iPhone 14 Pro Max accessoires

Haal het beste uit jouw iPhone!

Met de juiste accessoires haal je het beste uit jouw iPhone 14 Pro Max! Ben je op zoek naar een hoesje, een oplaadkabel, een screenprotector of zelfs een oplaadstation is? Dan ben je bij SB Supply op de juiste plek. Ontdek onze ruime selectie producten die zorgvuldig zijn uitgekozen om jouw gloednieuwe iPhone een stijlvolle uitstraling te geven, te beschermen en het gebruik ervan te vergemakkelijken.

Is de iPhone 14 waterdicht?

IP68-Classificatie

iPhone 14 Pro

De iPhone 14 heeft een grote veranderingen, onder andere de notch. Die is een stuk smaller en compacter. Ook de camera heeft een update deze is groter dan voorheen. De selfiecamera van de iPhone 14 krijgt voor het eerst autofocus. Hierdoor zijn je foto’s altijd haarscherp, ook als je wat dichterbij of verder van de camera komt. Als je offroad filmt vanuit een auto of je rent mee met je onderwerp, dan kun je de actiemodus uitproberen. Die zorgt namelijk altijd voor vloeiende beelden zonder gimbal.

Apple brengt met de iPhone 14 iOS 16 uit. De grote update is widgets op het op het toegangsscherm. De belangrijkste widgets zoals je accuduur, het weer, een lopende timer of een agenda-afspraak zijn dan meteen te zien op je toegangscherm. De iPhone 14 Pro heeft een always-on scherm. Always-on betekent dat een deel van het scherm altijd aanstaat, ook als je je telefoon niet gebruikt. Zo is de iPhone 14 Pro sneller en heeft het een langere accuduur. Het toegangsscherm blijft nu altijd aan, dus je hoeft er niet eens op te tikken om helemaal bij te zijn. Als je iPhone met het scherm naar beneden ligt of in je zak zit, gaat het scherm uit om batterij te besparen.

In iOS 16 kun je met het toegangs­scherm nu veel meer leuks doen. Zoals lagen aanbrengen in een foto om die extra naar voren te laten komen. Of je Activiteit-ringen bijhouden. En live-updates krijgen van je favoriete apps. 

Op heldere, zonnige dagen bereikt het Super Retina XDR-display nu een helderheid van 2000 nits in de buitenlucht. Dat is maar liefst twee keer zo helder als voorheen en de hoogste piekhelderheid van welke smartphone dan ook. Tekst springt dus nog meer in het oog. Foto’s en HDR-video’s krijgen ook een flinke boost: tot 1600 nits piekhelderheid, wat iPhone gelijkstelt aan Pro Display XDR. Films, series en zelfs de video’s die je met je iPhone maakt, zien er levensechter uit dan ooit. 

iPhone 14 heeft twee verschillende groottes: 

iPhone 14: 6,1-inch 

iPhone 14 Plus: 6,7-inch  

Hoe iPhone een botsing voelt, hoort en meet

Plotselinge veranderingen van snelheid

Een nieuwe versnellingsmeter voor hoge G‑krachten detecteert extreme snelheids­veranderingen tot 256 G. 

Drukveranderingen in de auto
De barometer merkt druk­veranderingen op wanneer airbags worden opgeblazen.

Abrupte veranderingen van richting
De gyroscoop met groot dynamisch bereik monitort drastische veranderingen in de oriëntatie van een auto.

Harde impactgeluiden
De microfoon kan de luide geluiden van een botsing identificeren terwijl je rijdt. Om je privacy te garanderen, wordt alles alleen op je iPhone verwerkt.