Blog

Tablethouder die reizen met de auto ontspannender maakt voor ouder en kind

tablethouder-voor-onderweg

Een tablet is een redder in nood als het gaat om het vermaken van kinderen in de auto. Echter, wil je je geen zorgen maken over het rondrollen van de tablet tijdens het rijden. De Vogel's tablethouder maakt het eenvoudig om een tablet veilig in een comfortabele kijkpositie aan de achterkant van een hoofdsteun te bevestigen.

Lees meer
Geplaatst in iPad door Sander Berendsen

De nieuwste functie van Apple, de Continuïteitscamera

De nieuwe software-update van Apple, IOS 16 Beta, introduceert een groot aantal nieuwe functies en mogelijkheden. De Continuity Camera is een van de functies die we in deze blog zullen bespreken. Wilt u meer weten over de Continuity Camera en de bijbehorende accessoires? Bekijk nu onze blog over de continuïteitscamera!

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Zeinab El Yazghi

Verberg je Airtag in je fiets met Airbell

Verberg je Airtag in je fietsstuurbel!

Een Airtag voor je fietsbel? Bestaat het? Ja, het bestaat! Twee gepassioneerde fietsers kwamen op het idee om een fietsbel te maken die een Airtag kan verbergen, zodat je je fiets overal kunt volgen! Ontdek in deze blog de Airbell, het merk dat alle fietsendieven zal afschrikken ;)

Lees meer
Geplaatst in Cycling door Zeinab El Yazghi

Voorkom dat jouw baggage zoekraakt dankzij onze compacte trackers!

gps-trackers-sbsupply

Naarmate de vakanties beginnen worden passagiers die via luchthavens over de wereld reizen geteisterd door bagageproblemen. Van lange vertragingen bij het ophalen van bagage, tot het worden gevraagd om de koffers een dag voor de vlucht af te geven. Door deze vervelende situaties ziet men vaak gebeuren dat de bagage uiteindelijk zoek raakt. Nu de spanningen hoog oplopen als gevolg van vertragingen en annuleringen van vluchten, verergeren deze problemen de stress waar vakantiegangers momenteel al last van hebben. Zorg er daarom voor dat jouw koffer met kostbare spullen altijd is terug te vinden met onze compacte trackers! 

Lees meer

Zomer essentials

De winter is voorbij en de zomer komt eraan. Met het heerlijke weer voelen buitenactiviteiten nog beter. SB Supply zorgt ervoor dat je deze zomer de beste tijd van je leven hebt. In deze blog delen we alle zomer essentials. 

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Esra Demirtas

Onze game producten - esport!

Overweeg je om te investeren in gamingapparatuur die professionele esports-spelers dagelijks gebruiken? Wij hebben een lijst samengesteld van de beste esports gaming producten, hoge kwaliteit streaming kits, gaming webcams, gaming headsets en meer. SB Supply zal je go-to bron zijn voor esport gaming gear van hoge kwaliteit.

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Esra Demirtas

Wat is esports?

Heb je wel eens gehoord van esports? Ben je een streamer die hard werkt om je streaming carrière als gamer te laten groeien? Deze blog zal uitleggen wat esports is en de verschillende mogelijkheden die het geeft voor streamers, met de hoop dat je geïnspireerd raakt om verder te gaan met je streaming reis.

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Esra Demirtas

De slimme Invoxia halsband voor jouw hond

Invoxia heeft al een reeks producten die vertrouwen op GPS om alledaagse voorwerpen te volgen. Nu wordt het assortiment uitgebreid met een slimme hondenhalsband. Met deze slimme halsband kan je de altijd de locatie, beweging en gezondheid van jouw hond bekijken. Lees in deze blogs alle functies van de slimme halsband van Invoxia.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Esra Demirtas

Koptelefoon of oordopjes?

Koptelefoon-of-oortjes

Muziek luisteren doen we allemaal, maar doe je dat het liefst via je koptelefoon of toch liever via je oordopjes? Wij leggen je de precies uit wat de voordelen zijn van beide opties. Heb je moeite om een keuze te maken? Geen probleem, met onze keuzehulp weet je direct wat jij wil! 

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Swen Heijstee & Esra Demirtas

Hoe ren ik sneller?

Wil je weten hoe je deze zomer sneller kunt hardlopen om indruk te maken op je vrienden? Of je nu een ervaren hardloper bent of een beginner, er zijn verschillende strategieën om je snel en veilig vooruit te helpen. Ontdek wat wij aanraden om je hardloopervaring aangenamer en productiever te maken!

Lees meer
Geplaatst in Fitness door Esra Demirtas
Item 1 tot 10 van 280