iPhone XR cases & hoesjes

Op zoek naar een iPhone XR hoesje? Bescherm je nieuwe smartphone tegen valschade, krassen en vuil, met een van onze stijlvolle GSM hoesjes. Dit geeft jouw iPhone tegelijkertijd een persoonlijk tintje in een mooi design. Bekijk ons assortiment en vind de case die bij je past. Ben je op zoek naar een leren iPhone XR hoesje? Dan is Mujjo wellicht het merk wat bij je past. Bent u op zoek naar een sterkere oplossing? Dan raden wij cases aan van het merk Griffin of UAG. Het aanbod is echter nog groter dan dat. Het iPhone XR scherm is vrij gevoelig en aangezien een ongelukje in een klein hoekje zit, is het verstandig een case te gebruiken van kwaliteit. 

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Twelve South Journal iPhone XR zwart

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 44,99

Aanbieding
Catalyst Waterproof Case iPhone XR zwart

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 64,99

Aanbieding
Mophie Juice Pack Access iPhone XR zwart

Normale prijs: € 119,99

Aanbieding prijs € 44,90

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Casecentive Hoesje met Koord iPhone XR

Normale prijs: € 19,99

Aanbieding prijs € 13,99

Aanbieding
Valenta Booklet Classic Luxe iPhone XR bruin

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 23,99

28 artikel(en)

iPhone XR Hoesjes

Je iPhone XR personaliseren, beschermen of wil je hem gewoon stijlvol aankleden? SB Supply heeft een ruim assortiment aan Apple iPhone XR hoesjes waarvan je u tegen zegt. Een iPhone XR is niet de goedkoopste smartphone op de markt. Daarom zouden we het je ten strengste aanraden om je iPhone te beschermen tegen krassen of valschade, want voorkomen is beter dan genezen!

iPhone XR Beschermen

Al onze XR-cases hebben wel een beschermende factor, maar wel in verschillende mate. Daarnaast heeft ook ieder hoesje heeft zo zijn voor- en nadelen. Backcases zijn er in allerlei soorten materiaal en kleuren maar zijn alleen gespecialiseerd om de achterkant van je iPhone te beschermen. Bijvoorbeeld Mujjo iPhone XR hoesjes staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit leer.

iPhone XR Backcases

Backcases zijn uitstekend om je iPhone te beschermen tegen valschade maar beschermen minder goed tegen krassen op het scherm zelf. Om ook je iPhone scherm te beschermen tegen krassen kun je het beste kiezen voor een flip case van bijvoorbeeld de iPhone XR Valenta Booklet of voor de GEAR4 Oxford. Overigens bieden wallet cases ook de mogelijkheid om je iPhone in zijn geheel te beschermen. Met handige vakjes om je pasjes in te bewaren. Heb je moeite met kiezen? We staan razendsnel voor je klaar en helpen je graag! Overigens als je voor 22:00 uur besteld, heb je je pakket de volgende dag in huis!