Geolocatie Alzheimer / GPS voor de ziekte van Alzheimer

Gelukkig voor de huidige zorgverleners zijn er technologieën die GPS-locatiemogelijkheden hebben voor ouderen en mensen met dementie of de ziekte van Alzheimer. Ze maken het gemakkelijker en sneller om een persoon te lokaliseren die rondzwerft. Een zeer groot aantal GPS-trackingapparaten werkt met cellulaire technologie, zodat ouderen met de ziekte van Alzheimer bijna overal via toepassingen kunnen worden gelokaliseerd.

Het aantal mensen met dementie en de ziekte van Alzheimer zal naar verwachting toenemen tot 75,6 miljoen in 2030 en tot 135,5 miljoen in 2050. Dementie en andere soortgelijke aandoeningen veroorzaken vaak verwarring of verlies op bekende en onbekende plaatsen voor oudere mensen.

De ziekte van Alzheimer en dementie wissen het geheugen van een persoon, waardoor vertrouwde omgevingen verouderd raken en het moeilijk en angstaanjagend wordt om zich aan te passen aan nieuwe omgevingen. De desoriëntatie van de ziekte leidt vaak tot dwalen, een veelvoorkomend en ernstig symptoom voor veel zorgverleners die vrezen dat hun patiënten bang worden, verdwaald raken of in een gevaarlijke situatie terechtkomen.

Wandelende statistieken tonen duidelijk aan dat de eerste 24 uur van cruciaal belang zijn voor een persoon met Alzheimer om veilig naar huis terug te keren. Geolocatieapparatuur is een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat mensen met de ziekte van Alzheimer op tijd kunnen worden gelokaliseerd. De meeste van deze apparaten zijn klein en discreet. Ze kunnen om de nek of de pols worden gedragen. Omdat deze apparaten via draadloze technologie werken, hoeft u zich geen zorgen te maken over het feit dat ze niet kunnen worden gevolgd.

De oplossing: GPS-tracker voor ouderen met Alzheimer of desoriëntatie!

Een Alzheimer geolocatie apparaat. Wat is het precies?

GPS-tracking is het volgen van de locatie met behulp van het Global Positioning System (GPS) om de locatie van een entiteit of object op afstand te volgen. Deze technologie maakt het mogelijk om de lengtegraad, breedtegraad, grondsnelheid en richting van het doelwit nauwkeurig te bepalen.

Een apparaat kan de locatie van een persoon of object waaraan het is bevestigd volgen, zodat het in geval van verlies of geruststelling gemakkelijk in realtime kan worden gevonden.

Alzheimer GPS Tracker: Prijs?  

Dit is puur afhankelijk van het merk dat je kiest, bij SB Supply bieden wij je Invoxia: GPS Tracker voor ouderen!

Met de GPS Tracker van Invoxia kan je ook gemakkelijk je verloren voorwerpen terugvinden. Stel gepersonaliseerde veiligheidszones in en ontvang meldingen op je telefoon wanneer je auto, bagage of zelfs je kinderen deze zones binnenkomen of verlaten. Gemakkelijk toegang tot de locatie van de Tracker met de GPS-positionering van de smartphone. De Tracker is compact en gemakkelijk te gebruiken, waardoor hij in bijna elke situatie bruikbaar is.  

GPS-tracker voor Alzheimer hoe werkt het?

De invoxia GPS tracker is een handig gadget om je spullen te lokaliseren. Het stuurt je anti-diefstal waarschuwingen om je te waarschuwen in geval van verdachte bewegingen op je voertuigen, kinderen en zelfs huisdieren.

Je definieert veiligheidszones via de applicatie en de tracker doet de rest! Het vertelt je wanneer je tracker in of uit de zone gaat met een perfecte nauwkeurigheid. Dit alles is toegankelijk via de applicatie EN in real time. Je kan ook de route van de tracker volgen.

Met een levensduur van de batterij van maximaal 6 maanden hoef je zich geen zorgen te maken over het feit dat de tracker zonder stroom komt te zitten en loslaat, en krijg je een melding als de batterij bijna leeg is. Deze is dan gewoon weer op te laden!

Levensduur van de batterij

De invoxia GPS tracker heeft een maximale autonomie van 6 maanden!

Geplaatst in Algemeen door Kirsten Buitenkamp

Reacties

Voeg reactie toe