De Pink Running Day 2017

Zondag 11 juni 2017 vindt de Pink Running weer plaats. Voor het eerst vinden vier Ladieruns op één dag plaats. Op deze dag komen tienduizenden vrouwen in actie voor stichting Pink Ribbon.

Rent u ook mee in een van de steden heeft u nog roze accessoires nodig? U vindt het bij SB Supply.

Fitletic

Maak het hardlopen zo comfortabel mogelijk. Deze heupband zit comfortabel, is verstelbaar en beschikt over een telefoonvakje, waarin u naast uw telefoon ook ander spullen mee kunt nemen, zoals uw sleutels, pasjes of geld.

De band sluit mooi aan op het lichaam en zit daarom niet in de weg als u aan het rennen bent. De band is geschikt voor (bijna) alle maten. Hij is verstelbaar van 60 t/m 139 cm.

Is de Fitletic de oplossing voor u? Koop hem hier

Tune Belt

Houdt u niet van heupbanden maar wilt u wel graag uw telefoon meenemen tijdens het hardlopen? Kies dan voor de Tune Belt.

De sportarmband draag je om de bovenarm, waardoor het ook mogelijk is om het toestel te gebruiken. Tijdens het hardlopen zit de band niet in de weg en zal ook niet vervelend aanvoelen doordat hij goed om de arm gebonden zit. Doordat de Tune Belt een transparante voorkant heeft, zit uw telefoon goed opgeborgen maar bent u toch bereikbaar.

Bent u geïnteresseerd in een Tune Belt? U kunt hem hier kopen.

Fitletic Drinkgordel

Heeft u tijdens het rennen altijd dorst? Ook hiervoor hebben wij een oplossing. De Fitletic Drinkgordel.

De Fitletic Drinkgordel is voorzien van vele gemakken. Zo heeft het twee drinkflessen met een inhoud van 250 ml, een vak waar u uw telefoon veilig in kunt opbergen en twee toggles waar uw uw wedstrijdnummer aan vast kunt maken. Aan de binnenkant van het telefoon vak zit nog een extra vakje, zodat u ook uw pasjes of sleutels veilig mee kunt nemen.

Maak u klaar voor de Pink Running Day en koop uw accessoires bij SB Supply. 

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Reacties

Voeg reactie toe