iPhone 11 accessoires

Adapters, laders, hoesjes, kabels en nog veel meer voor je iPhone 11

De iPhone 11 is nog beter dan al zijn voorgangers! Hier vind je alle accessoires die je kunt gebruiken voor je nieuwe iPhone! Van de iPhone 11 hoesjes die je nieuwe apparaat het beste beschermen, tot iPhone 11 koptelefoons! Haal meer uit je iPhone met accessoires zoals iPhone 11 wandhouders en standaarden, draadloze laders en adapters! Op deze pagina vind je ons volledige assortiment accessoires voor je iPhone 11! Haal nog meer uit je smartphone met onze innovatieve iPhone 11 accessoires. 

De beste accessoires voor je iPhone 11

Alles voor je iPhone 11

Haal nog meer uit je iPhone 11 met onze accessoires! Of het nu gaat om een externe batterij die je onderweg meer vermogen geeft of een adapter waarmee je de functies van je iPhone kunt uitbreiden, wij hebben wat je zoekt!

De beste hoesjes

Smartphones zonder hoesjes kunnen mooi zijn, maar helaas zijn ze niet zo veilig! Daarom hebben we een breed scala aan hoesjes om uit te kiezen, zodat je precies kunt vinden wat je zoekt! Of het nu gaat om een mooi design hoesje, een transparant hoesje die je kleur van je iPhone laat zien, of een extreem beschermend hoesje, je zult een case vinden die je zult waarderen met onze brede selectie. Kun je niet beslissen? Geen probleem! Vraag ons expertteam om advies!

Externe batterijen / Powerbanks

De verbeterde batterij van de nieuwe iPhone gaat ook een keer leeg. Om ervoor te zorgen dat een lege batterij geen probleem meer is, ook als er geen stopcontact is, bieden wij je verschillende externe batterijen / Powerbanks aan! De Powerbanks verschillen in hun capaciteiten, afmetingen en kleuren. Ons team van experts adviseert je graag bij de keuze van de juiste Powerbank!