Black Friday Twelve South

Black Friday SALE!

De Twelve South BookBook beschermhoezen zijn als een boek. De hoesjes voor smartphones en tablets vormen een leren omslag en beschermen je hele apparaat. Als je je tablet met een Twelve South BookBook hoes op je boekenplank zet, kun je het niet onderscheiden van een echt boek! De BookBook hoesjes zijn ultradun en licht, beschermen je apparaat volledig en kunnen worden gesloten met een dubbele ritssluiting. Bekijk onze Black Friday aanbiedingen voor deze producten!

Aanbieding
Twelve South Journal iPhone XR zwart

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 59,99

Aanbieding
Twelve South Curve stand Macbook wit

Normale prijs: € 64,99

Aanbieding prijs € 54,00

Aanbieding
Aanbieding
Twelve South Journal iPhone XS Max zwart

Normale prijs: € 69,99

Aanbieding prijs € 59,99

Aanbieding
Aanbieding
Twelve South BookBook CaddySack

Normale prijs: € 54,99

Aanbieding prijs € 50,00

Aanbieding
18 artikel(en)

Black Friday met Twelve South

Black Friday Deals Twelve South producten

Twelve South houdt ervan verrassende nieuwe manieren te ontwikkelen om je Apple hardware te beschermen en te personaliseren. Sommige van hun beste ideeën zijn geïnspireerd op happy hour gesprekken op kantoor. Over kantoor gesproken, wist je dat ze ook een breed scala aan home office essentials hebben? Van standaards tot beschermende hoesjes en andere accessoires die thuiswerken net zo productief maken als werken op kantoor.

Twelve South BookBook beschermhoes en andere Twelve South accessoires

Met de accessoires van Twelve South kun je de functionaliteit van je smartphone, tablet of MacBook aanpassen, beschermen en uitbreiden. Perfect afgestemd op Apple producten.

Black Friday 2022 bij SB Supply!

SB Supply heeft altijd geloofd in de kracht en het belang van Black Friday. Elk jaar maken we onze producten meer en meer toegankelijk en betaalbaar. Tijdens Black Friday vinden er waanzinnige sales plaats, dus zorg ervoor dat je het niet mist!