Black Friday Apple Watch Bandjes

Black Friday SALE!

De Apple Watch-bandjes zijn ook een van de meest verwarrende onderdelen van het kopen van een Apple Watch-horloge. Hoewel je bandjes afzonderlijk kunt krijgen, werken niet alle bandjes met alle horloges (of voor alle polsen). Als je je Apple Watch-bandje verandert in een formelere of meer casual stijl, voelt het alsof je horloge een gloednieuwe persoonlijkheid heeft. Bekijk onze Apple watch bandjes Black Friday aanbiedingen hieronder!

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Item 1 tot 32 van 222

Apple Watch Bandjes van Apple op Black Friday 

Soms wil je je Apple Watch dragen tijdens het sporten, en soms tijdens een chique diner. Maar niet elk bandje past bij elke gelegenheid. We hebben onze selectie bandjes voor je verzameld, zodat je voor elke gelegenheid het juiste bandje hebt.

Black Friday Apple Watch Bandjes - Sport

De Apple Watch is ideaal voor gebruik met een silicone bandje. Je kunt al je gegevens bijhouden tijdens het sporten en je Apple Watch gebruiken als fitnesstracker. Silicone bandjes zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn ook zweetbestendig.

Black Friday Apple Watch Bandjes - Modern Buckle

Exclusief verkrijgbaar voor de 38mm Apple Watch en Apple Watch Edition, het idee hier is een magnetische vergrendelingsgesp. De magneten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat als je nauw contact maakt, de gesp veilig sluit zonder dat je ermee hoeft te spelen en op een klik moet wachten. Zodra de gesp gesloten is, moeten drukknoppen aan de buitenkant van de gesp worden ingedrukt om deze te ontgrendelen - een broodnodige veiligheidsfunctie.

Black Friday Apple Watch Bandjes - Classis Buckle

Er is een goede reden waarom Apple heeft besloten om deze band een "klassieke gesp" te noemen. Dat komt omdat het de meest traditionele van alle Apple Watch bandjes is. Gemaakt van hoge kwaliteit Nederlands leer, de "gefreesde" textuur van de Classic Buckle Apple Watch band ziet er geweldig uit, en het ontbreken van naden en de gesealde randen van de band worden zeer gewaardeerd.

Black Friday 2022 bij SB Supply!

SB Supply heeft altijd geloofd in de kracht en het belang van Black Friday. Elk jaar maken we onze producten meer en meer toegankelijk en betaalbaar. Tijdens Black Friday vinden er waanzinnige verkopen plaats, dus zorg ervoor dat je het niet mist!