Meer plezier en gemak met The Joy Factory

Als een van de eerste in de Benelux presenteert SB Supply met trots een nieuw merk: The Joy Factory. Dit bedrijf, gevestigd in Irvine, Californië, biedt innovatieve accessoires voor mobiele devices. The Joy Factory biedt een gevarieerd assortiment stands, montagesystemen en cases voor iPhone, iPad en andere tablets. Deze hoogwaardige producten worden ontwikkeld om het gebruiksgemak en de gebruiksmogelijkheden te vergroten.
 
Het bedrijf is opgericht door een team van designers met meer dan 40 jaar ervaring in de Consumer Electronics sector. The Joy Factory is onlangs uitgeroepen tot International CES Innovations 'Design and Engineering Awards Honoree’ en is genoemd als één van de ‘Top 5 Mobile Case Brands’ in About.com Reader’s Choice Awards.

Aangenaam leven en werken 

Het assortiment van The Joy Factory bevat enkel producten die het leven en werken een stuk gemakkelijker en aangenamer maken. Iedereen, in het bijzonder zakenmensen, ervaart handige accessoires van The Joy Factory als een welkome aanvulling op hun technologische behoeften. Een bijzonderheid hierbij vormt de groep mindervaliden die de hulpmiddelen van The Joy Factory goed kunnen toepassen in hun dagelijkse leven.


Momenteel staan nog niet alle producten online, bel of mail ons hierna.

1. Business Solutions
Op zoek naar een tafelstandaard of juist een hoge standaard om een bedrijfspresentatie of andere informatie via een iPad te tonen? The Joy Factory biedt stijlvolle mogelijkheden voor product- of bedrijfspresentaties op iPads in bijvoorbeeld musea, recepties en wachtruimtes of tijdens beurzen.

2. Waterdichte en schokbestendige case voor iPad
Neem uw iPad overal mee naar toe: naar het strand of naar het werk. Met de waterdichte case van The Joy Factory krijgen water, stof, sneeuw en zand geen kans. Doordat de case schokbestendig is, kan u deze zelfs meenemen tijdens het (water)sporten en zware werkomstandigheden. Deze case past tevens op alle leverbare mounts, waardoor je deze werkelijk overal aan kunt bevestigen, bijvoorbeeld op de boot, in uw auto en op uw werkplek. Kortom, waar u ook heen gaat en wat u ook doet, met deze waterdichte en schokbestendige case is uw iPad altijd bij de hand! 

3. Mounting Solutions
Monteer uw iPad of tablet overal waar u deze nodig hebt: op de fiets, aan een bureau of tafel, in de auto, aan een ziekenhuisbed en zelfs aan uw rolstoel. The Joy Factory biedt verschillende mounts voor elke denkbare situatie

4. Een bumpercase voor de iPhone 5C
De Jamboree™ is een zachte bumpercase met een doorzichtige achterkant, speciaal voor de iPhone 5C. De rand houdt het scherm vrij als uw iPhone op zijn voorkant ligt en voorkomt krassen. Bovendien heeft het een comfortabele grip. Deze case is beschikbaar in de kleuren zwart en wit en is vanaf eind september verkrijgbaar bij SB Supply.

Let op: SB Supply voert het gehele assortiment van The Joy Factory, waarvan het merendeel direct uit voorraad leverbaar. Sommige items zijn echter enkel op bestelling te verkrijgen. Breng een bezoek aan de website van The Joy Factory.

Reacties

Voeg reactie toe