Hornit

hornit-bike-accessoires-kids-helmets-cycling 

Hornit heeft als missie om fietsen veiliger, leuker en toegankelijker te maken voor zowel volwassenen als kinderen. Met een ruim assortiment aan fietsdragers, claxons, helmen, fietsen en fietsaccessoires kan iedereen fietsen, of je nu 5 of 75 bent. De bekroonde fietsaccessoires combineren innovatie, veiligheid en stijl. 

Jij bent de motor. Hornit heeft de accessoires! 

3 artikel(en)

Helmen 

De Hornit helmen zijn een veel cooler dan de meeste kinderfietshelmen! Ze zijn zorgvuldig ontworpen om er stijlvol en leuk uit te zien. De helmen zijn volledig verstelbaar comfortabel, licht van gewicht en echt iets voor kinderen. Een ander opvallend en veilig detail is de geïntegreerde LED. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het fietsen in het donker. Zo hebben de mini Hornit Lids kinderfietshelm Llama en de mini Hornit Lids kinderfietshelm Unicorn een vrolijk en opvallend design. Wil je liever iets rustigers? Bekijk dan de mini Hornit Lids kinderfietshelm in Stealth

Maximale bescherming vereist een nauwsluitende, goed uitgelijnde pasvorm die comfortabel zit en daarnaast ook veilig is. Om hieraan te kunnen voldoen heeft Hornit de helmen voorzien van een volledig verstelbare ringversteller. Deze draai je naar rechts om vast te zetten en naar links om los te maken.