De draadloze laadoplossing van Mophie

Mophie wordt wereldwijd gezien als het topmerk voor draadloos vermogen. De producten van Mophie staan bekend om hun stijlvol design en ontwerp gericht op prestaties. Met een blik op de toekomst en met de passie om een kwalitatief hoog product te leveren, is Mophie marktleider in de draadloze mobiele technologie. Wij van SB Supply laten jou daarom graag de mogelijkheden van Mophie zien. 

Wat is draadloos opladen? En waarom draadloos opladen?

Word je ook zo gek van die rondslingerende kabels? Is je telefoon weer leeg omdat je vergeten bent de laadkabel erin te steken, dan biedt draadloos opladen de perfecte oplossing voor jou! Al een tijdje heeft Mophie een 'Wireless' assortiment. Alle artikelen uit dit assortiment zijn oplaadbare cases, docks, mounts en bases die geen kabels bevatten, alles gaat dus wireless. Wederom heeft Mophie het assortiment weer uitgebreid met nieuwe cases. Een aantal artikelen uit het assortiment zijn te gebruiken zonder dat je er een ander product voor nodig hebt, zoals de bases. In deze nieuwsbrief zie je een overzicht van alle Wireless artikelen. 

Wireless Charging Pad

De Wireless Charging Pad is ontwikkeld in samenwerking met Apple Engineering om de laadprestaties voor de nieuwe iPhones te optimaliseren. Maak gebruik van zeer geavanceerde technologie om het maximale gebruiksgemak uit je batterij te halen. 

Benieuwd naar de Wireless Charging Pad?

Wireless Charging Base

Thuis of op kantoor opladen is nog nooit zo makkelijk geweest als met de Wireless Charging Base. De interne magneet zorgt ervoor dat de base zich vastzet aan jouw smartphone en zo kan het opladen beginnen! De verzwaarde basis is voorzien van een magnetische buitenlaag, wat er voor zorgt dat jou telefoon netjes op zijn plek zal blijven liggen. De oplaadbasis is tevens bestand tegen valongelukjes. 

Benieuwd naar de Wireless Charging Base?

Wireless Powerstation 10K

Plaats simpelweg je smartphone mét de Juice Pack Wireless op de powerstation en klik op het knopje om het opladen te starten. De 10.000mAh batterij geeft je smartphone tot wel 48 uur extra batterij! Met de extra USB-poort heb je zelfs de mogelijkheid om een tweede apparaat op te laden. Vergeten of je de batterij van het powerstation nog genoeg energie heeft? Met één druk op de knop wordt de batterijstatus weergeven door middel van indicatielampjes.

Benieuwd naar het Wireless Powerstation 10K?

Draadloos opladen met hoesje: De Wireless Charging Case

Met deze case is opladen net zo makkelijk als het neerleggen van je telefoon. Zorg dat je je iPhone vanaf nu altijd opgeladen bij je hebt! Geniet van geavanceerd opladen zonder de toegevoegde bul van een traditionele batterijbehuizing. De Wireless Charging case is een oplaadcase geschikt voor je iPhone 7 (Plus) of 8 (Plus).

Juice Pack

De Juice Pack is één van de meest bekende cases van Mophie. De case maakt gebruik van de Charge Force wireless power om draadloos opladen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Er zjn verschillende varianten; de normale Juice Pack, de Juice Pack Air en de Juice Pack voor de Samsung Galaxy.

Benieuwd naar onze Juice Packs?

Alleen met een geschikte Mophie case

Ook zijn er Mophie artikelen die je in combinatie met een geschikte Mophie case of Juice Pack moet gebruiken. 


Wireless Charging Vent Car Mount

Met de Charge Force Vent Mount kun je veilig en draadloos opladen in de auto! Samen met een Mophie Juice Pack case zorg je ervoor dat je altijd bereikbaar bent. Draai uw Mophie Vent Car Mount eenvoudig terwijl hij aan het ventilatierooster van uw je auto is bevestigd, om je navigatieapp in verschillende standen te bekijken. Dankzij de magnetische positionering zal je telefoon aan de Car Mount blijven hangen.

Benieuwd naar de Wireless Charging Vent Car mount?

Wireless Charging Desk Mount

Thuis of op kantoor opladen is nog nooit zo makkelijk geweest als met de Charging Desk Mount. Druk gemakkelijk je smartphone met case tegen de mount aan en het opladen kan beginnen.

Benieuwd naar de Wireless Charging Desk?Ben je nieuwsgierig geworden naar Mophie? Bekijk dan hier ons gehele Mophie assortiment.

Geplaatst in Algemeen door Dennis Verbaandert