Gaming headsets

Ongeëvenaard geluid en een kraakheldere microfoon

Hier vind je de beste gaming headsets. Alle headsets zijn speciaal ontworpen voor gamers en hebben alle nodige functies of het nou gaat om bekabelde of Bluetooth-headsets. De headsets staan voor comfort en topkwaliteit, waardoor je game ervaring nog beter wordt. Je hebt keuze uit modellen met o.a. een verstelbare hoofdband, gewatteerde oorschelpen en/of een Bluetooth-verbinding voor volledige bewegingsvrijheid. Kies uit topmerken zoals Razer en Steelplay.

Met onze gaming headsets ben je perfect uitgerust voor de ultieme game ervaring op de PS5/PS4, Xbox Series X/S of PC!

Aanbieding
Steelplay Wired Headset HP41

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 29,00

Aanbieding
Steelplay Wired Headset HP42 ice camo

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 16,99

Aanbieding
Aanbieding
Razer Hammerhead Earbuds zwart

Normale prijs: € 69,99

Aanbieding prijs € 39,00

Aanbieding
Sony Playstation Gold Wireless Headset zwart

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 87,99

9 artikel(en)

De beste headset voor gamers!

Waarom een gamingheadset kopen?

Je vraagt ​​jezelf misschien af ​​of je nou wel of niet in een draadloze headset moet investeren, of dat het het zelfs waard is. Als je net als ons bent, doe je graag uitgebreid onderzoek naar de artikelen die je overweegt voordat je een aankoop doet. Wij zijn hier om jou te helpen! Als webshop met een passie voor gamen, geven we je 5 redenen waarom jij een Gaming headset nodig hebt.

Het verschil tussen een gaming en traditionele headset?

Of je nu online met je vrienden chat of goed luistert naar de voetsporen van je vijanden, je hebt een goede Gaming headset nodig. Een goede headset geeft een helder, gebalanceerd geluid en biedt comfort, zelfs bij langdurig gebruik. Laten we eens kijken naar 5 redenen waarom je een Gaming headset nodig hebt en wat het verschil maakt tussen een gaming en traditionele headset.

Draadloze koptelefoons zijn over het algemeen ruisonderdrukkend

Laten we eerlijk zijn, er is niets vervelender dan wanneer je een game speelt en je de muziek van een andere kamer kunt horen, het geluid van een andere tv jou stoort of als er mensen in jouw buurt hardop praten. Je ontkomt er vrijwel niet aan. Het zorgt voor afleiding tijdens jouw gamesessie en breekt jouw ultieme focus.

Veel Gaming headsets worden tegenwoordig geleverd met de functie 'ruisonderdrukking'. Hierbij gebruikt de koptelefoon kleine microfoons om het omgevingsgeluid om je heen te horen en te analyseren. Op basis van deze gegevens wordt er een tegengeluid gecreëert, welke inkomende geluidsgolven van buitenaf als het ware blokkeert. Dit noemen we actieve ruisonderdrukking. Daarnaast kennen we ook passieve geluidsonderdrukking. Hierbij kan door geluidsisolerende oordopjes te gebruiken ook geluiden van buitenaf worden geblokkeerd. Doordat het materiaal een sterke afdichting rond je oren vormen, is het voor geluidsgolven moeilijker om jou oren te bereiken.

Uitgekozen door onze productspecialisten: Steelplay Cable Headset 5.1 Virtual Sound HP51 Zwart

Sluit jezelf af en beperk afleidingen

Naast het blokkeren van omgevingsgeluid, kun je dankzij een Gaming headset spelen op elk moment. Zelfs wanneer dat normaal niet zou kunnen. Bijvoorbeeld wanneer je jouw slapende baby niet wakker wil maken. Dit maakt deze headsets voor gamers ideaal voor het gamen tot in de late uurtjes. Zo kun je het volume hoger zetten zonder iemand om jou heen te storen.

Uitgekozen door onze productspecialisten: Steelplay Wired Headset HP41

Gaming headset met geluid van hoge kwaliteit en een goede prijs-prestatieverhouding

Gaming headsets hebben een beter, duidelijker en helderder geluid in vergelijking met traditionele headsets. Een eigenschap die essentieel is om aan de top te blijven. Gaming koptelefoons leveren nauwkeurige hoge tonen en diepere, rijke lage tonen. Zo kriig je meer beleving in jouw games en voel je vrijwel elke voetstap. Een prestatie welke traditionele headsets simpelweg niet kunnen leveren.

Met een Gaming headset heb je een grotere kans om te reageren op de aanvallen van je vijanden. Met razendsnelle reacties op voetstappen en schoten zullen je vijanden je niet ontsnappen. Naast stereogeluid bieden sommige headsets ook surround sound. Dit zorgt voor een uiterst realistische luisterervaring waardoor je geluiden vanuit veel verschillende hoeken kunt horen.

Speel je voornamelijk schiet- of actiegames, dan zou je een headset met surround sound-functionaliteit moeten aanschaffen.

Uitgekozen door onze productspecialisten: Steelplay Kabel Headset HP71

Communicatie tussen teamgenoten (online medespelers)

Game headsets worden geleverd met een ingebouwde microfoon, welke je in staat stelt te communiceren met je vrienden of online teamgenoten. Een functionaliteit die vooral van pas komt in online spellen zoals Overwatch. Dankzij een Gaming headset sta jij voortaan altijd in verbinding jouw team, zodat jullie samen belangrjke besllissingen kunnen nemen en strategieën kunnen coördineren die het verschil kunnen maken tussen winnen en verliezen.

Uitgekozen door onze productspecialisten: Fourze GH300 Gaming Headset Zwart

Hoe kies je een goede gaming headset?

Je moet letten op drie belangrijke eigenschappen: 1. geluidskwaliteit, 2. bekabeld of draadloos, 3. geluidsisolatie.

Een onberispelijke geluidskwaliteit is cruciaal om je game optimaal te kunnen ervaren. Voorkom een situatie waarin je je tegenstanders niet hoort in bijv. Fortnite of Warzone. Met een headset ervaar je het geluid 3D en weet je precies of je tegenspelers zich naast, boven of ver van je af bevinden.

Wil je volledig afgesloten zijn van je omgeving? Kies dan een model met voldoende geluidsisolatie. Normaal gesproken zijn over-ear headsets top geisoleerd.