Blog

MacBook Pro 2021: alles over de nieuwe MacBooks

MacBook Pro 2021: alles over de nieuwe MacBooks

Apple heeft na de lang verwachte AirPods 3 ook nieuwe MacBooks Pro gepresenteerd op het Apple's Unleashed -evenement. Het zijn de eerste laptops met de krachtige M1 Max-chip, de snelste Apple-chip tot nu toe. Ook hebben de MacBooks verbeterde schermen, meer aansluitingen en komen ze in twee maten. Lees alles over de nieuwe MacBooks Pro in deze blog van SB Supply! 

Lees meer
Geplaatst in MacBook door Tijn Aarden

Airpods 3: alles over de nieuwe Airpods

Airpods 3: alles over de nieuwe Airpods!

Apple heeft eindelijk de lang verwachte derde generatie AirPods aangekondigd. Apple heeft een reeks upgrades toegepast om ze te kunnen laten concurreren met de beste draadloze oortjes van dit moment. De oordoppen hebben een nieuw design, nieuwe functies en meer. Je leest alles in deze blog!

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Tijn Aarden

Is mijn iPhone 13 waterdicht?

Smartphones zijn een integrerend deel van ons dagelijks leven geworden. Ze vergezellen ons overal, of het nu naar het werk, naar feestjes of naar het strand is. In deze alledaagse situaties worden onze mobiele telefoons blootgesteld aan de gevaren van water en vuil. Maar Apple adverteert met de belofte dat de nieuwe iPhones zijn "geclassificeerd onder IP68 volgens IEC-norm 60529". Maar wat betekent dat precies? Is de iPhone 13 waterdicht?

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Tijn Aarden

Apple Event 2021 - Dit is nieuw

Het Apple-evenement bracht ons niet alleen de iPhone 13, maar ook een nieuwe iPad, iPad Mini, een nieuwe Apple Watch en verbeteringen aan Apple Fitness +.
Ontdek alles wat je moet weten in deze blogpost van SB Supply.

Lees meer
Geplaatst in iPad door Swen Heijstee

Wat is het verschil tussen Qwerty NL, Qwerty INT, Azerty en Qwertz?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw toetsenbord is het slim om te bedenken welk toetsenbord jouw voorkeur heeft. De indeling van een toetsenbord kan namelijk erg verschillen. Zo zijn er van het bekende Qwerty toetsenbord al meerdere varianten. Zo heb je een Qwerty-NL toetsenbord en een Qwerty Internationaal toetsenbord. Verder heb je ook nog een Azerty toetsenbord en een Qwertz toetsenbord. Welk toetsenbord het beste bij jou past leggen we uit in deze blog!

Lees meer
Geplaatst in MacBook door Swen Heijstee

Hoe werkt het digitale visitekaartje?

Alles wordt steeds meer digitaal, ook de werkwereld digitaliseert. Waarom zou je dan nog verouderde analoge visitekaartjes gebruiken? In deze blogpost laten we je kennismaken met het digitale visitekaartje. Wat het kan doen, hoe je een digitaal visitekaartje maakt en hoe je je digitale visitekaartje nooit meer vergeet!

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Tijn Aarden

Jouw gids: Hoe vind je het juiste gsm-hoesje ✅

  • Je bent geïnteresseerd in hoesjes voor mobiele telefoons en bent op zoek naar welke stijl bij jouw levensstijl past. In onze ultieme gids vind je welke soorten hoesjes voor mobiele telefoons er zijn, waar je op moet letten voordat je ze koopt en krijg antwoorden op veelgestelde vragen.
Lees meer

iOS 15 nieuwtjes ✅

De nieuwste iOS update van Apple komt eraan!

Apple heeft de nieuwe update voor zijn besturingssysteem iOS 15 benoemd. iOS 15 biedt nieuwe manieren om in contact te blijven met de wereld en interessante functies waarmee gebruikers zich beter kunnen concentreren op hun werk. Verder zal men door gloednieuwe functies ontdekken wat zij nog meer met de intelligentie van hun apparaat kunnen doen!

Apple introduceert zo ook belangrijke FaceTime-updates, nieuwe Focus-functies om afleiding te verminderen en verbeterde intelligentie op het toestel om informatie te verzamelen. De update maakt het ook mogelijk de wereld op nieuwe manieren te verkennen met Kaarten, Weer en Portemonnee.

Lees meer

The Joy Factory: Alle info over de producten! ✅

Afhankelijk van je werkomgeving heb je de ultieme tablet accessoires nodig die je dagelijkse werk een stuk eenvoudiger maken. Dat is hoe The Joy Factory is ontstaan! Ze besloten gebruiksvriendelijke accessoires te maken om jouw taken te vereenvoudigen, in welke sector je ook werkzaam bent! Van restaurants, fabrieken, magazijnen en transport, er is voor elk wat wils! In deze blog zullen we uitleggen hoe je ze bij elke activiteit kunt gebruiken om je keuze uit ons ruime assortiment op onze website SB Supply te vergemakkelijken!

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Tijn Aarden
Item 1 tot 10 van 240