Case-Mate voor Apple iPhone 6, nu al uit voorraad leverbaar

Vanavond heeft Apple tijdens het jaarlijkse persevenement in Californië de langverwachte Apple iPhone 6 en 6 Plus aangekondigd. Als eerste zal de Apple iPhone 6 naar verwachting eind september in Nederland verschijnen, een 4.7 inch toestel. Later zal ook de Apple iPhone 6 Plus verschijnen met een schermafmeting van 5.5 inch.


Het eerste dat opvalt aan de nieuwe iPhones is dus het scherm dat een stuk groter is dan we gewend zijn. Hierbij hoort ook een hogere schermresolutie, 1334 bij 750 pixels voor de
 iPhone 6 en 1920 bij 1080 pixels voor de iPhone 6 Plus. Ook het ontwerp van de Apple iPhone 6 en 6 Plus is vernieuwd, zo zijn beide toestellen een stukje dunner dan de iPhone 5S en zijn de hoeken afgerond. Qua processor heeft Apple gekozen voor een 64 bit processor met A8 chip welke 20% sneller zal zijn en de grafische prestaties met zelfs 50% verbetert. Ook is de accucapaciteit verbeterd en is de camera voorzien van een 8 megapixel iSight camera met LED flitser, vernieuwde sensor en digitale stabilisator.


SB Supply
 heeft al een groot assortiment aan Case-Mate cases voor de Apple iPhone 6veel zelfs al uit voorraad leverbaar. Dit zijn onder andere de bekende Case-Mate series zoals de Barely There, Tough Case en Folio Case. Wees er dus op tijd bij en bestel direct uw iPhone 6 producten via onze webshop!

Geplaatst in Algemeen door Sander Berendsen
Labels:

Reacties

Voeg reactie toe