Linedock

LINEDOCK biedt de beste oplossing voor je 13 inch MacBook Pro / Air. Met dit docking station hoef je je geen zorgen meer te maken over je kabels en adapters. Het is het ultieme MacBook-accessoire voor op je bureau, onderweg of in het vliegtuig. LINEDOCK is een alles-in-één accu / adapter / SSD oplossing voor je MacBook, waardoor je nog meer batterij, connectiviteit en opslagruimte tot je beschikking hebt. De LINEDOCK is perfect afgestemd op al je Apple producten, zodat er geen waardevolle ruimte meer in beslag wordt genomen. 

Aanbieding
Linedock 13" + 20000mAh + 256GB SSD space gray

Normale prijs: € 499,99

Aanbieding prijs € 399,00

3 artikel(en)

Meer batterij voor je MacBook

De LINEDOCK heeft een geïntegreerde accu van maar liefst 20.000 mAh. Hierdoor gaat je MacBook tot wel 8 uur langer mee, zodat je onderweg nooit meer naar een stopcontact hoeft te zoeken. Je MacBook laadt met de geïntegreerde accu volledig op in ongeveer 2 uur. Als je de LINEDOCK oplaadt kan hij tot 100 Watt aan vermogen verdelen over alle aangesloten apparaten. Dat is genoeg om je MacBook en 4 andere apparaten volledig op te laden.

Een desktop ervaring vanaf je smartphone

Maak van je Huawei Mate 30 of Samsung Galaxy S10 een computer met de LINEDOCK! Sluit simpelweg één van deze smartphones aan op de LINEDOCK en een scherm aan en je bent klaar. Je kan zelfs een muis en toetsenbord aansluiten en via de LINEDOCK toegang krijgen tot de SSD of externe opslag. 
Opmerking: alleen de Huawei Mate 30 en Samsung Galaxy S10 zijn compatibel met deze functie.

Wil je Windows op je MacBook gebruiken?

Geen probleem! Ook dat kan met de LINEDOCK. De interne SSD ondersteunt ook de installatie van het Windows-besturingssysteem. Dankzij de HDMI en Mini Display port kan een tweede 4K display worden aangesloten via de LINEDOCK. Ook via de SD-kaartlezer kan je meer geheugen toevoegen en bestanden supersnel overzetten. Met meerdere USB-poorten kan je al je favoriete apparaten aansluiten op je MacBook.