Sena

sena-cases

Sena cases en beschermhoezen kun je herkennen aan de hoogwaardige materialen en afwerking van alle producten. Sena ontwerpt cases en beschermhoezen voor iPad, iPhone en iPod en gebruikt hierbij alleen hoogwaardige materialen zoals Italiaanse ledersoorten. Sena cases en beschermhoezen voor iPad, iPhone en iPod zijn prachtige accessoires waarmee je je kunt onderscheiden. De Sena cases voor jouw iPad, iPhone en iPod bieden jouw device een optimale bescherming.

Sena Cases zijn handgemaakt door ambachtslieden in Turkije met Italiaanse leersoorten. Het voortreffelijke vakmanschap is af te lezen aan alle Sena premium case modellen. Elk Sena case ontwerp biedt uitzonderlijke details om de functionaliteit van elk apparaat te verbeteren, waardoor ze niet alleen stijlvol, maar ook functioneel worden. Sena cases voor iPhone en iPad worden aangeboden in de modellen: klassiek glad leer of leder zoals croco, kiezel en geperforeerd. Daarnaast zijn de iPhone Sena cases verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Je hebt keuze uit verscheidene soorten Sena cases, geschikt voor iPad, iPhone en iPod. Bekijk hieronder ons assortiment Sena cases. Een populair model van Sena is de Sena Ultraslim. Dit model heeft een goed aansluitende pasvorm en maakt jouw iPhone of iPad daardoor nauwelijks dikker. De Sena Ultraslim heeft een buidelvorm met één open zijde. Hier schuif je jouw iPhone of iPad in en uit. Naast de Ultraslim-modellen van deze hoesjes zijn er bijvoorbeeld ook Sena Wallets en Magnetflippers. Voor de iPad heeft Sena een flink aantal Folio cases. Zoek je een specifiek model of heb je vragen over een bepaalde case, neem dan gerust contact met ons op.
Aanbieding
Sena Ultraslim iPhone 11 Pro Max bruin

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 29,99

Aanbieding
Sena UltraSlim iPhone 13 / iPhone 13 Pro tan

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 34,99

26 artikel(en)

FAQs over Sena - lees meer over de lederen producten van Sena!

Klanten blijven ons vragen stellen over Sena-producten. Wij beantwoorden deze natuurlijk graag en willen ook dat jij jouw aankoopbeslissing met zoveel mogelijk informatie neemt. Daarom hebben we 3 veelgestelde vragen over Sena verzameld.

Vraag: Het leer van mijn product verandert van kleur - is dit normaal?

A: Het is normaal dat het leer na verloop van tijd tekenen van slijtage vertoont. Dit kan van alles zijn, van krassen tot verkleuring (door de zonnestralen maar ook door donkere verkleuringen door gebruik). Leer is een natuurlijk product en zal daarom in de loop van de tijd kleurveranderingen en veranderingen aan de oppervlakte vertonen.

Vraag: Hoelang moet ik de hoes gebruiken totdat het leer is verzacht?

A: In het begin kunnen Sena-hoezen een beetje krap zijn. Maar dit hoort zo, anders zou de iPhone of iPad uit het hoesje vallen, wanneer het leer na een tijdje verzacht. Hoe lang het duurt voordat het leer echt zacht wordt, hangt af van hoeveel het wordt gebruikt.

Vraag: Hoe zorg ik voor mijn Sena-product?

A: Om zo lang mogelijk van jouw leren case te genieten, adviseren wij om de behuizing niet bloot te stellen aan direct zonlicht en extreme hitte. Houd het hoesje uit de buurt van water (regen!). Als de hoes vies wordt, probeer dan geen lederreinigers als het niet per se nodig is - vooral als de case een lichtbruin leren versie is.

Meer vragen? Als je niet zeker weet of een Sena-product bij jou past, helpen wij je graag! Stuur ons een bericht in de chat, bel ons op 0544 700200 of stuur ons een e-mail naar [email protected]