Werken bij SB Supply

SB Supply is een snel groeiend e-commerce bedrijf in de Benelux en DACH regio (Duitstalige landen zoals Duitsland en Oostenrijk). We hebben een uitgebreid assortiment design accessoires en gadgets. Daarnaast staat een eigen helpdesk klaar om onze klanten van dienst te zijn.
Bij SB Supply vind je volop inhoudelijke uitdaging, afwisseling en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je ambities vorm te geven. Bovendien werk je altijd samen met enthousiaste (jonge) collega's én krijg je een aantrekkelijke personeelskorting op onze producten.

Waarom kiezen we jou?
Een bedrijf wordt gevormd door zijn medewerkers. Dus op welke afdeling (we zijn een platte organisatie) je ook werkt: je vormt een belangrijke schakel in het proces dat uiteindelijk leidt tot tevreden klanten. Daarom zijn we best veeleisend. En we hopen natuurlijk dat je net zo’n 'Apple-fan' bent als wij. Als je echter nog niet zo bekend bent met Apple, maar wél aandacht hebt voor detail, enthousiast bent en ook nog eens veel wilt leren, dan dragen wij onze kennis graag aan je over.

Stage lopen (media en web design / marketing / retail) bij SB Supply?
Dat is mogelijk bij onze vestiging in Tilburg (erkend leerbedrijf). Lees hier meer over beschikbare stages bij SB Supply.

Werken bij SB Supply?
Momenteel zoeken hebben wij onderstaande vacatures. Informeer naar de mogelijkheden, via 013 7009790 en of per mail: hr@sbsupply.nl.

- Commercieel helpdeskmedewerker (part-time, minimaal 16 - 20 uur p/w, mogelijkheid tot full-time), Tilburg en omstreken
Taken: het blij maken van onze klanten met nieuwe producten, het onderhouden van onze Nederlandse website zoals het schrijven van nieuwe content en opmaken van artikelen (invoer van producten), nieuwe productlanceringen. E-commerce affiniteit is een pre.
Deze vacature is inmiddels niet meer beschikbaar.


- Duitstalige medewerker (part-time, minimaal 16 uur p/w), Tilburg en omstreken
Ondersteunende taken: het blij maken van onze Duitstalige klanten (tweetalig of native-Duits), het onderhouden van onze Duitse website zoals het opmaken van artikelen, mogelijkheid: onderhouden van onze Duitse marketingcampagnes.


- Italiaanstalige medewerker (part-time, minimaal 20 uur p/w), Tilburg en omstreken
Taken: het blij maken van onze Italiaanse klanten (tweetalig of native-Italiaan), het lanceren van onze Italiaanse website zoals het opmaken van artikelen.


Ben je blogger of heb je een eigen site? En wil je profiteren van de groei van SB Supply, word dan affiliate partner van SB Supply. Klik hier voor meer informatie.