Spigen

spigen

Hoesjes waar je echt iets aan hebt. Stijl ontmoet degelijke bescherming bij de accessoires van Spigen. De hoesjes zijn sterk, stijlvol, beschermend en licht van gewicht. Zorg ervoor dat jij goed voorbereid op pad gaat met deze handige hoesjes. Maak hieronder jouw keuze!

Populair: Spigen Ultra Hybrid Case iPhone X Rood | Spigen Tough Armor iPhone 7 / 8 Plus Zwart

1 artikel(en)

Hoesjes waar je echt iets aan hebt

Het woord "Spigen" is een combinatie van twee woorden: "spiegel", wat spiegel betekent, en "gen", wat genen betekent. Dit is een directe weergave van de inspanningen van het bedrijf om de behoeften van de klant te reflecteren. Alle Spigen-producten worden vervaardigd met hoogwaardige materialen in een continue onderneming maak hoogwaardige producten die slank, slank en eenvoudig zijn.

De Spigen iPhone X hoes is schokabsorberend en biedt bij de hoeken extra bescherming. De Neo Hybrid case bestaat uit een UV coated harde polycarbonaat frame en een polymeer inwendige cover, met een spinnenweb design. De Spigen iPhone 7 / 8 Plus case biedt stevige bescherming en een stijlvol uiterlijk en laat tegelijkertijd het strakke design van je telefoon zien!

Kenmerken:

- Transparante Krasbestendige achterkant
- Hoogwaardige materialen
- Schokabsorberend
- Verstevigde hoekjes voor extra bescherming
- Biedt extra grip
- Zeer slank
- Camera, poorten en knoppen van telefoon blijven geheel bruikbaar