Blog

De complete RGB game kamer

RGB kamer setupBen jij een echte game liefhebber of hou je gewoon veel van kleurrijke lichten? Ben je dan ook op zoek naar mooie RGB-producten om jouw kamer compleet te maken? Dan ben je bij SB Supply aan het juiste adres. Lees hier snel onze blog over hoe jij jouw game kamer RGB-proof maakt! 

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Rik Voogd

Wat is snel laden?

Stel je bent onderweg en je apparaat heeft nog maar een batterijpercentage van 3 procent. Overweeg nu eens een normale oplader te gebruiken, die er uren over doet om jouw apparaat volledig op te laden. Als je haast hebt en maar een paar uur om je apparaat op te laden dan is dit niet de beste optie. Lees verder om meer te weten te komen over snelladen en hoe je de beste adapters kunt vinden om jouw apparaat snel en gemakkelijk op te laden.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Angelina Percy

Wat is Airofit?

Airofit PRO is 's werelds eerste echt slimme ademhalingstrainingstoestel, ontwikkeld om de fysieke prestaties, het algemene welzijn en de algehele gezondheid van mensen te verbeteren door middel van begeleide ademhalingsoefeningen. Hier lees je alles over Airofit.

Lees meer
Geplaatst in Fitness door Esra Demirtas

Hoe maak ik mijn huis smart?

Wil jij je leven ook een stukje makkelijker maken? Dan zijn slimme apparaten de ideale tip. Met een smart home bestuur je jouw huis gemakkelijk en snel vanaf een afstand. Lees hier alle voordelen en tips van een optimaal smarthome.

Lees meer
Geplaatst in Smart home door Esra Demirtas

Wat is Google Stadia?

Google Stadia

Google Stadia is de nieuwste streamingdienst van Google. Met dit indrukwekkende nieuwe product van Google speel je direct een hoop games, zonder dat hier een console voor nodig is! 

Het enige wat ervoor nodig is de Stadia controller, een Google-account en een goede internet verbinding en voilà, je speelt jouw favoriete game rechtstreeks op jouw pc of telefoon. 

Wil jij alles te weten komen over Google Stadia? Lees dan hier onze blog.

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Rik Voogd

Hoe verbind ik mijn Google Chromecast?

​​Heb je een Google Chromecast gekocht en wil je deze zo snel en soepel mogelijk geïnstalleerd hebben? Lees dan verder

Een Chromecast kan niet op elke soort televisie worden aangesloten. Bekijk snel de checklist om zeker te weten dat jouw televisie aan de voorwaarde voldoet: 

Heb je een televisie met:

  • Een HDMI-aansluiting
  • Internetoegang
  • een Google-account
  • de Google Home app
Lees meer
Geplaatst in Smart home door Esra Demirtas

Welke figuren kun je maken met Nanoleaf?

De Nanoleaf-producten zijn slimme lichten in de vorm van panelen die gemakkelijk te gebruiken en aan de muur te bevestigen zijn. De panelen toveren de intelligente verlichting om in een gepersonaliseerde ruimte of zelfs een kunstwerk. Wil je uitgebreid lezen wat Nanoleaf is en hoe het de atmosfeer van jouw huis, restaurant of café kan veranderen? Lees dan onze blog.

Lees hier verder hoe je de meest creatieve en gepersonaliseerde ontwerpen kunnen maken om jouw ruimte op te lichten.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Esra Demirtas

Hoe krijg ik mijn Apple scherm schoon met Whoosh?

Heb je je ooit afgevraagd wat voor product Apple gebruikt om hun schermen schoon te maken? Nou, het grote geheim is onthuld en iedereen wil het in handen krijgen. Je wilt je kans echt niet missen, want de producten lopen als een sneltrein. Zeg “whoosh whoosh” tegen vieze, vingerafdrukken op schermen! Hier zijn de producten die het schoonmaken van je scherm een stuk makkelijker zullen maken.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Esra Demirtas

De beste manier om jouw gamestoel te onderhouden

Iedereen wil natuurlijk zo lang mogelijk van z’n favoriete game stoel genieten. Hoe mooi zou het zijn als je stoel er maanden lang nieuw uitziet. Maak elke 2 tot 3 maanden jouw stoel grondig schoon en laat je stoel weer stralen. Benieuwd hoe je dit doet en waar je op moet letten? Lees het in onze blog!

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Esra Demirtas
Item 1 tot 10 van 268