Nomad

nomad

Het merk Nomad staat voor vindingrijk zijn en op zoek zijn naar avontuur. Ze hebben een heldere visie voor ogen: het creëren van minimalistische, maar zeer praktische producten. In ons assortiment hebben we cases en Apple Watch bandjes, die goed aansluiten bij de visie van het merk. De lichtste, dunste en sterkste materialen zijn gebruikt bij het ontwikkelen van de producten, die bij de ontwerpen passen.

Aanbieding
Nomad Airpod Leather Case bruin

Normale prijs: € 34,99

Aanbieding prijs € 29,99

Aanbieding
Nomad Airpod Leather Case beige

Normale prijs: € 34,95

Aanbieding prijs € 29,99

Aanbieding
Item 1 tot 32 van 169

Populair: Nomad Clear Case iPhone X bruinNomad Wallet Case iPhone X bruinNomad modern leren bandje Apple Watch 42 mm bruin / zilver

Nomad cases

De cases van Nomad zijn gemaakt van hoogwaardig leer uit de VS. Dit geeft de producten van Nomad een stijlvol design en de producten voelen ook nog eens comfortabel aan. Dit sterke leer, in combinatie met een sterke bumper, zorgt ervoor dat de cases goed worden beschermd tegen potentiële gevaren die zich in het alledaagse leven kunnen voordoen. De apparaten kunnen ondanks de aanwezigheid van de cases gewoon draadloos worden opgeladen. Het unieke aan de cases is dat er na verloop van tijd een mooi patina ontstaat, waardoor je case een andere look krijgt. Met de Wallet en Folio cases is het ook nog eens mogelijk om wat pasjes en briefgeld op te bergen in je case: deze zijn dus ook nog eens multifunctioneel.

Nomad Apple watch bandjes

De bandjes van Nomad hebben veel gemeen met de cases van het merk: het is gemaakt van hetzelfde leer en na verloop van tijd wordt er een prachtig patina gevormd. Om krassen en vlekken te voorkomen, heeft Nomad met een speciale PVD-behandeling ervoor gezorgd dat er niet snel krassen en vlekken kunnen onstaan waardoor de bandjes zouden worden aangetast. Het assortiment bestaat uit moderne en traditionele bandjes,  behalve een net iets andere kleur is het grootste verschil dat tradionele bandjes bedekt zijn met een lederen achterkant dat bij elkaar gehouden wordt door een linnen draad.