Black Friday Gamestoelen

Black Friday deals Fourze en Gear4U

Onze welbekende gaming stoelen zijn ook met Black Friday van de partij! Van Black Friday tot Cyber Monday kan je optimaal gebruik maken van de beste gaming stoel aanbiedingen. Speciaal voor jou hebben we de beste kortingen op gamestoelen van Fourze en Gear4U. Voor deze prijs vond je nog nooit een gamestoel van deze top kwaliteit! Vind nu snel de perfecte gamestoel door te filteren op de eigenschappen, links in de filterbalk. Van verlichte RGB gamestoelen tot een kinder gamestoel, we hebben het allemaal! Wil je meer informatie over gaming stoelen? Kijk dan gerust even op deze pagina of lees onze blog.

Kan je geen keuze maken? Onderaan de pagina staat wat meer uitleg per model en gebruiksdoel. Mocht je vragen hebben kan je ook altijd contact met ons opnemen.

Sale
Gear4U Illuminated gaming chair RGB zwart

Normale prijs: € 229,99

Aanbieding prijs € 199,99

Sale
Gear4U Demon chair rood / zwart

Normale prijs: € 149,00

Aanbieding prijs € 125,00

Sale
Fourze Lightning gamestoel RGB zwart

Normale prijs: € 229,99

Aanbieding prijs € 199,99

Sale
Fourze Strike chair blauw / zwart

Normale prijs: € 179,00

Aanbieding prijs € 139,00

29 artikel(en)

De perfecte gaming stoel voor jou

Zoveel soorten en maten, de keuze word je niet makkelijk gemaakt. Maar bij die keuze helpen we jou graag. Je hebt de keuze uit een kinder model, kleiner model, verlichte gamestoel RGB of de Elite gamestoelen. Een afweging die je moet maken is het comfort dat je wilt en wat je budget is. Op basis daarvan kan je hier de optimale keuze maken!

Black Friday Verlichte gamestoel RGB 

Ook de RGB gamestoelen zijn in de aanbieding tijdens Black Friday! Dit zijn toch wel de meest unieke en complete gamestoelen in ons assortiment. We kunnen concluderen dat dit de ultieme gamestoelen zijn voor de échte gamers. Om onze trouwe gamers tegemoet te komen geven we een mooie korting op al onze populaire gamestoelen, waaronder de RGB gamestoelen, de Fourze Lightning en Gear4U Illuminated. Talloze gamers waren je voor, waaronder professionele gamers en streamers. Lees deze blog voor een uitgebreide review van de RGB gamestoel.

Black Friday Gamestoelen voor ultiem comfort

Iets minder budget, of iets minder behoefte aan RGB, maar wel op zoek naar het beste comfort? Dan zijn er nogsteeds talloze mogelijkheden binnen ons assortiment. Ons best verkochte model is de Gear4U Elite, die ook in de aanbieding is tijdens Black Friday! De Elite is verkrijgbaar in talloze kleuren, zoals wit, zwart, rood, groen, blauw en zelfs in carbon!

Black Friday kinderstoel / kinder gaming stoel

Speciaal voor de jongste gamers! Of gewoon voor een comfortabele zitting, je kan de stoelen immers voor meerdere doeleinden gebruiken. Ook de Junior Hero serie van Gear4U zal tijdens Black Friday in de aanbieding zijn. Sowieso al supergoed geprijsd en van goede kwaliteit, maar tijdens Black Friday doen we daar nog een schepje bovenop! Kies nu de beste gaming stoel voor je kind. Je kan gemakkelijk links filteren op "kindermaat" waarna je alle Black Friday Gear4U deals voor kinder gaming stoelen ziet verschijnen.