Wat is het beste iPad hoesje?

Welk iPad hoesje is het beste? Welk hoesje biedt de meeste bescherming? Deze vraag wordt ons bij SB Supply bijna dagelijks gesteld en hij is terecht. Je betaalt zoveel geld voor een nieuwe tablet en je wilt niet dat er bij de eerste keer vallen een barst of een kras in komt. Daarom heb je betrouwbare en hoogwaardige bescherming voor je iPad nodig. In deze blog geven wij je aanbevelingen voor de beste bescherming in verschillende situaties.

Hoe bescherm ik mijn iPad?

De militaire certificering MIL-STD 810-G

Veel fabrikanten adverteren met de term "militair gecertificeerd", maar wat betekent dat precies? De militaire certificering MIL-STD 810-G is een standaardcertificering van het US Army Technology Development Test Laboratory, waarin voornamelijk de weerstand in de volgende situaties wordt getest:

  • Neerslag
  • Wind en weer
  • Schokken
  • Zand en stof
  • Hoge luchtvochtigheid
  • Uiterste temperaturen
  • Hoge luchtdruk

Met een dergelijke certificering kun je een zeer hoge bescherming verwachten. Maar let op: Cases met deze standaard zijn meestal niet waterdicht!

Welk hoesje beschermt mijn iPad het beste?

Het veiligste iPad hoesje is niet per se de beste voor jou. Het beste iPad hoesje hangt altijd af van de situatie waarin de iPad of tablet zal worden gebruikt. Voordat je een iPad/tablethoes koopt, moet je nadenken over de situatie waarin je hem normaal gesproken zult gebruiken. Gebruik je je tablet voornamelijk op school? Dan is een hoesje met een penhouder waarschijnlijk de beste keuze. Gebruik je je iPad in een restaurant? In dat geval is een hoes met een handriem waarschijnlijk de beste keuze.

Het beste iPad hoesje voor op school

De beste bescherming voor jouw iPad of tablet op school hangt af van de leeftijd van je kind. Voor jonge kinderen raden wij kinderveilige cases aan. Voor oudere leerlingen en studenten raden wij daarentegen hoesjes met penhouders aan, zodat zelfs de dure Apple Pencil niet verloren gaat! 

De veiligste iPad beschermhoezen voor de horeca 

Kenmerken waarop moet worden gelet bij de keuze van een beschermende case voor de horeca zijn: betrouwbare bescherming, functionaliteit en gebruiksgemak.

Een sterke case van het juiste materiaal is zeer belangrijk, rubber is een must omdat het valpartijen het beste opvangt. Ondanks de sterke bescherming mogen functionaliteit en bruikbaarheid er niet onder lijden. Daarom raden wij een beschermende case met polsbandje aan.

Lees meer in onze blogpost: Beschermhoezen voor de horeca!

De beste iPad bescherming voor de bouw 

Niet elke beschermhoes is bestand tegen de zware omstandigheden op een bouwplaats. Er zijn verschillende kenmerken en specificaties die een cover meer of minder geschikt maken. Bescherming en gebruiksvriendelijkheid zijn hier van bijzonder belang. Daarom vertrouwen veel bouwbedrijven op beschermhoezen met geïntegreerde schermbeschermers en afneembare schouderriemen.

Lees meer in ons blogbericht: Beschermhoezen voor de bouwplaats.

casecentive-hardcase

iPad hoesjes voor op school of kantoor

Casecentive - Smart Book

Het merk Casecentive staat eigenlijk bekend om extreem sterke bescherming, maar ze kunnen ook elegant, beschermend en efficiënt zijn. De buitenkant is gemaakt van duurzaam leer en de binnenkant is gemaakt van een zachte stof om jouw iPad en de stylus te beschermen tegen vallen en krassen.

Perfect voor: School, college, kantoor

iPad Pro 12,9" 2020iPad Pro 11" 2020

STM - Dux Plus Duo Case

Haal het meeste uit uw iPad met deze iPad-hoes met penhouder. De STM Duo Plus Duo Case is de combinatie van populaire elementen van verschillende STM Cases. De case is voorzien van een veilige magneetsluiting en schokabsorberende rubberen hoeken voor optimale bescherming van uw iPad.

