De Pink Running Day 2017

Zondag 11 juni 2017 vindt de Pink Running weer plaats. Voor het eerst vinden vier Ladieruns op één dag plaats. Op deze dag komen tienduizenden vrouwen in actie voor stichting Pink Ribbon.

Rent u ook mee in een van de steden heb je nog roze accessoires nodig? Je vindt het bij SB Supply.

Fitletic

Maak het hardlopen zo comfortabel mogelijk. Deze heupband zit comfortabel, is verstelbaar en beschikt over een telefoonvakje, waarin je naast jouw telefoon ook andere spullen mee kunt nemen, zoals sleutels, pasjes of geld.

De band sluit mooi aan op het lichaam en zit daarom niet in de weg als je aan het rennen bent. De band is geschikt voor (bijna) alle maten. Hij is verstelbaar van 60 t/m 139 cm.

Is de Fitletic de oplossing voor jou? Koop hem hier

Tune Belt

Houd je niet van heupbanden maar wil je wel graag je telefoon meenemen tijdens het hardlopen? Kies dan voor de Tune Belt.

De sportarmband draag je om de bovenarm, waardoor het ook mogelijk is om het toestel te gebruiken. Tijdens het hardlopen zit de band niet in de weg en zal ook niet vervelend aanvoelen doordat hij goed om de arm gebonden zit. Doordat de Tune Belt een transparante voorkant heeft, zit jouw telefoon goed opgeborgen maar bent toch bereikbaar.

Ben je geïnteresseerd in een Tune Belt? Je kunt hem hier kopen.

Maak je klaar voor de Pink Running Day en koop jouw accessoires bij SB Supply. 

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek