Matias

De Matias toetsenborden zijn van hoge kwaliteit. Dit hebben ze voor elkaar gekregen door het design van de Apple Magic Keyboard te combineren met hun eigen techniek. Zo zijn de materialen, het design en functies op het keyboard bijna identiek aan dat van Apple. Hierdoor is de kwaliteit van de toetsenborden bijna gelijk aan dat van Apple, maar de prijs is een stuk lager. Doordat Matias hun eigen draai aan de toetsenborden heeft gegeven hebben ze verschillende uitvoeringen uit kunnen brengen. Zo komen de toetsenborden bijvoorbeeld in het wit en zwart, bedraad of draadloos, met numpad of zonder numpad en komen sommige keyboards met de RGB-verlichting functie. Je kunt de kleuren aanpassen via een draaiknop aan de zijkant. Wil jij een keyboard van Matias kopen? Bekijk snel ons assortiment van Matias! 

Maak je keuze: Wit | Zwart | Gunmetal | Zilver | Bedraad | Draadloos | RGB-verlichtingMet numpad | Zonder numpad

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
24 artikel(en)

Waarom een Matias toetsenbord?

De Matias toetsenborden lijken qua design en kwaliteit veel op die van Apple. Toch zorgt Matias ervoor dat ze zicht onderscheiden van de Apple Keyboard. Dit doen ze door extra functies toe te voegen aan hun keyboard. Naast extra functies is er ook een verschil in prijs. Zo is een Matias keyboard tot wel 45 euro goedkoper dan die van Apple. 

Kleuren

De Keyboards van Matias komen in verschillende kleuren. Zo hebben ze een mooie elegante zilveren kleur voor hun toetsenbord en een stoere gunmetal. Naast deze twee kleuren hebben ze ook de kleuren wit en zwart. 

Verlichting

Het grote verschil tussen de toetsenborden van Matias en Apple is dat die van Matias een verlichtings-functie heeft toegevoegd. Zo hebben ze toetsenborden die wit oplichten, Hierdoor kun je in het donker door blijven typen. Naast simpele witte verlichting hebben ze ook toetsenborden met een RGB-verlichting. Het bijzondere aan dit toetsenbord is dat je de achtergrondverlichting in verschillende kleuren kunt instellen. Met de draaiknop aan de achterkant van het toetsenbord kun je de kleuren aanpassen.

Bedrading 

De toetsenborden komen in een bedrade uitvoering en draadloze uitvoering. Beide uitvoeringen hebben zo hun voordelen als nadelen. Het voordeel van een bedrade toetsenbord is dat je niet afhankelijk bent van je batterij duur en de verbinding is altijd stabiel. Handig als je veel moet typen. Het nadeel van een bedraad toetsenbord is de kabel. Door de kabel zit je vast op één plek. Ook kan de kabel in de weg liggen als deze te lang is. Draadloze toetsenborden hebben ook zo hun voordelen. Zo ben je een stuk flexibeler. Een ander voordeel van een draadloos toetsenbord is dat je geen overvloed aan kabels meer op jouw bureau hebt. Een nadeel van een draadloos toetsenbord is de accu. Je moet rekening houden met de batterij duur hiervan. 

Numpad

Naast kleur, verlichting en bedrading biedt Matias ook toetsenborden aan met een numpad. Zo kun je een stuk eenvoudiger, snel cijfers in tvoeren. Het numpad komt ook met extra sneltoetsen.