Game bureau

Wat mis je nog voor de beste game ervaring? Een game bureau! Bij SB Supply vind je de beste. Een game bureau biedt vele voordelen. De Ranqer gaming desk functioneert o.a. als een volwaardige muismat met een ingebouwde headset houder en biedt ook nog eens plek voor al je kabels! Wil jij een comfortabele gaming desk met RGB verlichting? Kijk dan naar onze Ranqer Nimbus een RGB gaming desk!

Het type bureau kan een groot verschil maken op jouw game ervaring. Als je jaren achter een klein bureautje hebt gespeeld, kan game bureau alles veranderen!

Aanbieding
Fourze D1400 gaming desk groen / zwart

Normale prijs: € 229,00

Aanbieding prijs € 180,00

Aanbieding
Fourze D1400 gaming desk zwart

Normale prijs: € 229,00

Aanbieding prijs € 180,00

Aanbieding
Nordic Gaming Destroyer Gaming Desk

Normale prijs: € 174,99

Aanbieding prijs € 99,00

Aanbieding
Aanbieding
Fourze Overskies Gaming Desk zwart

Normale prijs: € 219,99

Aanbieding prijs € 145,00

Aanbieding
Nordic Gaming Victory Gaming Desk

Normale prijs: € 209,99

Aanbieding prijs € 179,99

Aanbieding
Nordic Gaming Champion V2 RGB Gaming Desk

Normale prijs: € 249,99

Aanbieding prijs € 219,99

9 artikel(en)

Wat zijn de beste game bureaus?

Als jij het type persoon bent dat je bureau een "battle station" noemt heb je waarschijnlijk geen zin om een ​​gewoon, saai bureau te kopen. Daarnaast droomt iedere gamer van een kamer of gaming setup vol met RGB verlichting. Je wilt natuurlijk op iedere live stream de show stelen met jouw unieke setup. Een gaming bureau speelt daar een grote rol bij. Naast uitstraling is ook comfort belangrijk wanneer je lange uren achter het scherm doorbrengt. Kies jij voor een gaming desk waarbij het hele oppervlak een muismat is of vindt jij het belangrijker dat het gaming bureau verstelbaar is. Natuurlijk hebben gamers ook andere wensen als het gaat om de vormgeving van hun bureau, zoals oppervlakte en prijs. 

Wat is een gamebureau?

Een gaming desk is speciaal ontworpen voor gamers. Elke functie en elk aspect is strategisch geoptimaliseerd voor intens gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en je kunt kiezen op basis van jouw behoeften en vereisten. Het belangrijkste doel van een gaming desk is om jouw game ervaring nog comfortabeler en plezieriger te maken. Een game bureau is daarnaast geschikt voor meerdere schermen en stelt jou in staat om eenvoudig van het ene toetsenbord naar het andere over te schakelen. Het helpt gamers ook om zich op de game te concentreren zonder een deel van het lichaam te zwaar te belasten. 

Veel gamers hebben gemerkt dat een gamer desk veel mogelijkheden biedt, waardoor deze ideaal is voor specifieke gaming behoeftes. Om te beginnen is een gaming desk uitgerust met extra vakken om kabels te verbergen en koptelefoons op te hangen aan het bureau. De geïntegreerde muismatten zorgen ervoor dat je de muis comfortabel en razendsnel over het tafeloppervlak kunt bewegen.

Uitgekozen door onze productspecialisten: Ranqer Nimbus RGB gaming desk zwart

Speciale kenmerken van een gaming desk

Naast een groter oppervlak bieden gaming bureaus je ook andere geweldige features die je niet gewend bent van een normaal bureau. Een belangrijke eigenschap is kabelmanagement. In de extra vakken berg je je kabels gemakkelijk en netjes op. Wil je liever al je kabels wegwerken? Neem dan is een kijkje bij ons gaming kabelmanagement.

Hoe kies je een goede gaming desk?

De grootte van het game bureau

Het enige waar je je zorgen over hoeft te maken is of de gaming desk in jouw kamer kan worden geplaatst. Meet de grootte van de kamer en benodigde speelruimte voordat je een gaming bureau aanschaft. Dit zal je helpen de juiste beslissing te nemen. Kijk daarnaast ook naar het oppervlak van de gaming desk. Hoeveel ruimte heb je nodig en welke apparatuur moet er persé op jouw bureau staan?

