Google

google-smarthome

Google staat voor gemak, ook bij jouw thuis. Bij SB Supply vind je alle slimme apparaten van Google die bijdragen aan comfort in elke kamer. Hier vind je de Google Chromecast, de Google Nest apparaten, Google Stadia controllers en de Google oplader. Bekijk onze collectie hier.

Wil je meer weten over het creëren van een smart home of heb je hulp nog bij de installatie van de Google Chromecast of Google Nest apparaten? Bekijk dan onze blogs.

Aanbieding
Google Nest Audio Charcoal

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 87,00

Aanbieding
Google Chromecast Ultra

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 79,99

Aanbieding
Google Nest Audio Chalk

Normale prijs: € 97,99

Aanbieding prijs € 87,50

Aanbieding
Google USB-C to USB-A Cable 1m wit

Normale prijs: € 19,99

Aanbieding prijs € 9,99

12 artikel(en)

Wil jij je leven ook een stukje makkelijker maken? Dan zijn slimme apparaten de ideale tip. Met een smart home bestuur je jouw huis gemakkelijk en snel vanaf waar dan ook.

Google Assistant

Sinds 2016 heeft Google een eigen stem assistent genaamd Google Assistant. Dit bedieningsprogramma ondersteund spraakopdrachten, spraakgestuurde apparaat bediening en zoekopdrachten. Om het programma te activeren moet je de zin "Hey Google" zeggen. De stem assistent heeft veel verschillende functies die het ultieme gemak in huis bieden. Via Google Assistent kan bedien je slimme apparaten, heb je toegang tot je agenda, routebeschrijvingen, het weer, nieuws, muziek, timers, herinneringen en apps. Daarnaast kan je afspraken maken, berichten sturen en teksten voor laten lezen. Ook kan je jouw verlichting en thermostaat bedienen van een afstand. Gebruik Google Assistant in je auto, thuis en buiten. 

Google Nest 

Samen met Google Assistent vormen de Nest-apparaten de basis van slimme huisbediening. Er zijn veel verschillende soorten Nest apparaten, maar allen hebben ze een ding gemeen: Comfort. Via de Nest-apparaten kan je de boven genoemde functies gemakkelijk uitvoeren. De Google Nest mini is ideaal en compact om jouw huis te bedienen. De Google Nest audio is ideaal om muziek af te spelen in een of meerdere kamers. Heb je meerdere Google apparaten? Maak dan gebruik van de Google Nest Hub. Dit scherm is het centrale punt van jouw huis. 

Google Chromecast 

Wil je altijd je favoriete films en series streamen? Gebruik dan de Google Chromecast. De mediaspeler is gemakkelijk te verbinden met jouw smart-televisie. 

Entertainment hoeft niet altijd over uitbundig te zijn. Soms heb je simpelweg zin om lekker een avondje op de bank te zitten terwijl je kijkt naar je favoriete film. Hiervoor is de Google Chromecast ideaal. Verbind de mediaspeler met jouw smart-televisie en stream eindeloze series, films en tv-program. Benieuwd hoe je deze het makkelijkst kan installeren? Lees dan onze blog en kom alles te weten over dit slimme apparaat. 

Google Stadia 

Google Stadia is de nieuwste streamingdienst van Google. Met dit programma speel je on demand een hele hoop games. Het enige wat je nodig hebt, is een Google-account, goede internetverbinding en Stadia controller. Deze controllers zijn comfortabel en creëren veel grip. Daarnaast stel de opnameknop je in staat om direct videoclips en screenshots op te slaan. Bij SB Supply vinden je verschillende Stadia controllers zoals de Stadia controller white, Premiere editie en ook de Founders editie in midnight blue.