iPhone 12 accessoires

Accessoires om alles uit je iPhone 12 te halen

Met uitstekende specificaties en unieke functies zorgt de nieuwe iPhone 12 ongetwijfeld voor een revolutie in de smartphonemarkt. Bij SB Supply heb je exclusief toegang tot diverse accessoires om hjet maximale uit je nieuwe iPhone 12 te halen. Ben je er vroeg bij en is de iPhone 12 nog niet te bestellen? Zorg dat je goed voorbereid bent met een mooi iPhone 12 hoesje en een screenprotector.

Welke iPhone 12 accessoires heb ik nodig?

Zonder twijfel is het eerste wat je moet doen is deze goed te beschermen. Een screenprotector en goed beschermend hoesje staan bovenaan de lijst. Denk goed na over hoe je jouw iPhone wil gaan gebruiken. Werk je bijvoorbeeld in de bouw? Of komt je iPhone regelmatig in aanraking met water? Dan kan een extreem beschermend hoesje de oplossing bieden voor jouw iPhone 12. Van robuust tot leren portemonnee hoesjes, SB Supply heeft het allemaal voor jouw nieuwe iPhone 12. Met hoesjes van o.a. de topmerken UAG, Casecentive en Catalyst heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment. 

Hoe staat het ervoor met de iPhone 12? Hoe ziet de iPhone 12 eruit?

De iPhone 12 ziet er vrijwel hetzelfde uit als zijn voorganger (de iPhone 11). De afmetingen zijn ongeveer hetzelfde, maar er wordt wel verwacht dat de zijkanten vierkant worden afgewerkt en dus niet bol zoals bij de iPhone 11 series. Helemaal zeker is dit natuurlijk nog niet, want pas in september of oktober komt Apple met uitsluitsel over het design. De verwachting is dat de modellen zullen variëren tussen 5.4 inch en 6.7 inch, waarbij de iPhone 12 Pro Max het grootste model is. 

iPhone 12 Pro blauw

Welk waterdicht iPhone 12 hoesje moet ik kiezen?

De iPhone 12 is tot zekere diepte waterdicht, maar om er volledig zeker van te zijn dat er geen waterschade voordoet is een waterdicht hoesje de beste oplossing. Het is niet alleen nuttig onder water, maar het beschermt ook tegen sneeuw, regen en stof. Bij SB Supply bieden we diverse Catalyst Waterproof cases aan voor de iPhone 12. Vind jouw waterdichte hoesje bij Catalyst

Lees ons blogartikel voor meer informatie over de iPhone 12 modellen.