel. Een technologisch wonder dat de behoefte aan papier overbodig maakt, wat de kosten verlaagt en ter plaatse directe toegang geeft tot de meest belangrijke gegevens. Met de hoesjes van Catalyst zijn je apparaten beschermd tegen stof en water. Zo kan jij je richten op hetgene dat er écht toe doet: jouw patiënten. 

Kenmerken Catalyst hoesjes

  • Een dunne waterproof case (11.4 mm) die jouw smartphone optimale bescherming biedt.
  • Bestand tegen regen, sneeuw, zand en modder.
  • Ultiem gebruiksgemak: de iPhone kan eenvoudig worden geplaatst en verwijderd 
  • Opgewassen tegen vallen (tot 2 meter) en stoten.
  • Waterproof tot een diepte van 5 meter (IP68 geclassificeerd).