Werken bij SB Supply

werken-bij-sbsupply

SB Supply is een snel groeiend e-commerce bedrijf in de Benelux en DACH regio (Duitstalige landen zoals Duitsland en Oostenrijk). We hebben een uitgebreid assortiment design accessoires en gadgets. Daarnaast staat een eigen helpdesk klaar om onze klanten van dienst te zijn.
Bij SB Supply vind je volop inhoudelijke uitdaging, afwisseling en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je ambities vorm te geven. Bovendien werk je altijd samen met enthousiaste (jonge) collega's én krijg je een aantrekkelijke personeelskorting op onze producten.

Waarom kiezen we jou?
Een bedrijf wordt gevormd door zijn medewerkers. Dus op welke afdeling (we zijn een platte organisatie) je ook werkt: je vormt een belangrijke schakel in het proces dat uiteindelijk leidt tot tevreden klanten. Daarom zijn we best veeleisend. En we hopen natuurlijk dat je net zo’n 'Apple-fan' bent als wij. Als je echter nog niet zo bekend bent met Apple, maar wél aandacht hebt voor detail, enthousiast bent en ook nog eens veel wilt leren, dan dragen wij onze kennis graag aan je over.

Stage lopen (media en web design / marketing / retail) bij SB Supply?
Dat is mogelijk bij onze vestiging in Tilburg (erkend leerbedrijf). Lees hier meer over beschikbare stages bij SB Supply.

Werken bij SB Supply?
Momenteel zoeken hebben wij onderstaande vacatures. Informeer naar de mogelijkheden, via 013 7009790 en of per mail: [email protected].

Tilburg, NL

- Customer Support medewerker (40 uur p/w)

Taken: het blij maken van onze klanten met nieuwe producten. Je bent verantwoordelijk voor goede communicatie met onze klanten per telefoon, mail en chat waarmee klanttevredenheid centraal staat. Je bent in staat om goed advies te geven, de klanten te faciliteren en tevredenheid te waarborgen. Bovendien ben je commercieel ingesteld. Je verwerkt de gegevens in onze systemen en bedient onze zakelijke klanten.

Klik hier voor de volledige vacature.

- Marketing & Sales medewerker Frans (minimaal 16 uur p/w, mogelijkheid tot full-time)

Taken: het blij maken van onze klanten met nieuwe producten, het onderhouden van onze Franse website zoals het schrijven van nieuwe content en opmaken van artikelen (invoer van producten), nieuwe productlanceringen. Daarnaast houd je je bezig met marketingacties op onze kanalen zoals Google, socials en affiliates. E-commerce affiniteit is een pre.

Klik hier voor de volledige vacature.
View the vacancy In English.

- Duitstalige medewerker (minimaal 16 uur p/w)

Ondersteunende taken: het blij maken van onze Duitstalige klanten (tweetalig of native-Duits), het onderhouden van onze Duitse website zoals het opmaken van artikelen, mogelijkheid: onderhouden van onze Duitse marketingcampagnes.

View the vacancy In German.

Ben je blogger of heb je een eigen site? En wil je profiteren van de groei van SB Supply, word dan affiliate partner van SB Supply. Klik hier voor meer informatie.

Franstalige Marketing en Sales medewerker