iPhone 11 adapters en laders

Altijd goed aangesloten

Hier vind je ons assortiment iPhone 11 adapters en laders. Van adapters naar videokabels om je iPhone 11 op een display aan te sluiten. Verder beschikken we voor je over reisadapters, autoadapters, micro-USB-adapters, lightning naar USB-kabel. Adapters en laders van merken als Apple, die bekend staan om hun betrouwbaarheid. Met onze kabels zorg je dat je altijd bereikbaar bent voor je omgeving en dat geeft een prettig gevoel. Benut je iPhone 11 dus optimaal met onze adapters en laders.

Aanbieding
Satechi 75W Dual Type-C PD Travel Charger grijs

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 71,99

Aanbieding
Aanbieding
Apple USB-C 18W Power Adapter

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 22,49

Aanbieding
Aanbieding
Apple USB-C Power Adapter 20W wit

Normale prijs: € 24,99

Aanbieding prijs € 22,49

Aanbieding
Apple Lightning naar SD kaart camera lezer

Normale prijs: € 35,00

Aanbieding prijs € 29,99

Aanbieding
Apple Lightning naar USB 3 Camera Adapter

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 31,99

Item 1 tot 32 van 40

iPhone 11 adapters en opladers

Reisadapters

Een reisadapter is vooral handig als je graag met de auto reist. Met een handige autolaadkabel kunt je je iPhone tijdens het rijden opladen. Dit is vooral belangrijk als je je iPhone als navigatieapparaat gebruikt en daarom altijd een volle batterij nodig hebt! Vooral praktisch is dat de auto-adapters een USB-C en USB-A aansluiting mogelijk maken! Hiermee kan je alle apparaten die je bezit gemakkelijk en snel opladen in de auto! Uiteraard zijn de adapters niet alleen compatibel met de iPhone 11.

Adapters voor connectiviteit

De connectiviteit tussen de verschillende apparaten is tegenwoordig bijna eindeloos! Of je nu je iPad wilt aansluiten op je iPhone, je iPhone op je MacBook of je Samsung Galaxy Tab op je TV, met adapters kan je verbinding maken met een breed scala aan apparaten! Ons assortiment bevat ook adapters die speciaal voor je nieuwe iPhone 11 zijn gemaakt, zodat je hem kan aansluiten op een ander Apple-apparaat, zoals je oude iPhone of iPad!