Hardlopen

Met een nog fijner gevoel hardlopen

Bekijk op deze pagina al onze hardloop artikelen van merken zoals Quad Lock, Wahoo Fitness, Fitletic en Stryd. Met onze hardloop artikelen kun je gericht trainen, routes bepalen en jouw mobiel veilig opbergen. Zorg ervoor dat jij goed voorbereid op pad gaat met slim meetapparatuur of handige hoesjes. Berg jouw sleutel en mobiel goed op met de sportriemen van Fitletic of meet jouw hardslag met de meters van Wahoo Fitness. Op deze pagina kun je alle oplossingen vinden voor tijdens het hardlopen. 

Aanbieding
Fitletic Lycra Mini Sport Belt Pink

Normale prijs: € 19,95

Aanbieding prijs € 14,99

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Wahoo Fitness ELEMNT RIVAL GPS Watch Kona wit

Normale prijs: € 379,99

Aanbieding prijs € 350,00

Aanbieding
Wahoo Fitness ELEMNT RIVAL GPS Watch grijs

Normale prijs: € 379,99

Aanbieding prijs € 350,00

Aanbieding
Airofit Pro

Normale prijs: € 299,99

Aanbieding prijs € 295,00

Aanbieding
Airofit Pro 2.0

Normale prijs: € 349,99

Aanbieding prijs € 339,99

Aanbieding
Fitletic 360 Belt Medium zwart

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 18,99

Aanbieding
Aanbieding
Fitletic 360 Belt Large zwart

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 9,99

Aanbieding
Fitletic 360 Belt Small zwart

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 9,99

Item 1 tot 32 van 59

Slimme hardloop accessoires

Quad Lock

Met de artikelen van Quad Lock kun jij jouw mobiel gemakkelijk meenemen tijdens het hardlopen. Ga jij vaak hardlopen en kun je nergens jouw mobiel kwijt? Dan is Quad Lock de oplossing. Met de Quad Lock armband kun jij jouw mobiel snel en gemakkelijk bevestigen aan jouw arm.

Wahoo Fitness

Zorg er met de Wahoo Fitness artikelen voor dat jouw snelheid en beweegpatroon bijgehouden wordt. Bekijk alle resultaten in de app zodat jij jouw prestaties kan bijhouden en analyseren. Maak met de Tickr een compleet Bewegingsanalyse inclusief hardslagmetingen.

Fitletic

Met de sportriemen van Fitletic kun je jouw mobiel, sleutel of portemonnee meenemen tijdens het hardlopen of sporten. De Fitletic riemen zijn gemaakt van rekbaar lycra materiaal, dit maakt de band extra licht van gewicht. Daarnaast blijft de sportriem perfect op zijn plek zitten.

Stryd

Met de artikelen van Stryd kun jij gemakkelijk al jouw trainingsprestaties bijhouden en analyseren. De uiterst professionele Stryd meter meet alle jouw prestaties en geeft jouw spierkracht en conditie weer. Het de Stryd meter is van lichtgewicht en kun je gemakkelijk bevestigen aan jouw schoen met een clip