iPhone XS Max cases & hoesjes

Met iPhone XS Max hoesjes van SB Supply, bescherm je je smartphone met stijl, tegen krassen en vuil. Dit geeft jouw iPhone tegelijkertijd een persoonlijk tintje in een mooi design. Hoesjes van merken zoals SpigenRichmond and Finch, DBramante1928 en de populaire BookBook iPhone XS Max cases van Twelve South zijn aanwezig. Het aanbod is echter nog groter dan dat. De iPhone XS Max is erg gevoelig en aangezien een ongelukje in een klein hoekje zit, is het verstandig een case te gebruiken van kwaliteit. Deze vind je natuurlijk bij SB Supply. Zo zijn er ook waterdichte iPhone XS Max hoesjes beschikbaar.

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Element Case Rally iPhone XS Max clear

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 14,99

Aanbieding
Mophie Juice Pack Access iPhone Xs Max zwart

Normale prijs: € 119,99

Aanbieding prijs € 39,95

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Apple Leather Case iPhone XS Max zwart

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 19,99

Aanbieding
Twelve South Journal iPhone XS Max zwart

Normale prijs: € 69,99

Aanbieding prijs € 44,99

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Mujjo Leather Case iPhone XS Max zwart

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 19,99

Aanbieding
Aanbieding
Twelve South Journal iPhone XS Max cognac

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 67,00

Item 1 tot 32 van 45

XS Max Hoesjes van Kwaliteit

Bij een iPhone XS Max hoort ook een mooi hoesje met handige functionaliteiten. SB Supply biedt voldoende opties in verschillende kleuren, merken en eigenschappen. Standaardkleuren als bruin, zwart en grijs tot uniekere kleuren als olijfgroen en babyblauw vind je allemaal in ons ruime assortiment.

Populaire merken

Op zoek naar een smartphonehoesje gemaakt van leer met hoogwaardige kwaliteit? Kies dan voor populaire merken als Mujjo of Dbramante. Vind je dat de batterij van je iPhone XS Max langer mee moet gaan? Ga dan voor één van onze Mophie Juice pack batterij hoesjes. Wellicht ben je op zoek naar een hoesje waarmee je bijna 100% zekerheid krijg dat je XS Max nooit kapot kan vallen. Kies dan voor merken als Griffin of UAG, gecertificeerd en zorgvuldig getest als top hoesje!