Griffin

Gadgets die je leven naar een whole new level tillen

Griffin staat bekend om zijn de onverwoestbare Griffin Survivor Xtreme Duty cases. Griffin Technology kent een rijke geschiedenis van het ontwerpen en vervaardigen van technische oplossingen die begon in 1992. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van accessoires voor personal computing en digitale media. De nieuwste Griffin-accesoires die jouw leven naar een nieuw niveau tillen. Ben je een Apple gebruiker of een Android gebruiker? Kies hoe dan ook uit een voordelig en ruim aanbod.

Populair: Griffin Survivor iPhone 7 | iPhone X | Slim iPad Air 2 | iPad 2017 cases.

Sale
Griffin Survivor All-Terrain hardcase Galaxy S7

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 39,99

Sale
Griffin Elevator-notebookstandaard / Macbookstandaard

Normale prijs: € 59,99

Aanbieding prijs € 54,00

Sale
Sale
Sale
Griffin Survivor Extreme Duty hardcase Galaxy S4 zwart (GB37803)

Normale prijs: € 26,99

Aanbieding prijs € 19,99

Sale
Griffin Multidock 2 10 Bay

Normale prijs: € 789,00

Aanbieding prijs € 720,00

Item 1 tot 32 van 242

Van standaard tot Griffin hoesjes: voordelig & ruim aanbod bij SB Supply

De Griffin Survivor bestaat uit twee delen, te beginnen met het binnenframe gemaakt van polycarbonaat kunststof. Daarnaast zorgt de dikke schokabsorberende siliconen laag die om het binnenframe klemt voor extra bescherming. 

Griffin Survivor All-Terrain iPad

Ingebouwde screenprotector: Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPad Pro beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPad Pro, het multi touch display.
Bescherming van knoppen en poorten: Alle poorten en knoppen van de iPad Pro zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijg je toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen. 

Griffin Elevator notebookstandaard

Met de Elevator-standaard van Griffin staat jouw MacBook op dezelfde hoogte (12 cm) als het beeldscherm van een desktopcomputer. De Griffin Elevator standaard voldoet aan de gezondheids- en veiligheidsnormen die gelden zodat je gemakkelijk de gehele dag achter jouw MacBook of laptop kunt werken zonder last te krijgen van je nek.

Kenmerken:
- Brengt het notebookscherm naar de ideale hoogte
- Houdt de notebook koel
- Past op draagbare computers in alle maten

Heavy Duty clip

De clip komt bijna bij alle Griffin Survivor cases voor in de vorm van een klikbare clip met 360 graden draaibare houder zodat de iPhone op elke stand gepositioneerd kan worden.