Sena

Sena cases en beschermhoezen kunt u herkennen aan de hoogwaardige materialen en afwerking van alle producten. Sena ontwerpt cases en beschermhoezen voor iPad, iPhone en iPod en gebruikt hierbij alleen hoogwaardige materialen zoals Italiaanse ledersoorten. Sena cases en beschermhoezen voor iPad, iPhone en iPod zijn prachtige accessoires waarmee u zich kan onderscheiden. De Sena cases voor uw iPad, iPhone en iPod bieden uw iPad een optimale bescherming.

Sena Cases zijn handgemaakt door ambachtslieden in Turkije met Italiaanse leersoorten. Het voortreffelijke vakmanschap is af te lezen aan alle Sena premium case modellen. Elk Sena case ontwerp biedt uitzonderlijke details om de functionaliteit van elk apparaat te verbeteren, waardoor ze niet alleen stijlvol, maar ook functioneel worden. Sena cases voor iPhone en iPad worden aangeboden in de modellen: klassiek glad leer of leder zoals croco, kiezel en geperforeerd. Daarnaast zijn de iPhone Sena cases verkrijgbaar in verschillende kleuren.

U heeft keuze uit verscheidene soorten Sena cases, geschikt voor iPad, iPhone en iPod. Bekijk hieronder ons assortiment Sena cases. Een populair model van Sena is de Sena Ultraslim. Dit model heeft een goed aansluitende pasvorm en maakt uw iPhone of iPad daardoor nauwelijks dikker. De Sena Ultraslim heeft een buidelvorm met één open zijde. Hier schuift u uw iPhone of iPad in en uit. Naast de Ultraslim-modellen van deze hoesjes zijn er bijvoorbeeld ook Sena Wallets en Magnetflippers. Voor de iPad heeft Sena een flink aantal Folio cases. Zoekt u een specifiek model of hebt u vragen over een bepaalde case, neem dan gerust contact met ons op.
Sale
Sena UltraSlim Pouch leer iPad 1/2/3/4 Wit

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 39,99

Sale
Sale
Sena Folio iPad mini 1 / 2 / 3 bruin

Normale prijs: € 26,99

Aanbieding prijs € 24,29

Sale
Sena UltraSlim iPad 2 / 3 / 4 Black

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 23,99

Sale
Sena UltraSlim Wallet iPhone XS Max tan

Normale prijs: € 44,99

Aanbieding prijs € 39,99

16 artikel(en)