Onderwijs

Wij geloven dat met behulp van iPads / tablets op scholen het onderwijs kan veranderen. Het maakt nieuwe manieren van denken mogelijk - en nieuwe manieren om ideeën tot leven te brengen. Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan valbestendige en waterproof hoezen en die tegen een stootje kunnen. Door digitaal lesmateriaal kan er tijd- en plaatsonafhankelijk onderwijs worden gegeven, de vooruitgang van je leerlingen / studenten kan gemakkelijk worden gezien en nog veel meer! Ben jij nou op zoek naar een digitale oplossing voor jouw school? Neem contact op met onze experts en bespreek je wensen. Wij geven je advies op maat voor, tijdens en na de invoering van digitaal onderwijs.

Oplossingen voor het onderwijs

iPads en andere tablets worden steeds meer in het onderwijs gebruikt. Maar het gebruik van technische hulpmiddelen moet goed georganiseerd zijn. SB Supply heeft verschillende oplossingen in het assortiment die dit mogelijk maken.

Kabels & stekkers

De juiste kabeloplossing is belangrijk. Devices moeten regelmatig opgeladen worden en vaak wil je je data met andere apparaten synchroniseren. Wij hebben verschillende Lightning-, USB- en Mirco-USB-kabels in ons assortiment. Ontdek nu welke kabel en stekker jij nodig hebt.

Opladen & synchroniseren

In het onderwijs gebruik je vaak niet één, maar meerdere devices tegelijk. Dit betekent ook dat je meer ruimte nodig hebt als je alle iPads en tablets wilt opladen. Verschillende Multi Dock Stations maken het mogelijk dat je al je apparaten geordend en op een plek kunt opladen. Bekijk de hoogwaardige producten van Satechi, Griffin, Bluelounge en andere merken.

Valbestendige cases

Leerlingen vinden het spannend om tijdens de les een iPad te mogen gebruiken. Hoe jonger de leerlingen, des te minder ervaring hebben zij hiermee. Een goede bescherming is daarom noodzakelijk. Met een valbestendige case kunnen de tablets tegen een stootje en hoeft een docent niet constant bang te zijn dat de tablets beschadigd worden.

Beveiliging en sloten

Niet iedere leeromgeving is even veilig. Soms worden iPads en tablets ook buiten het klaslokaal gebruikt, denk aan een aula of een beurs. Dan geeft het meer zekerheid als je weet dat je apparaten tegen diefstal beveiligd zijn. SB Supply heeft hoogwaardige sloten in het assortiment die jouw iPad, MacBook en andere devices beschermen.

Interactieve games

Met de interactieve games van Osmo en Marbotic help je kinderen op een grensverleggende manier te leren. Met deze spelletjes wordt het voor kinderen opeens leuk om te leren lezen, rekenen en creatief te denken. Dit is de kunst van succesvol onderwijs. Ontdek de verschillende mogelijkheden die wij in het assortiment hebben en ondersteun jouw kinderen of leerlingen op een leuke manier.