Blog

Vereenvoudig Je Leven Met Litter Robot: De Ultieme Automatische Kattenbak

Litter Robot

Als katteneigenaar weet je dat het een dagelijkse klus kan zijn om de kattenbak van je kat schoon te houden. Maar wat als er een manier was om deze taak gemakkelijker en handiger te maken? Litter Robot is een revolutionair merk in de wereld van automatische kattenbakken. In deze blogpost bekijken we de voordelen van automatische kattenbakken en waarom Litter Robot een merk is dat zich onderscheidt van de rest.

Lees meer
Geplaatst in Smart home door Niels van Os

De Ultieme Gaming Ervaring: De Witte Gamestoel van Ranqer

Gamen is niet alleen een hobby; het is een levensstijl geworden voor miljoenen mensen over de hele wereld. Of je nu een casual gamer bent die af en toe een uurtje speelt of een hardcore gamer die hele dagen achter het scherm doorbrengt, een comfortabele gamingstoel is essentieel voor de ultieme gamingervaring. En als het op gamingstoelen aankomt, is de witte gamestoel van Ranqer een absolute must-have. In dit artikel gaan we dieper in op waarom deze stoel zo speciaal is en waarom elke gamer er een zou moeten hebben.

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Sander Berendsen

Met de iPhone 14 kies je voor mobiele next generation

iPhone 14

Met de iPhone 14 kies je voor mobiele next generation

Ze zitten niet stil bij Apple, dat weet je. Met grote regelmaat komen er nieuwe iPhone modellen op de markt die wéér beter zijn dan wat je al kende. De nieuwe serie iPhone 14 smartphones is daar een goed voorbeeld van

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Swen Heijstee

Hoe belangrijk is een ergonomische gamestoel en wat is de beste gamestoel?

wat-is-de-beste-gamestoel

Gaming is een activiteit die in de loop der jaren steeds populairder is geworden, met miljoenen mensen die urenlang allerlei soorten games spelen. Gamen kan echter een aanzienlijke invloed hebben op jouw lichamelijke gezondheid, vooral als je lange uren achter een computer of console doorbrengt. Een van de manieren waarop je jezelf kunt beschermen, is door te investeren in een ergonomische gamestoel. In deze blogpost onderzoeken we het belang van ergonomie in gamestoelen en hoe dit je algehele gezondheid kan beïnvloeden.

Lees meer over de beste gamestoel.

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Sander Berendsen

Meerdere beeldschermen op de Macbook Pro / Air M1 / M2 aansluiten


Toen de Macbook Pro / Air 2020 met M1 / M2 chip werd aangekondigd, was er een groot verschil met zijn voorganger. Voor het eerst maakte Apple gebruik van zijn eigen chips. Hoewel dit vele voordelen bracht kwam het met één groot nadeel. De M1 / M2 chip biedt enkel ondersteuning voor maximaal 1 beeldscherm. Gelukkig weerhield dit derde partijen niet om te zoeken naar een alternatieve oplossing. Zo kan je via een omweg tóch gebruik maken van meerdere beeldschermen op jouw Macbook M1 / M2. Hoe dit werkt lees je in deze blog! 

Lees meer
Geplaatst in MacBook door Dennis Verbaandert

Welke hoes past bij je iPad

Wil je jouw Apple iPad beschermen tegen krassen en vuil? Met een originele Apple iPad hoes houd jij jouw iPad zo lang mogelijk netjes. Daarbij heb je de keuze uit een hoes met of zonder toetsenbord. Bij SBSupply hebben we een ruim assortiment aan tablet, hoezen en toetsenborden. Lees hieronder welke iPad hoes/toetsenbord bij jouw iPad past.

Lees meer
Geplaatst in iPad door Lucas Rijnen

De Apple Watch bandjes die je niet wilt missen!

De Apple Watch, een heel bijzonder horloge met stijlvolle en unieke bandjes voor verschillende persoonlijkheden en gelegenheden. Ben je fan of geïnteresseerd in de Apple Watch bandjes? Dan is het tijd om een ​​kleine kick te geven aan je Apple Watch bandjes collectie! Mis het niet :)

 

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Ambar de Ruijter

Train je ademhaling met Airofit

Train je longen en haal je meer uit je prestaties! Airofit PRO bestaat uit een Airofit Ademhalingstrainer en een Virtuele Ademhalingscoach in een interactieve mobiele app, waarmee jij je ademhalingskracht, toegankelijke longcapaciteit en anaerobe drempel kunt trainen. Maar waarom zou je er een moeten aanschaffen? Dat ga ik je uitleggen in deze blog. Of klik hier om de Airofit modellen te bekijken.

Lees meer
Geplaatst in Fitness door Lucas Rijnen

Dit zijn onze meest gezochte producten

meestgezochte producten

SB Supply heeft een breed assortiment! En daarom is het belangrijk om precies te weten wat je zoekt. Maar dat kan soms lastig zijn. Vaak nemen klanten contact met ons op omdat zij niet kunnen beslissen welke accessoires het meest geschikt voor ze zijn. Daarom hebben wij een gids voor jou gemaakt met onze meest populaire producten! Hier vind je gadgets en cadeau ideeën die wij persoonlijk hebben getest en onze klanten kunnen aanbevelen.Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een goedkoopje of een duurdere gadget, bij SB Supply heb je genoeg keuze!

 

Lees meer
Item 1 tot 10 van 296