Prijs kwaliteit verhouding gaming desk

Er zijn talloze gaming bureaus op de markt. Hun prijs varieert afhankelijk van hun kenmerken. Voordat je een game bureau koopt, is het altijd een goed idee om jezelf af te vragen hoeveel je wilt uitgeven. Dit helpt je niet alleen om de lijst met opties te verfijnen, maar het maakt jouw beslissing ook gemakkelijker.

Meerdere verstelmogelijkheden

Gelukkig zijn er veel games die je urenlang bezig kunnen houden zonder pauze, maar in dezelfde houding blijven kan tot veel gezondheidsproblemen leiden. Je moet dus af en toe omschakelen van zitten naar staan ​​en vice versa. Naast het voorkomen van gezondheidsproblemen weet je als gamer misschien ook dat je voor ultieme prestaties jouw hoek en positie af en toe moet veranderen, wat onmogelijk is met een gewoon bureau.

Dus hoe krijg je de resultaten die je wilt? Het antwoord ligt in de gaming desks. Twee essentiële meubels maken het gamen comfortabeler en plezieriger: een gamestoel en een game bureau. Een ergonomische gamestoel helpt je te bewegen en de juiste positie te vinden, terwijl je verschillende hoogte- en rotatieaanpassingen kunt maken. Met een verstelbaar gamebureau creëer je meer werkruimte, comfort en geef je jouw game-setup een upgrade!

Uitgekozen door onze productspecialsitenFourze D1400-E in hoogte verstelbare gamingtafel zwart

De vorm van het game bureau

Één van de fascinerende aspecten van de gaming desk is dat deze in alle soorten en maten verkrijgbaar is. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat de vorm van het bureau de game ervaring beïnvloedt en kiezen willekeurig de vorm van het bureau. Het rechthoekige bureau met stoel richt jou direct op het scherm en sluit je af van de buitenwereld. Zo kun je je volledig kunt concentreren op de game. Meer ruimte nodig, kies dan voor een ovale vorm.

Gaming desk met opslagruimte voor accessoires

Wanneer je van plant bent om jouw gaming bureau vol te zetten met hypermoderne apparatuur, is het wel handig om wat extra opslagruimte te hebben voor reservekabels of handige accessoires. Voordat je een gaming desk gaat aanschaffen is het verstandig om te kijken wat je allemaal kwijt wil op jouw bureau, hoe je de kabels netjes kan wegwerken en wat de beste opstelling is voor jouw console / PC. Denk ook aan opbergruimte voor toebehoren zoals VR-apparaten en joysticks.

Beste gamebureau voor kleine ruimtes

Hoewel we allemaal graag in herenhuizen zouden willen wonen, is de trieste waarheid dat veel spelers niet zoveel ruimte hebben als ze zouden willen. Dit is waar de compacte gaming bureaus aanbod komen. Ze zijn klein genoeg om de basiselementen te bevatten en passen in bijna elke ruimte waar een monitor kan worden geplaatst. Gelukkig zijn er veel compacte gaming desks die stevig, functioneel, stijlvol en betrouwbaar genoeg zijn voor dagelijks gebruik. Als ruimte jou eerste zorg is, dan zouden onze gamer desks jouw eerste keuze moeten zijn.

Gaming desk voor een gezonde houding

Als je veel tijd doorbrengt achter het scherm, weet je waarschijnlijk hoe vervelend het soms kan zijn om lange uren op dezelfde plek door te brengen. Dit kan niet alleen gaan irriteren, maar in het ergste geval kan het ook jouw gezondheid schaden. Om deze reden is het erg belangrijk om over de juiste gaming setup te beschikken. Zorg atlijd dat je in de juiste positie speelt en toegang hebt tot genoeg eten / drinken. Gamen is geweldig, zolang het jouw gezondheid niet schaadt!

Het juiste gaming meubilair - gaming desk, gamestoel en meer!

Natuurlijk is niet alleen het bureau belangrijk. Je moet ook belang hechten aan andere onderdelen van jouw game setup, zoals een game stoel. Alleen als alles in harmonie is kun je je volledig op de game concentreren. We raden daarom aan om de game setup niet alleen visueel, maar ook functioneel in te richten. Dit omvat niet alleen gamestoelen en gamebureaus, maar ook de juiste computeraccessoires, zoals een goede muis, toetsenbord, muismat en meer. Ben je op zoek naar één van deze artikelen? Dan ben je bij SB Supply aan het juiste adres. Wij adviseren jou graag bij het creëeren van jouw droom setup.