USB-C adapters

USB-C adapters & kabels: voor je comfort

De USB-C aansluiting is een nieuwe aansluiting die op de nieuwe MacBooks zit zoals de MacBook 12" Maart 2015, en sommige ChromeBooks. De USB-C aansluiting kan voor veel kabels worden gebruikt in combinatie met een adapter. Je kan bijvoorbeeld met een USB-C naar HDMI adapter een beamer of beeldscherm op je MacBook aansluiten: dat is toch ideaal als je wat op groot beeld wilt zien? De USB- C aansluiting maakt dit mogelijk en zorgt ervoor dat je nog meer plezier hebt van je MacBook. Alle nieuwe MacBook Pros vanaf midden 2016 hebben een USB C poort.

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Satechi Type-C naar VGA Adapter zilver

Normale prijs: € 34,99

Aanbieding prijs € 31,99

Aanbieding
i-Tec HDMI naar VGA adapter

Normale prijs: € 14,99

Aanbieding prijs € 14,00

Aanbieding
i-Tec USB 3.0 / USB-C 5K Dual Display Docking Station

Normale prijs: € 224,99

Aanbieding prijs € 187,95

Aanbieding
i-Tec USB-A 3.0 / USB-C Dual HDMI Docking Station

Normale prijs: € 122,99

Aanbieding prijs € 104,95

Aanbieding
i-Tec USB-C Quattro Display PD 85w Docking Station

Normale prijs: € 229,99

Aanbieding prijs € 205,00

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Casecentive Datakabel USB-C 2 meter wit

Normale prijs: € 11,99

Aanbieding prijs € 9,99

Aanbieding
Item 1 tot 32 van 182

USB-C ADAPTER

USB-C naar HDMI

Je MacBook is ontworpen om extra dun en lichtgewicht te zijn - wat bijna altijd ten goede komt. Maar velen missen de mogelijkheid om Netflix via hun MacBook te starten en dit vervolgens op een projector of tv te projecteren. Geen probleem met de juiste adapter, zoals de Kanex 4K-adapter!

Veelzijdige USB-C adapter

Gebruik een USB-C adapter wanneer je aansluitingen tekort komt op jouw macbook. Daarnaast is de adapter ideaal voor het aansluiten van randapparatuur zoals een muis, toetsenbord, monitor of printer.

USB-C hub met extra aansluitingen

Heb je te veel gegevens die je over wilt zetten en te weinig aansluitingen beschikbaar? Een zeer goede oplossing bieden de zogenaamde "hubs" van Satechi en Hyperdrive die een enkele USB-poort omzetten in een groot aantal verschillende aansluitingen, vergelijkbaar met de huidige multi-stekkers die je gewend bent thuis. Deze komen van nature in alle uitvoeringen - ontdek onze verschillende hubs en kies de hub die het beste bij jouw persoonlijke behoeften past!

Docking stations met USB-C

Het liefst zo veel mogelijk aansluitingen hebben? Kies dan voor een docking station. Hierop zitten vaak tot wel 10 verschillende soorten aansluitingen. Ideaal voor op kantoor of jouw thuiswerkplek.

USB-C adapters bestellen bij SB Supply

Bij SB Supply vinden we persoonlijk klantcontact belangrijk! We zijn altijd blij om vragen, tips of feedback te ontvangen! Je kunt hier lezen hoe je ons het beste kunt bereiken. Je kunt ons vertrouwen - Veilig winkelen en betalen is ook belangrijk voor ons. Lees hier meer over Veilig Betalen en bekijk ons ​​Trusted Shops-certificaat.