Wielren accessoires die je verder helpen

Wielrennen

Bekijk op deze pagina al onze wielren artikelen van merken zoals WahooQuad LockTigra en Watteam. Met onze wielren artikelen kun je gericht trainen, jouw snelheid meten, routes bepalen en jouw mobiel veilig opbergen. Zorg ervoor dat jij goed voorbereid op pad gaat met slim meetapparatuur of handige hoesjes waardoor jij jouw mobiel op het stuur kan bevestigen.

Item 1 tot 32 van 46

Slimme wielren accessoires

Wahoo Fitness

Zorg er met de Wahoo Fitness artikelen voor dat alle snelheden en gegevens worden bijgehouden. Bekijk alle resultaten in de app zodat jij jouw prestaties kan bijhouden en analyseren. Met de ingebouwde GPS zal je nooit meer de weg kwijtraken door de navigatie rij je gemakkelijk naar de eindbestemming. Ook kun jij met de live tracking de route van jouw vrienden volgen en wellicht inhalen.

Quad Lock

Met de artikelen van Quad Lock kun jij jouw mobiel overal aan bevestigen. Ga jij vaak fietsen en kun je nergens jouw mobiel kwijt? Dan is Quad Lock de oplossing. Met de bike mount kun je jouw mobiel in een draai bevestigingen aan het stuur van jouw fiets. Gebruik vanaf nu jouw mobiel om te navigeren of je prestaties bij te houden. Ook kun je jouw mobiel doormiddel van een armband of clip aan jouw arm of riem bevestigen.

Tigra

Bevestig jouw mobiel aan het stuur van jouw fiets met de houders en hoesjes van Tigra. Het voordeel is dat deze houders 360 graden kunnen draaien zodat je jouw mobiel in de gewenste hoek kunt draaien. Ook zit er een robuuste case bij de houders die jouw mobiel optimaal beschermen tegen vallen en stoten. Jouw beeldscherm blijf goed toegankelijk inclusief de Touch ID.

Watteam

Met de artikelen van Watteam kun jij gemakkelijk al jouw trainingsprestaties bijhouden en analyseren. De uiterst professionele Watteam meters meten alle gegevens nauwkeurig door een sensor en identificeren van zwakke punten waar je jezelf kunt verbeteren.