Gaming muizen

Maak je gaming set-up compleet met een gaming muis

Een goede gaming muis mag absoluut niet ontbreken bij je gaming set-up. Bij SB Supply hebben we een assortiment van Fourze gaming muizen die de beste prestaties leveren die voor zowel gaming geschikt zijn als voor ander gebruik van je PC / laptop. Zoek jij naar dat kleine beetje reactiesnelheid die jou naar de overwinning leidt? Dan ben je aan het juiste adres!

SB Supply biedt een selectie van gaming muizen die perfect passen bij ieder bureau en iedere gaming set-up, zoals de GM800 serie van Fourze. Met een RGB-lichtstrip (bestuurbaar via downloadbare software) heeft de muis een unieke invloed op je gaming set-up. Alle gaming muizen zijn speciaal ontworpen voor gamers met de feedback van gamers. Ze bieden het nodige comfort en zijn gemaakt van topkwaliteit. Domineer nu je game en breid jouw gaming set-up uit met een gaming muis!

Aanbieding
Fourze Mouse Bungee 100

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 19,99

Aanbieding
Fourze GM900 wireless gaming mouse zwart

Normale prijs: € 79,00

Aanbieding prijs € 59,00

Aanbieding
Fourze GM900 wireless gaming mouse wit

Normale prijs: € 79,00

Aanbieding prijs € 59,00

Aanbieding
 Fourze GM900 wireless gaming mouse cyaan

Normale prijs: € 79,00

Aanbieding prijs € 59,00

Aanbieding
Razer Mamba Elite Gaming Mouse zwart

Normale prijs: € 64,99

Aanbieding prijs € 49,00

Aanbieding
Apple Magic Mouse 3 Multi-Touch Surface White

Normale prijs: € 89,99

Aanbieding prijs € 69,99

8 artikel(en)

Wat is het verschil tussen een gewone muis en een gaming muis?

Een game muis is speciaal geschikt om mee te gamen en is geoptimaliseerd om lange uren prestaties te kunnen leveren. Dit merk je aan verschillende extra eigenschappen, die een gewone muis niet heeft. Zo is een gaming muis veel gevoeliger, preciezer en werkt veel sneller. Daarnaast is het mogelijk om extra knoppen op een game muis in te stellen. Dit stelt jouw in staat sneller te reageren en de overwinning in handen te nemen. 

Wat is een goede gaming muis?

Een goede gamingmuis mag niet ontbreken in jouw game-setup. Bij SB Supply hebben we een scala aan Fourze gamingmuizen die zijn ontworpen om de beste prestaties te kunnen leveren, voor zowel gaming als elk ander gebruik van jouw pc / laptop. Ben je op zoek naar dat extraatje van reactievermogen dat je naar de overwinning zal leiden? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Draadloze of bedrade gamingmuis?

SB Supply biedt een brede selectie aan gamingmuizen die perfect passen op elke desktop en game-setup, zoals de Fourze GM800-serie. Met een RGB-lichtstrip (bestuurbaar via downloadbare software) steel jij de show op elke live-stream. Alle speelmuizen zijn speciaal ontwikkeld voor en door gamers.

Hoe kies je de juiste gamingmuis?

Als je een geweldige gaming pc en een kraakhelder scherm hebt gekocht, is de volgende stap altijd het kiezen van een gamermuis. Het is veel belangrijker dan mensen denken. Spelers die de beste gamingmuizen gebruiken, behalen altijd een voordeel op hun tegenstanders. Verbeter je prestaties en maak razendsnelle handelingen.

Dit is wat je moet weten over het kiezen van de juiste gamingmuis:

Een ergonomische handgreep en de juiste grip op jouw muis

Gamers brengen vaak uren en uren door achter het scherm. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een gezonde en comfortable houding. Bij het gamen bestaat namelijk het risico op handletsel. Kijk daarom goed naar de grootte van je hand of deze helemaal over de muis valt. Heb je liever meer grip dan comfort, kies dan voor een muis waar enkel je vingertoppen de muis aanraken.

Het gewicht van de gaming muis

Er wordt vaak geen rekening gehouden met het gewicht van de gaming muizen, maar het speelt wel degelijk een belangrijke rol. Tegenwoordig zijn er zelfs fabrikanten die game muizen maken waarmee gebruikers gewicht kunnen toevoegen of verwijderen. Het muisgewicht is belangrijk omdat het gebaren en muisbewegingen veel nauwkeuriger maakt. 

Game muizen met programmeerbare knoppen

Het toevoegen en aanpassen van extra muisknoppen is erg handig in games. Hierdoor kun je verschillende configuraties maken en zo nog sneller reageren. Jij bepaalt welke knop je waar hebt en op welke manier je door de game beweegt. Bij sommige games is het echter niet mogelijk om bepaalde opties te configureren, dus je moet voorzichtig zijn bij het online gamen. Er zijn namelijk games die niet-ondersteunde opties herkennen, waardoor deze knoppen mogelijk worden geblokkeerd.

Uitgekozen door onze productspecialisten: SteelSeries Rival 710 gamingmuis

De vorm van een gamingmuis

Gaming muizen komen in verschillende vormen en maten. Welke je het best kunt kiezen is afhankelijk van jouw persoonlijke smaak en de grootte van je hand. Heb je liever dat jouw hand de muis volledig bedekt of kies je voor een modern, funky en uniek ontwerp? Heb je de mogelijkheid om verschillende vormen gamingmuizen uit te proberen, raden we dat absoluut aan.

Gripsoorten van een gaming muis in detail - zo gebruik je jouw muis op de juiste manier

Palm-Grip (palmgreep)

Ze zijn zo ontworpen dat ze perfect in de palm van je hand passen en zijn perfect voor langdurig gebruik. Als je een MMO game speelt, is dit zeker iets dat je wilt. Voor dergelijke games is een precieze en delicate schuifregelaar namelijk vereist.

Claw-Grip (klauwgreep)

Dit type gamingmuis vereist een veel strakkere grip dan de palm van je hand. Het is beter voor RTS games omdat je je muis veel over het scherm beweegt. Bij deze stijl buigt de hand naar boven, waardoor het aantal contactpunten wordt verminderd. De vingers zijn bijna klauwvormig. Over het algemeen is zo'n muis dunner en korter.

Fingertip-Grip (vingertopgreep)

Dit type gamingmuis is zo ontworpen dat de middelvinger, aanwijsvinger en duim in direct contact staan ​​met de hoofdknoppen op de muis. De vingers controleren bewegingen exacter dan de palm van de hand. Zo'n gamingmuis heeft de voorkeur voor FPS competitieve games omdat deze zeer snelle reacties en bewegingen mogelijk maakt. Dit zijn de lichtste muizen van allemaal.