Petlibro Dual Voerautomaat 5L voor honden en katten wit

PRE-ORDER, zo spoedig mogelijk leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 108,99
met gratis verzending!
Lees meer over Petlibro.

De Petlibro Dual Voerautomaat 5L wit is een innovatieve voerautomaat die zorgt voor probleemloos voeren van jouw geliefde huisdier. Met zijn grote inhoud van 5 liter verdeeld over twee compartimenten, aanpasbare maaltijdschema's, spraakopnamefunctie en gebruiksvriendelijk ontwerp, biedt deze voerautomaat gemak en gemoedsrust. De batterijback-up en dubbele voedingsopties zorgen voor een ononderbroken voeding, terwijl de voedselveilige materialen en antiblokkeerfunctie prioriteit geven aan de veiligheid van jouw huisdier.- Grote inhoud van 5 liter met dubbele voedselcompartimenten
- Programmeerbare en flexibele maaltijdschema's
- Spraakopnamefunctie voor gepersonaliseerde maaltijdherinneringen
- Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel
- Afneembare voedselcontainers voor eenvoudig bijvullen en schoonmaken
- Ingebouwde infraroodsensor om overlopen van voedsel te voorkomen

€ 108,99
met gratis verzending!

Petlibro Dual Voerautomaat 5L wit

Met de voerautomaat van Petlibro hoef je je geen zorgen meer te maken dat je honden en/of katten hun eten niet op tijd krijgen. Wanneer de ene magerder minder mag eten dan de ander, kun je de maaltijdscheider gebruiken. Hierdoor maakt het niet uit of er voor jouw huisdieren verschillende porties gemaakt moeten worden. Met de voerautomaat kun je je concentreren op de leuke momenten met jouw huisdier. Dankzij het duidelijke display en de knoppen stel je gemakkelijk schema's in en geef je je huisdier eten.

Probleemloos voeren voor jouw geliefde huisdier

Introductie van de Petlibro Dual 5L, de ultieme oplossing om ervoor te zorgen dat jouw huisdier tijdige en portiegecontroleerde maaltijden krijgt. Deze automatische voerautomaat haalt de stress uit het voeren, zodat je een consistente voerroutine kunt aanhouden, zelfs als je weg bent.

Grote capaciteit en dubbele voedselcompartimenten

Met een royale inhoud van 5 liter verdeeld over twee compartimenten, kan de Petlibro Dual 5L een aanzienlijke hoeveelheid droogvoer bevatten, waardoor er genoeg voorraad is voor meerdere dagen. Dankzij de dubbele compartimenten kun je verschillende soorten voedsel aanbieden of meerdere huisdieren onderbrengen, zodat iedereen zijn gepersonaliseerde maaltijden krijgt.

Programmeerbaar en flexibel maaltijdschema

De Petlibro Dual 5L is voorzien van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel waarmee je per compartiment tot 4 flexibele maaltijden per dag kunt instellen. Of je nu een druk schema heeft of lange dagen werkt, je kunt erop vertrouwen dat deze voerautomaat consistent maaltijden op de gewenste tijden verstrekt. Programmeer eenvoudig het voerschema op basis van de behoeften van jouw huisdier en de voerautomaat doet de rest.

Spraakopname en herinneringen

De Dual 5L Black gaat verder dan dat met zijn spraakopnamefunctie. Je kunt voor elk compartiment een persoonlijk bericht opnemen dat tijdens de maaltijd wordt afgespeeld en jouw huisdier naar de voerbak roept. Deze vriendelijke herinnering helpt een positieve associatie met voeren te creëren en zorgt ervoor dat jouw huisdier zijn maaltijden niet overslaat, zelfs als je er niet bent. De voerbak wordt de betrouwbare tafelgenoot van jouw huisdier.

Gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden

Het voeren van jouw huisdier is nog nooit zo eenvoudig geweest. De Petlibro Dual 5L Zwart is ontworpen voor eenvoud en gemak. De afneembare voedselcontainers zijn eenvoudig bij te vullen en schoon te maken, waardoor onderhoud zonder problemen mogelijk is. De voerbak heeft ook een ingebouwde infraroodsensor die voorkomt dat het voer overstroomt, zodat het voergebied schoon en rommelvrij blijft.

Batterijback-up en dubbele voeding

De Dual 5L is uitgerust met een back-upsysteem op batterijen, zodat het voedingsschema van jouw huisdier ononderbroken blijft, zelfs tijdens stroomuitval. Bovendien kan de feeder worden gevoed door batterijen of een wisselstroomadapter (beide meegeleverd), wat zorgt voor flexibiliteit en gemoedsrust. Je kunt er zeker van zijn dat jouw huisdier nooit een maaltijd zal missen.

Veilig en betrouwbaar

Bij Petlibro staat de veiligheid van jouw huisdier voorop. De Dual 5L is gemaakt van food-grade materialen, waardoor de versheid en kwaliteit van het voer van jouw huisdier wordt gegarandeerd. De antiblokkeerfunctie voorkomt dat huisdieren per ongeluk de voerbak openen, waardoor hun voer veilig blijft. Met deze betrouwbare en veilige voerautomaat kunt je de voerroutine van jouw huisdier vol vertrouwen aan Petlibro overlaten.

Vereenvoudig het voeren met Petlibro Voerautomaat

Upgrade de voerervaring van je huisdier met de Petlibro Dual 5L. Met zijn grote capaciteit, dubbele voercompartimenten, aanpasbaar maaltijdschema en handige onderhoudsfuncties, biedt deze voerautomaat een probleemloze manier om jouw huisdier goed gevoed en gevoed te houden. Investeer in het welzijn en je gemoedsrust van je huisdier met de Petlibro Granary Dual Food 5L Zwart.

Artikelnummer SBZ359
Fabrikantcode PL-AF006-93W
EAN-code 0619988626685
Merk Petlibro
Kleur Wit
Dier Hond, Kat