Perfect voor: Kantoor, school, zakenreizen

STM Dux Plus Duo Case iPad 10.2 Zwart - STM Dux Plus Duo Case iPad 10.2 rood - STM Dux Plus Duo Case iPad 10.2 blauw

Mujjo leren hoes

Deze stijlvolle Mujjo Slim Fit Leather Case is gemaakt uit één stuk leer en combineert functionaliteit en elegantie met een eenvoudig, slank ontwerp. Dankzij het slanke ontwerp kun je je iPad gemakkelijk meenemen.

Perfect voor: Kantoor, Zakenreizigers

iPad Air 1 / 2 / Pro 9.7" bruin - iPad Air 1 / 2 / Pro 9.7" zwartiPad Mini 1 / 2 / 3 / 4 / 5 bruin - iPad Mini 1 / 2 / 3 / 4 / 5 zwart

iPad hoesjes voor de horeca

Griffin - AirStrap Case

AirStrap is de Griffin beschermhoes met geïntegreerde riem voor iPad. Het maakt het vasthouden en gebruiken van je iPad met één hand veiliger en comfortabeler. Het AirStrap-frame zit stevig om je iPad en beschermt de randen zonder de toegang tot knoppen en poorten te belemmeren.

Perfect voor: Horeca

iPad Air 2 / Pro 9.7 / 2017 / 2018 - iPad 10.2 - iPad Mini 4/5 - iPad Pro 11

Casecentive - Handstrap Pro

Het belangrijkste doel van een hoesje is om jouw tablet te beschermen. De Casecentive Airstrap Hardcase met handvat brengt deze bescherming naar een heel ander niveau. Bescherming en functionaliteit komen samen in deze hoogwaardige case van Casecentive!

Perfect voor: Bouw, Horeca

iPad 2017 / 2018 - iPad Pro 12.9" 2020 - iPad Pro 11" 2020 - iPad 10.2iPad Pro 10.5 / Air 10.5iPad 11 inch - iPad Mini 4 / 5iPad Pro 12,9 inch - iPad Pro 11 inch - Galaxy Tab S6 Lite 10.4 2020 - Galaxy Tab A 8.4 2020 - Galaxy Tab A 10.1 2019 

Waterdichte iPad hoesjes

Catalyst - Waterproof Case

De optimale bescherming voor je iPad? Een waterdichte iPad hoes! De hoogwaardige waterdichte tassen van Catalyst bieden dagelijkse bescherming, zelfs in bizarre weersomstandigheden. De iPad is beschermd tegen regen, sneeuw, zand en modder, zodat het apparaat altijd en overal kan worden gebruikt.

Perfect voor: Outdoor Activiteiten 

iPad Pro 11iPad 2017 / 2018 / 9.7 - iPad Pro 12.9 - iPad Air (2019) 10.5'' - iPad Mini 5 - iPad 10.2 

Hoe kies ik de juiste case voor mijn iPad?

Bij het zoeken naar jouw iPad hoes is het belangrijk dat je in gedachte hebt waar hij allemaal aan moet voldoen. Wat voor soort materiaal, hoe dik moet de case zijn, welke kleur en waarvoor ga je de iPad gebruiken? Allemaal eigenschappen die bepalen wat voor soort hoes jij nodig hebt. Via onze webshop kun je tevens filteren op deze eigenschappen. Zo zie je alleen maar de iPad hoezen die jij nodig hebt.

Wat maakt een goede iPad hoes?

Een goede iPad hoes wordt vaak gekenmerkt door een robuuste uitstraling, verdikte randen, opgebouwd uit meerdere lagen en gebruiksvriendelijk ontwerp. Een case die tegen alle omstandigheden jouw iPad beschermd. Wil je voor maximale bescherming gaan? Kies dan voor een waterdichte iPad hoes.

Geplaatst in iPad door Swen Heijstee
Labels: