Gaming

Droom je ervan om een e-racing kampioen te worden? Ontdek essentiële tips, van professionele training tot het juiste materiaal en mentale kracht, om je vaardigheden te verbeteren en competitief te blijven op het virtuele circuit. Leer van de besten, neem deel aan competities en blijf evolueren in deze opkomende sport. Met toewijding en passie ben je klaar om de top te bereiken in e-racing!Lees meer
Geplaatst in Gaming door Lucas Rijnen

Ontdek de Ranqer Racing Simulator, dé ultieme stoel voor gamers die op zoek zijn naar een meeslepende en realistische race-ervaring vanuit huis. Deze stoel combineert ergonomisch comfort met duurzaamheid en veelzijdigheid, waardoor het de perfecte metgezel is voor lange gaming-sessies. Met aanpasbare functies en compatibiliteit met alle grote gaming systemen, inclusief PC, PlayStation en Xbox, biedt de Ranqer Racing Simulator een ongeëvenaarde race-ervaring voor zowel casual gamers als e-sportprofessionals.

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Lucas Rijnen

Ranqer Nimbus RGB Gaming Table

Spelen als een pro wordt werkelijkheid met de Ranqer Nimbus RGB Gaming Table. Dit bureau is speciaal ontworpen voor gamers en biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke game-ervaring. Van de stevige constructie tot de innovatieve functies, de Ranqer Nimbus zet een nieuwe standaard voor gaming desks.

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Ilayda Sahakalkan

Gamen is niet alleen een hobby; het is een levensstijl geworden voor miljoenen mensen over de hele wereld. Of je nu een casual gamer bent die af en toe een uurtje speelt of een hardcore gamer die hele dagen achter het scherm doorbrengt, een comfortabele gamingstoel is essentieel voor de ultieme gamingervaring. En als het op gamingstoelen aankomt, is de witte gamestoel van Ranqer een absolute must-have. In dit artikel gaan we dieper in op waarom deze stoel zo speciaal is en waarom elke gamer er een zou moeten hebben.

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Sander Berendsen

wat-is-de-beste-gamestoel

Gaming is een activiteit die in de loop der jaren steeds populairder is geworden, met miljoenen mensen die urenlang allerlei soorten games spelen. Gamen kan echter een aanzienlijke invloed hebben op jouw lichamelijke gezondheid, vooral als je lange uren achter een computer of console doorbrengt. Een van de manieren waarop je jezelf kunt beschermen, is door te investeren in een ergonomische gamestoel. In deze blogpost onderzoeken we het belang van ergonomie in gamestoelen en hoe dit je algehele gezondheid kan beïnvloeden.

Lees meer over de beste gamestoel.

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Sander Berendsen

Waar koop ik een game stoel?

20 okt. 2022 11:27:09

Ben jij een echte gamer en spendeer jij het liefst al je tijd aan het winnen van een game? Dan is het belangrijk om een goede zit houding te hebben en lekker te zitten. Een gamestoel hoeft niet alleen mooi te zijn, maar moet je ook helpen met je houding en je ondersteunen waar nodig. Dit is voor SB Supply ook erg belangrijk, daarom verkopen wij de beste gamestoelen waarin je alles op een verantwoordelijke manier kunt winnen!

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Lucas Rijnen

Onze game producten - esport!

22 jun. 2022 15:51:50

Overweeg je om te investeren in gamingapparatuur die professionele esports-spelers dagelijks gebruiken? Wij hebben een lijst samengesteld van de beste esports gaming producten, hoge kwaliteit streaming kits, gaming webcams, gaming headsets en meer. SB Supply zal je go-to bron zijn voor esport gaming gear van hoge kwaliteit.

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Esra Demirtas

Wat is esports?

13 jun. 2022 09:11:00

Heb je wel eens gehoord van esports? Ben je een streamer die hard werkt om je streaming carrière als gamer te laten groeien? Deze blog zal uitleggen wat esports is en de verschillende mogelijkheden die het geeft voor streamers, met de hoop dat je geïnspireerd raakt om verder te gaan met je streaming reis.

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Esra Demirtas

De complete RGB game kamer

19 mei 2022 16:34:22

rgb-room

Ben jij een echte game liefhebber of hou je gewoon veel van kleurrijke lichten? Ben je dan ook op zoek naar mooie RGB-producten om jouw kamer compleet te maken? Dan ben je bij SB Supply aan het juiste adres. Lees hier snel onze blog over hoe jij jouw game kamer RGB-proof maakt! 

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Rik Voogd

Wat is Google Stadia?

25 apr. 2022 15:48:02

Google Stadia

Google Stadia is de nieuwste streamingdienst van Google. Met dit indrukwekkende nieuwe product van Google speel je direct een hoop games, zonder dat hier een console voor nodig is! 

Het enige wat ervoor nodig is de Stadia controller, een Google-account en een goede internet verbinding en voilà, je speelt jouw favoriete game rechtstreeks op jouw pc of telefoon. 

Wil jij alles te weten komen over Google Stadia? Lees dan hier onze blog.

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Rik Voogd
Item 1 tot 10 van 26