Hoe vind je de juiste houder voor je tablet?

Hoe kies je de juiste tablethouder?

Tablet steunen en tabletstands zijn populair bij professionals, en terecht: de montagebeugels zijn ideaal voor beurzen, restaurants, bibliotheken of winkels. Voordat je een tabletstand koopt, is het belangrijk om de houder te vinden die het beste aansluit op jouw tablet en de behoeften van jezelf.

Binnen ons assortiment vind je drie verschillende standaarden: tafelstandaarden, vloerstandaarden en muurhouder

In deze blogpost geven we je een overzicht van de functies van verschillende tablethouders en helpen we je de juiste beslissing te maken. Er zijn verschillende aspecten om in gedachten te houden, de modellen variëren in termen van lading, de extra uitrusting, diefstalbeveiliging enzovoort. Deze aspecten moeten in overweging worden genomen bij het kopen van een tablethouderl.

Waarom is het gebruik van een tablet zo fijn?

Met een tablet kun je de verkoopervaring aangenamer en professioneler maken dan dat deze al was voor de klanten. De producten en diensten kunnen eenvoudig digitaal gepresenteerd worden. Daarnaast kan een tablet ook dienen als een systeem voor het invoeren van bestellingen of zlefs een kassasysteem.

De tablet als verkoophulp of informatiestand

Steeds meer bedrijven gebruiken tablets om via de verkoper de koper van aanvullende informatie van een product te voorzien. Dit kan doormiddel van video's of programma's. Bovendien kan de tablet verbonden worden met de online winkel, zodat klanten producten direct uit de winkel kunnen kopen. Alle drie de soorten tablethouder zijn hierbij toepasselijk:

- Tafelstandaarden
- Wandhouders
- Vloerstandaarden 

De tablet als hulpmiddel in restaurants en de gastronomie 

Ook in restauratns worden steeds vaker tablets gebruikt. Ze worden gebruikt als bestel mogelijkheid voor de klanten, zij krijgen de tablet dan aan tafel. Dit is erg functioneel, er wordt tijd bespaard en ook de communicate kan een stuk eenvoudiger lopen. De apparaten helpen de klantervaring verbeteren en zorgen daarmee voor een verhoogde klanttevredenheid.

Wanneer de tablets aan de klant worden gepresenteerd, is het belangrijk om hem tegen diefstal te beschermen. In restaurants zijn tafelstandaarden en muurhouders het meest gebruikt.

De tablet als hulpmiddel bij beurzen

Bij beurzen wordt vaak een vloerstandaard gebruikt om te tentoonstellen. Denk hierbij aan foto's, video's en productbeschrijvingen die op het scherm kunnen verschijnen. De klant wordt proactief geïnformeerd en daarom is het een slimme en interactieve oplossing om de klanten te vermaken/ 

De vloerstandaarden zijn ideaal voor beurzen, de kabels worden weggewerkt waardoor de tablet ook aan stroom kan blijven komen. Verder zijn de vloerstandaarden stevig en gemaakt voor intensief gebruik.

Welke houder is geschikt voor welke tablet?

Wanneer je een tabletstand wil gebruiken, is het belangrijk dat de juiste stand wordt gekozen voor de juiste tablet of iPad. Hierbij gaat het vooral om de grootte van de de tablet. Er zijn daarnaast ook verschillende tabletstands welke gemaakt zijn voor verschillende modellen. Deze universele tabletstands zijn ideaal wanneer je beschikt over verschillende tablets. Mochten er nog vragen zijn over de juiste tabletstand, neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

- Portret- of landschapformaat

Afhankelijk van de inhouden die jij als bedrijf wil presenteren, zijn er opties in staande en liggende stands.

- Het opladen van de tablet is ook mogelijk wanneer deze in de houder zit 

De tabletstands beschikken over een behuizing waar de kabels weggewerkt kunnen worden. Dit maakt het mogelijk om op een professionele wijze de tablet op te laden. 

- Materiaal en uiterlijk

De tabletstand wordt vaak gepresenteerd op een openbare en zichtbare plats voor het publiek, het is daarom belangrijk dat deze er representatief uitziet. De meeste tabletstands zijn gemaakt van aluminium en / of staal. Deze materialen zijn duurzaam en beschermen hem optimaal. 

- Diefstalbeveiliging 

De stands zijn ontworpen om op openbare plekken, zoals bij beurzen, restaurants en winkels, te staan. Het is fijn als de tablet beveiligd kan worden zodat deze niet zomaar uit de stand kan worden gehaald. De stands zijn gemaakt om met zekerheid te genieten van het apparaat en zijn daarom sluitbaar met bepaalde sloten. 

- Connectiemogelijkheden

Voor veel mensen zijn er connectieproblemen bij het gebruik van een standaard voor de tablet of iPad. De tablet zit in een bepaalde casette welke dicht bij aluminium en staal zit, kan het apparaat WiFi sterkte verliezen.

Het is daarom belangrijk dat deze casette voldoende ruimte heeft zodat het apparaat voldoende signaal kan ontvangen. De standaarden welke bij SB Supply verkrijgbaar zijn, hebben uitsparingen aan de achterkant van de casette waardoor de verbinding en het gebruik van de tablet niet achteruit gaat. Daarnaast is de tablet hierdoor ook goed geventileerd. Het gebruik en de levensduur van de tablet wordt op deze manier verbeterd. 

Voor meer informatie over de standaarden en veel gestelde vragen, bekijk onze pagina over tabletstandaarden en houders. 

Geplaatst in iPad door Renske Geurts