Black Friday Bluetens

Black Friday SALE!

Bluetens is de eerste aangesloten elektrostimulator. Hij is ontwikkeld door een Frans team, is medisch gecertificeerd en zal je helpen beter te herstellen na je training. Hij genereert een elektrische stroom die je, afhankelijk van de frequentie, intensiteit en duur, in staat zal stellen om in alle vrijheid te genezen, te ontspannen of jezelf te versterken. Of je nu een volledig natuurlijke pijnbestrijding, ontspanning na een zware dag, actief herstel of versterking nodig heeft, Bluetens is de oplossing voor jou. Bekijk ook onze Black Friday aanbiedingen voor deze producten!

Aanbieding
Bluetens connected elektrostimulator

Normale prijs: € 149,99

Aanbieding prijs € 145,00

Aanbieding
Aanbieding
Bluetens Duo Sport

Normale prijs: € 299,99

Aanbieding prijs € 245,00

5 artikel(en)

Bluetens met Black Friday

Hoe werkt elektrotherapie?

De elektrische stimulatie die door Bluetens wordt opgewekt, is een nabootsing van een natuurlijk proces dat door de hersenen wordt aangestuurd, waardoor spiercontracties kunnen worden opgewekt met het oog op behandeling, ontspanning of versterking. Elektrostimulatie is een trainingstechniek die wordt geïntegreerd in de voorbereiding van sporters, met name voor hun herstel. Zij wordt onderwezen tijdens de opleiding fysiotherapie en wordt overal gebruikt door beoefenaars. Het is geïntegreerd in vele pijnbestrijdingsprotocollen en is een uiterst doeltreffende natuurlijke oplossing.

Black Friday Bluetens, elektrotherapie voor een beter herstel

Bleutens is het eerste aangesloten elektrotherapie-apparaat dat is ontwikkeld door een Frans team van gezondheids- en sportprofessionals. Het genereert een elektrische stroom die je, afhankelijk van de frequentie, intensiteit en duur, in staat stelt uzelf in alle vrijheid te behandelen, te ontspannen of te versterken. Of het nu gaat om een volledig natuurlijke behandeling tegen pijn, ontspanning na een zware dag, actief herstel of versterking, Bluetens is de oplossing voor jou.

Black Friday 2022 bij SB Supply!

SB Supply heeft altijd geloofd in de kracht en het belang van Black Friday. Elk jaar maken we ons aanbod en producten steeds toegankelijker en betaalbaarder. Er gebeuren waanzinnige sales tijdens de Black Friday dus zorg dat je het niet mist!