SB Supply Blog

IP68 - is de iPhone XS Max waterdicht?

De smartphone is tegenwoordig het centrale punt is ons leven. We kunnen haast niet meer zonder. Het vervelende is alleen dat niet elke smartphone bestemd is tegen water. Daarnaast zitten ongelukken in een klein hoekje. Een omgevallen glas water kan al flink wat schade aanbrengen. Apple heeft aangekondigd de iPhone XS Max te voorzien van een IP68-certificering. Betekent dat dan eindelijk dat we kunnen gaan diepzee duiken met onze telefoon? Je leest het hier!

Lees meer
Reacties Geplaatst in iPhone door Dennis Verbaandert

iPhone XS Max - De grootste iPhone ooit!

SB introduceert: de supersize iPhone XS Max! Eindelijk een iPhone voor gameliefhebbers, Netflix-verslaafden en iedereen die zijn ogen moet knijpen op hun iPhone 6 om foto's te maken. De iPhone XS Max is de grootste (en duurste) iPhone ooit! We laten je zien: wat is er mogelijk, wie heeft er zoiets nodig, en welke accessoires krijg je voor je gloednieuwe iPhone XS Max bij SB Supply!

Lees meer
Reacties Geplaatst in iPhone door Dennis Verbaandert

Hoesjes voor de bouw

De bouwsector komt eindelijk weer op stoom, op steeds meer plekken zien we de nieuwbouwwijken uit de grond worden gestampt. De bouwsector profiteert dan ook optimaal van de aantrekkende economie. Inmiddels is ook in de bouw de iPad en iPhone niet meer weg te denken. Dit biedt immers ook tal aan mogelijkheden. Het was nog nooit zo makkelijk om altijd de juiste informatie en tekeningen bij de hand te hebben. Daarnaast is de communicatie tussen betrokken partijen optimaal. Maar wij zouden SB Supply niet zijn als wij hier geen gepaste oplossingen voor zouden bieden. Kijk met ons mee naar oplossingen en mogelijkheden voor de bouwplaats.

The Joy Factory hoesjes en mounts

Lees meer

Hoesjes voor de horeca

De horeca is booming business op dit moment, op steeds meer plekken zien we de cafés en hotels uit de grond worden gestampt. De sector horeca en recreatie profiteert optimaal van de aantrekkende economie. De terrassen stromen weer vol en we gaan steeds vaker uit eten. We zien dan ook steeds vaker bedienend personeel met een iPod, iPhone of iPad bestellingen opnemen. Dit biedt immers veel mogelijkheden voor de horeca, daarnaast ontstaan er steeds meer bestel- en kassasystemen die gebaseerd zijn op smartphones en tablets. Kijk met ons mee naar oplossingen en mogelijkheden voor jouw horecaonderneming. 

SB Supply horecablog

Lees meer

De Stryd Footpod

Ben jij al begonnen met hardlopen? Hardlopen is een onstuitbare trend geworden, waar steeds meer mensen actief aan deelnemen. Het is op dit moment zelfs de meest beoefende sport in Nederland. Daarnaast is het ideaal als je weinig tijd hebt om te sporten of wat kilo’s kwijt wil raken. Naast dat het een ontspannende en vaak gezellige bezigheid is, nemen veel hardlopers het uiterst serieus.

Meet nauwkeuriger dan ooit de benodigde inspanning van je lichaam

Met de vermogensmeter van Stryd train je effectiever waardoor je sneller kunt hardlopen, voorkomt dat je overtraind raakt en de kans op blessures verkleint. Wij van SB Supply delen dan ook met genoegen de voordelen van dit kleine wonderapparaatje, om jou zo effectief mogelijk te laten hardlopen. 

Lees meer

Is de iPhone X waterdicht?

We willen onze smartphones graag altijd en overal gebruiken. Het vervelende is alleen dat niet elke smartphone bestemd is tegen water. Daarnaast zitten ongelukken in een klein hoekje, een omgevallen glas water kan al flink wat schade aanbrengen. Ook Apple merkt dat dit een steeds belangrijker aspect wordt bij het kiezen van een nieuwe smartphone. Apple heeft daarom aangekondigd zijn revolutionaire smartphone te voorzien van een IP67-Certificering. Betekent dat dan eindelijk dat de iPhone x waterdicht is? U leest het in de onderstaande nieuwsbrief. 

Lees meer

De draadloze laadoplossing van Mophie

Al een tijdje heeft Mophie een 'Wireless' assortiment. Alle artikelen uit dit assortiment zijn oplaadbare cases, docks, mounts en bases die geen kabels bevatten, alles gaat dus wireless. Wederom heeft Mophie het assortiment weer uitgebreid met nieuwe cases. In deze nieuwsbrief zie je een overzicht van alle Wireless artikelen. 

Lees meer

Voor de iPhone X is bescherming noodzakelijk

De iPhone X heeft al vele mensen blij gemaakt, aangezien het apparaat van topkwaliteit is. Het zou daarom enorm zonde zijn als bescherming voor je iPhone X ontbreekt en er per ongeluk een keer schade ontstaat. Je zal er daarom goed aan doen om bescherming aan je iPhone X aan te brengen, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je waardevolle apparaat beschadigd raakt.Lees meer

Sportartikelen voor tijdens het sporten

De vakantie staat weer voor de deur, wat betekend dat veel mensen gaan hardlopen en sporten, om te werken aan de perfecte ‘summerbody’. Om u daar een handje mee te helpen hebben wij een aantal producten op rij gezet die wellicht handig zijn bij het sporten.

Lees meer
Item 1 tot 10 van 134