Avanca

Een actieve en gezonde levensstijl wordt steeds belangrijker. Met honderden (gratis) programma's, apps en fitness wearables is het gemakkelijker dan ooit om je voortgang bij te houden, doelen te stellen en te trainen waar en wanneer je maar wilt. Maar lopen met je smartphone in je hand is niet zo comfortabel. En waar laat je jouw smartphone wanneer je burpees of push-ups wilt doen? De Avanca Sports Belt is de fitness- en loopband die de perfecte oplossing biedt. Bekijk hier al onze Avanca producten.  

Populair: Avanca sport headset | Avanca touch screen gloves full grip | Avanca sports belt

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Avanca touchscreen gloves full grip

De handschoenen van Avanca met touchscreen houden jouw handen warm terwijl je tegelijkertijd nog steeds kunt swipen, emailen en social media kan updaten. Alle handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bevatten wol. De spandex-materialen vormen zich comfortabel rond jouw vingers en handen.

Avanca sports headset

Met deze ultralichte (17 gram) en flexibele Bluetooth-headset wordt je training nog beter! Je behoudt absolute bewegingsvrijheid en de headset is makkelijk aan te passen aan jouw hoofd en oren.De headset biedt tot 7 uur spreektijd en 5 uur non-stop muziek. Het scherm van het verbonden Bluetooth-apparaat informeert je over het batterijniveau van de headset. Als de batterij bijna leeg is, kun je hem binnen 1-2 uur opladen met de meegeleverde USB-kabel.

Avanca sports belt

Hou jij ook zo van sporten? Maar waar laat je jouw smartphone wanneer je burpees of push-ups wilt doen? De Avanca Sports Belt is de fitness- en loopband die de perfecte oplossing biedt.

Kenmerken

  • Ultralichte (58 g) heupgordel voor hardlopen, fitness en andere sporten
  • Ideale oplossing om jouw smartphone, geld, kaarten en energierepen of gels mee te nemen tijdens een training
  • Aparte sleutelzak in de riem om jouw sleutels veilig mee te nemen tijdens een training