Bluelounge Jimi: de innovatieve USB-poort extensie

Bluelounge ontwerpt, produceert en distribueert eenvoudige oplossingen voor alledaagse problemen. Zo is er een constante drang om zelfs de meest gewone artikelen om te zetten in esthetische objecten. Bluelounge staat bekend om haar innovatieve en strakke producten, waaronder de nieuwe Bluelounge Jimi.

Bluelounge geeft een helpende hand aan iMac gebruikers met Jimi, de nieuwe USB-poort extensie. Met de komst van Jimi heb je toegang tot de USB-poort via de voorkant van de iMac. Jimi is een J-vormige extensie die je kunt aansluiten op de USB-poort aan de achterkant. Op deze wijze is de USB-poort binnen handbereik en eenvoudig toegankelijk. Plug en unplug USB-devices zonder enige moeite!


''Bluelounge Jimi is ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid van de nieuwe iMac te verhogen'', zei Dominic Symons, Creative Director en Founder van Bluelounge. ''Wij werken op iMacs in de studio en ondervonden dat we steeds moesten staan of het beeldscherm moesten draaien om toegang te krijgen tot de USB-poort - toen dachten we - ah ha! En Jimi was geboren.''


Jimi is exclusief ontworpen voor iMac Slim Aluminium Unibody model (uitgekomen in november 2012) of nieuwere modellen. Bluelounge Jimi is bij SB Supply verkrijgbaar.

Reacties

Voeg reactie toe