Blog

Een gamestoel voor een betere game ervaring

Gamers, Youtubers en kantoormedewerkers brengen veel tijd door voor hun computer. Of het nu gaat om werk, entertainment of het maken van content, voor hen is een van de grootste problemen het vinden van een stoel die comfortabel, modern, betaalbaar en verstelbaar is!

In deze blog behandelen wij een aantal betaalbare gamestoelen van hoogwaardige kwaliteit die er voor zorgen dat je gamesessies, je werk en nog vele andere dingen een stuk aangenamer worden!

Lees meer

De nieuwe iPhone SE 2020 - alle details

Ahh, de nieuwe iPhone SE 2020! Daar is hij dan! Warm ontvangen door alle Apple fans en vooral de fans van de iPhone SE. In onze blogpost kun je alle details lezen over de tweede generatie van de iPhone SE. Wat is het verschil met zijn de iPhone 8? En hoe verschilt hij van de iPhone 11 Pro? Wat maakt de iPhone SE 2020 nou zo bijzonder.

Lees meer

Het coronavirus en je smartphone

De meeste Europese landen zijn op dit moment in de ban van COVID-19, een virus waarvan wetenschappers denken dat het dagen kan overleven op harde oppervlakken. We hebben allemaal het advies van de overheid gehoord en volgen maatregelen zoals social distancing, handen wassen en niet zo vaak onze gezichten aanraken op. Houd ook rekening met het object dat de meeste mensen aanraken: de smartphone.

 

Lees meer

Tablets in de zorg

Tablets zijn vandaag de dag onmisbaar in ziekenhuizen, klinieken, enz. Ze kunnen worden gebruikt voor efficiëntere en snellere gezondheidszorg. Het is een technologisch wonder dat dat de noodzaak van papier overbodig maakt, waardoor de kosten worden verlaagd en de toegang tot belangrijke gegevens overal en elk moment beschikbaar is.

Maar hoe kun je tablets op een eenvoudige, veilige en efficiënte manier in de zorg gebruiken?

Lees meer

Oblumi Tapp thermometer

De Oblumi Tapp is een digitale infrarood thermometer die je op vele manieren helpt. De Oblumi Tapp werk heel eenvoudig wanneer hij op jouw smartphone is aangesloten. Dit product is een échte familie thermometer omdat hij te gebruiken is doormiddel van de smartphone en zo kan iedereen er gebruik van maken. De thermometer is klein van formaat en komt in een handig etui, neemt net zo weinig plek in als een fobspeen en is net zo licht als een slabbetje, zo is hij makkelijk mee in de tas te nemen. 

Lees meer

Creëer de beste thuiswerk omgeving

Thuiswerken klinkt altijd zo paradijselijk: geen wachtrij voor de koffiemachine op kantoor en geen vervelende baas die om de vijf minuten over je schouder mee kijkt of je alles nog wel goed doet. Het enige nadeel aan thuiswerken is dat je wel ongelooflijk georganiseerd moet zijn om thuis te werken, anders ontstaat er al snel chaos. Maak je geen zorgen, de SB Supply Home Office gids biedt je alle informatie die je nodig hebt!

Lees meer

Galaxy S20 vs. iPhone 11

Het is bijna een kwestie van religie - gaat je voorkeur uit naar Apple of naar Samsung? Beide partijen zijn hard en wijken niet van hun mening af. 
Veel leden van het SB Supply team (waaronder ik zelf) zijn lid van Team Apple, maar waarom? Zijn de nieuwe Samsung modellen misschien niet beter dan die van Apple? Om hier achter te komen vergelijken we in deze blogpost de Samsung Galaxy S20 modellen (februari 2020) met de Apple iPhone 11 modellen (september 2019).

Lees meer

Compacte kabel- en adapteroplossingen van ADAM Elements

Tegenwoordig maken Powerpoint-presentaties en keynotes deel uit van het dagelijks studenten- en bedrijfsleven. Niks is erger dan problemen met je device terwijl je in een belangrijke meeting zit. Om deze goed te laten verlopen, is er goed geluid en beeld nodig. Een goede HDMI / VGA-kabel is hierbij een onmisbaar accessoire. ADAM Elements heeft de perfecte accessoires voor deze situaties!

Lees meer
Item 1 tot 10 van 160