Apple Lightning-naar-USB-Camera-Adapter

In bestelling, leverbaar binnen 2 à 3 weken
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 35,99

Met deze Apple Lightning-naar-USB-Camera-adapter kun je foto's en filmpjes importeren van een digitale camera naar jouw iPad met Retina-display of iPad mini met Lightning-connector. De Apple Lightning-naar-USB-camera-adapter ondersteunt standaardfotostructuren zoals JPEG en RAW, en ook SD- en HD-videostructuren, waaronder H.264 en MPEG-4.

€ 35,99

Apple Lightning-naar-USB-Camera-Adapter MD821ZM/A

Met de Apple Lightning-naar-USB-camera-adapter kun je eenvoudig foto's en video's van je digitale camera naar jouw iPad met Retina-display of iPad mini downloaden, zodat je ze kunt bekijken op het prachtige iPad-display en ze aan familie en vrienden kunt laten zien.

Zodra je de Apple Lightning-naar-USB-camera-adapter aansluit, wordt op jouw iPad automatisch de Foto's-app geopend. Je kunt dan aangeven welke foto's en video's je wilt importeren, waarna ze netjes in albums worden geordend. Wanneer je jouw iPad met een Mac of pc synchroniseert, worden de foto's en video's op jouw iPad toegevoegd aan de fotobibliotheek op de computer.

De Lightning-naar-USB-camera-adapter ondersteunt standaardfotostructuren zoals JPEG en RAW, en ook SD- en HD-videostructuren, waaronder H.264 en MPEG-4.

Dit accessoire is geschikt voor:

iPad 4.
iPad Mini. 

Artikelnummer SBA397
Fabrikantcode MD821ZM/A
EAN-code 0885909627509
Merk Apple
Kleur Wit
Kabellengte 0,10 m